Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

30 Testimoni ESP Shaklee


Assalamualaikum & Hi! :) 

Ya Allah dah sebulan Zai x update blog ni. Zai sangat2lah sibuk sejak2 ni.Hikss !

Emm, sempena promosi ESP bulan ni, kali ni Zai nak share 30 testimoni baru dan segar yang dikongsikan sendiri oleh mereka2 yang sedang/pernah/masih mengambil ESP ni. Sebenarnya terlampau ramai yang kongsikan tapi untuk kali ni Zai kongsikan 30 testimoni dulu lah ya. Kang banyak2 meleret pulak entry ni kan kan ? Selebihnya boleh follow Instagram Zai @shakleebyzai .

Jom tengok apa kata mereka ? 









































Naahh, ada lebih 2 testimoni kt sini ha.. hiks ! Macam mana ? Rasa cemburu tak baca semua feedback2 mereka ni. Ni baru sikit taw. ada lagi banyak lagi tak terupload semua rasanya nih.  Ni tandanya ESP Shaklee ni memang HEBAT. 1001 kebaikan ada. Alhamdulillah.

Sedikit fakta mengenai ESP Shaklee ni. Istimewanya soya ESP ditanam secara organik & dari baka yang tidak diubah genetiknya (non-GMO). 1 tin besar ESP dengan berat 850 gm dihasilkan dari 30 kg soya yang BERKUALITI TINGGI. Diulang , 30 kg tuuuuu ... :)

Dan setiap satu hidangan ESP adalah sama khasiatnya dengan :

  • 2 x ganda daging
  • 4 x ganda telur
  • 12 x ganda susu

Mudah kan nak dapatkan sumber protein yang penting untuk badan .. Sangat halus pulak tu .. hanya ceduk & bancuh. Terus diminum .
.
.
Patutlah berjuta customer2 diluar sana ada kisah cinta dengan soya ESP ni (walau asal2 tak suka soya) Bila hati dah suka,memang semuanya indah...hiiikss ! (tapi ni memang fakta ya,bukan rekaan)


Kalau nak tahu apa itu soya non GMO dan kelebihan ESP Shaklee ini , boleh klik sini .




Ini ada berita baik untuk anda semua. Dengan promosi yang sangat menarik bulan ni , anda dapat menjimatkan poket dengan mendapatkan ESP dengan harga promosi bulan ni. Bulan ni sahaja ya. Bulan lain harga ESP akan kembali pada asal.



TAHUKAH ANDA ???


Dengan pembelian 6 tin ESP Shaklee dalam 1 resit pada bulan ni, anda layak mendapat : 


  • Percuma 1 lagi ESP Shaklee - 850 gram (RM150)
  • Pendaftaran Ahli Shaklee secara percuma (RM65)
  • PULANGAN WANG berjumlah RM30++ 

Nampak tak, banyak sangat PENJIMATAN yang anda boleh dapat dari sini , iaitu berjumlah hampir RM250 !! Ruginyaaaa kalau terlepas.


Nak beli 1 atau 2 tin ESP dengan harga promosi pun tak de masalah. Whatsapp je Zai okay.



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment