Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Pemenang Segmen Bersama Zinnia Z A Online Shop



Bismillahirrahmannirrahim .... Assalamualaikum & Hi ! :) 

Pertama sekali , Zai nak ucapkan terima kasih banyak2 pada semua yang menyertai segmen zai kali ni :) Segmen yang simple sahaja tapi hadiahnya yang sangat menarik ! 

SERONOK zai baca jawapan2 dari anda semua. Terima kasih sekali lagi. Alhamdulillah , seperti yang zai maklumkan awal2, hanya seorang sahaja pemenang untuk segmen kali ini dan pemenang pun dah dipilih. : ) <3

Pemenang ini zai pilih kerana jawapan yang diberikan sangat menarik, jelas dan padat gitu. (membuatkan zai nak baca berulang kali sampai 10 kali ) Hahaha .:p

Tanpa membuang masa , jom kita tengok siapakah yang sangat bertuah kali ini yang bakal memenangi hadiah berupa SATU SET PRODUK IRISSENTAL ini ??




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TAHNIAH !!!!! 





Sila whatsapp details anda seperti berikut ke 019-344 3650 ... :)

Nama :
Alamat :
No.Tel :




Pada yang lain, zai harap jangan bersedih hati. InsyaAllah , doakan zai buat giveaway/segmen untuk kali ketiga pulak okay :) 


Kalau x keberatan, boleh bagi zai idea tak nak buat giveaway/segmen apa pulak lepas ni ? blh bagi idea syarat apa zai nak letak utk giveaway/segmen seterusnya nanti ? Segala idea/cadangan anda , zai dahulukan dengan ucapan terima kasih ya :) 




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...