Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

SKINCARE NUTRIWHITE SHAKLEE


Assalamualaikum & Hi!

Zai nak bagitahu ni , sekarang demam NutriWhite (NW) Shaklee ni taw. 


Tengok ni ha, customer2 zai pakat order.Memang LARIS NutriWhite Shaklee ni !
Ni la antara item yang paling popular dalam set NutriWhite, yang paling ramai customer grab senang cerita. 

NutriWhite Makeup Remover
penanggal alat solek yang licin dan tidak berminyak (tidak melekit)
membersihkan sisa solekan, habuk dan kotoran sehingga jauh ke dalam kulit

NutriWhite Cleanser (PENCUCI MUKA)
pencuci yang lembut dan segar yang membuang segala kotoran
bertindak mencerahkan kulit secara semulajadi

NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener (TONER)
dirumus khas untuk menenangkan kulit anda dan mengembalikan ia kepada keadaan pH asal
kulit berasa lebih lembut dan cerah berseri

NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream (NIGHT CREAM)
krim malam yang TERBAIK !!!
membelai kulit anda dengan nutrien yang diperkaya sumber semulajadi di saat anda tidur
kulit yang kering akan kelihatan lebih lembut, cerah berseri pada keesokan paginya.


Set NutriWhite ni lah yang banyak membantu ramai wanita utk mendapatkan kulit yang : 


CERAH SEKATA
SIHAT
SEGAR
GLOWING
BEBAS PARUT
BEBAS JERAGAT
BERSERI



SECARA SEMULAJADI !



Yang sangat menarik tentang set NutriWhite (NW) Shaklee ini adalah ianya bebas bahan kimia yang merbahaya dan tiada paraben. 


NutriWhite merupakan hasil inovasi dalam penjagaan kulit dengan gabungan 16 sumber nutrien semulajadi yang diperolehi dari 16 negara yang berbeza. Tidak dinafikan, usaha mengumpulkan sumber daripada pelbagai negara hanya untuk menghasilkan satu rangkaian produk kecantikan bukanlah perkara mudah barangkali jarang sekali berlaku. Maka, usaha keras ini harus dimanfaatkan oleh golongan wanita. 



RAMUAN 16 NUTRIEN HERBA DARI 16 BUAH NEGARA YANG BERBEZA

RAMUAN 16 NUTRIEN HERBA DARI 16 BUAH NEGARA YANG BERBEZA

RAMUAN 16 NUTRIEN HERBA DARI 16 BUAH NEGARA YANG BERBEZA


Jom lihat apa kata mereka ...


















"Alhamdulillah.. lengkap juga set asas NUTRIWHITE SHAKLEE.. setelah hampir 2 bulan ku menunggu Re-stock from Shaklee Malaysia. Cepat sangat SOLD OUT... so lebih baik grab cepat2.. huhuhu.. Wanita yang mementingkan KUALITI BERPANJANGAN.. pasti ingin memilikinya.

saya sgt berpuas hati memakai set ni..dah byk produk sy cuma tmasuk S*2 dan M**y K**... semua x jln utk masalah kulit muka sy sejak dr zaman U lagi... alhamdulillah..t.kasih shaklee..... rugi x cuba tau..mmg kulit rasa halus dan glowing.. say no to Jerawat anymore....!!!!"



Sharing by Puan Mariaa

"Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite. 

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII's Miracle Water. Yg ni terpengaruh dgn kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yg tak perasan?)

Bulan Mei yg lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result: 
Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung utk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yg try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yg sesuai dengan kami. Anda bagaimana?"


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
    





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...