Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

DAFTAR KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA ( SHAKLEE FREE MEMBERSHIP )



Assalamualaikum & Hi! :)

===================================================================================


"Kenapa kena daftar ahli ?"

"Saya nak beli makan utk diri sendiri je , bukan nak biz jual-jual"



===================================================================================


Zai biasa sangat dapat soalan macam ni. ") 


Utk anda yang selalu beli produk Shaklee atau memang pengguna produk Shaklee , jika anda belum tahu, sebenarnya anda akan mendapat banyak kelebihan jika anda daftar Shaklee berbanding tidak mendaftar ahli. 


Kenapa zai cakap macam ni ? Kerana:

  • Bila anda mendaftar ahli , anda akan mempunyai ID Shaklee sendiri (boleh guna ID ni seumur hidup )
  • Bila anda sudah ada ID sendiri , anda BOLEH beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Bermakna boleh beli dengan harga yang lebih murah ( tak payah pening2 kepala minta DISKAUN lagi dengan pengedar Shaklee )
  • Bila beli produk Shaklee dengan ID anda sendiri, anda boleh kumpul point dan menikmati BONUS TUNAI dari point anda yang terkumpul setiap bulan
  • Boleh berkongsi ID anda dengan rakan2 dan keluarga anda

Dan dengan mendapatkan FREE MEMBERSHIP ini juga , anda akan dapat banyak PENJIMATAN termasuklah tidak perlu bayar yuran daftar keahlian sebanyak RM79.50 lagi. 


Boleh contact zai di 019.344.3650 utk zai guide bagaimana nak cukupkan order produk Shaklee anda sehingga 200 uv utk melayakkan anda dapatkan SHAKLEE FREE MEMBERSHIP ni atau boleh hubungi senarai pengedar Shaklee berdaftar di bawah , kami sedia membantu anda . ")


Instagram :

@tj_shakleebeauty

@ninibizshop

@anazrafael

@__kasyaaa

@pencintanutrisi

@shakleebygee

@azysaarionlinebizz

@tonikberhentimerokok

@anniashealthbeauty



Sertai KAMI sekarang ! Dan jangan lupa dapatkan Vita-Lea PERCUMA ya ! ")







Lihat kebaikan Vita-Lea di sini.

===================================================================================

Ingin jana pendapatan bersama SHAKLEE?
  • Yuran keahlian hanya serendah RM79.50 untuk seumur hidup ATAU keahlian adalah PERCUMA dengan pembelian UV200 ke atas. " )





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.







Zailatul Akmal


Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]


SMS / WHATSAPP 019 344 3650 






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

  1. ade rm75 ade dftr rm79.50 dah naik harga ya puan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, RM75 tu harga sebelum GST , lepas GST , RM79.50. ")

      Delete