Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

SHAKLEE Gentle Deep Foaming Cleanser NutriWhite & Omega Guard Bantu Hilangkan Jerawat Di Tepi Dahi



Assalamualaikum & Hi!

Sebelum ni , Zai ada pengalaman masalah jerawat kt area tepi dahi tu. Kiri Kanan ya. Banyak taww bukan sikit. Memang geram Zai tengok. Merah-merah jerawat pulak tu. Siapa ada problem macam Zai jugak ?

Lepas tu , Zai pun cuba pencuci muka Nutriwhite & Omega Guard. Kenapa Zai pilih 2 produk ni ? 



Gentle Deep Foaming Cleanser NutriWhite

  • Menjadikan kulit wajah lebih bersih & segar
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan kulit.
  • Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin.
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit.
  • Lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas.

Omega Guard

  • Membantu melembabkan dan melicinkan kulit.
  • Membantu masalah alahan kulit.
  • Membantu membina lapisan pada kulit bagi mengelakkan kulit daripada dehidrasi dan sekaligus akan memelihara kelembapan kulit.
  • Membantu mencegah keradangan / inflimasi pada kulit.
  • Selain menjadikan kulit lembab dan licin, Omega 3 juga mencegah inflimasi pada kulit bermasalah. Salah satu tanda kekurangan Omega 3 adalah pembentukan ruam / eczema pada kulit. Omega 3 akan mengurangkan simptom-simptom atau kemerahan pada kulit.
  • Kepada mereka yang mempunyai kulit yang sangat sensitif terhadap cahaya matahari, Omega Guard dapat membantu meningkatkan ketahanan kulit anda.
  • Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat,parut jerawat dan ruang pori terbuka.


Percaya tak kalau Zai kata, lepas Zai cuba dua2 produk ni, hilang segala jerawat merah-merah kt tepi dahi ni. Memang licin dan paling bagus , tak tinggalkan parut pun. Bersih je. Alhamdulillah, syukur sangat. Sejak tu sampailah hari ni dan saat ini, takde lagi dah jerawat2 berani naik kat area tepi dahi ni. Hihihi ^^



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...