Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

BERKESAN KE COLLAGEN POWDER SHAKLEE ?

Assalamualaikum & Hi! ")

Kali ni zai nak beritahu anda cara paling mudah untuk mengembalikan keremajaan kulit anda tanpa perlu melalui rutin yang menyusahkan.

Hanya dengan Collagen Powder Shaklee, mampu : 
  • memperbaiki tekstur kulit wajah
  • menghilangkan kedutan
  • melembabkan kulit
  • melindungi kulit dari radikal bebas
  • melicin dan melembutkan kulit
  • menegang payu dara dan punggung
  • mengurangkan pigmentasi jeragat
  • memberi tenaga
  • membantu pola tidur
  • mengurangkan parut degil & jenis berlubang
  • memelihara sendi
  • mengecutkan jerawat
  • menguatkan otot dan tulang
  • menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang

Pendek kata, Collagen Powder ini sememangnya sangat POPULAR di kalangan mereka yg nak KULIT CANTIK, HALUS, FLAWLESS, GEBU & AWET MUDA selalu.


Berbalik pada tajuk entry ini tadi, BERKESAN KE COLLAGEN POWDER SHAKLEE ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jom kita lihat apa kata mereka ? ")

Collagen Powder #ShakleeEffect 


Testimoni ikhlas dari customer zai ") dah jadi pengguna setia Collagen Powder sehingga kini ")


Testimoni ikhlas dari customer zai ") dah jadi pengguna setia Collagen Powder sehingga kini ")



Sebelum : Banyak jeragat hitam yang bertahun lama katanya ...
Selepas :  *taraaaaa* ... Bersihnyaaa .. Jeragat hitam tu dah pudar dan hilang !!!


Apa rahsianya ?

Puan Syasya mengambil Collagen Powder bersama ESP Shaklee . Berapa kotak Collagen Powder yang Puan Syasya ambil untuk dapat hasil macam ni ? Dalam 3 kotak macam tu laa .. :)  baru dapat hasil yang Ummmpppp , SANGAT MEMUASKAN ! =)

TAHNIAH Puan Syasya kerana berjaya dapat hasil yang sangat memuaskan :)




"Lepas seminggu amik, AMAZING sangat sebab tanpa sedar telapak tangan saya dulunya kering, bila sentuh sendiri pun boleh rasa kering walau pakai losyen."





"Belum habis 1 box collagen lagi , muka dia dah nampak putih jernih..pinkish..Nampak glowing..Muda belia.."




"Baru je lepas bermasker ESP+Collagen Powder. Kulit terasa licin, lembut n bersih. Cam kulit baby dah..."




"Selepas 1 box collagen, muka nampak tegang, muda dan bersemangat. Ni baru 1 box dah tegang . "





"Lepas sekotak Collagen Powder , tumit dah licin balik. "



"Jeragat semakin menjauhkan diri"

















































1) Sy dh cube.. mkn 5paket pun mmg dh nmpk kesannya.. mmg nmpk glowing, cerah sikit n muka nampak berseri, mantop n gebus.. kulit pun rasa halus mulus..

2) Yup.lepas 1box saya rasa kulit lbh anjal, nmpk cerah dan tona lebih sekata.jeragat still ada lg (haish degil sungguh) tp yg bestnya dah makin samar dan nmpk kemas (xpasti nk pakai ayat apa tp nmpk much better than before heee).mmg kena repeat lg ni hehehehe..

3) nurul..from akak pnya exprience mmang byk perubahan lepas minum collagen tu..mula2 akak guna 5 sachet pun dh nmpk hasilnye pastu terus guna makin nmpk result terutama kat muka n body2 yg lain ..mula2 ada healing crisis ckit tp kena sabar ler ckit..now akak continue utk box ke 3 ..kulit jadi lebih baik dr sebelum2 ni..biarla akak ni saiz xyz a.k.a montel tapi kulit tetap gebusssss..(nk pasan cikit)

4) saya dah msk box kedua~ mmg superb! kesan dah bleh nmpk after sachet ke 5~ muka glowing je.. bersinar2 espc. dekat dahi batang hidung n dagu~ mmg super duper berbaloi2.. tak yah nak gduh mengelupas ke bagai~ bekas2 jerawat semua jd semakin pudar dan kulit jd sekata 

5) Saya 3 sach da ada hasil,alhamdulillah..kulit saya tambah lembutttt..halussss...rambut pon sama..then, sakit lutut sbb naik turun tangga cepat hilang dulu2 2-3 br hilang..skrg..tidak lagi.







1) Wife saya mkn sehari 1 sachet..cara mkn:pagi be4 bfast campurkn dgn air apa2 yg anda suka..mcm wife saya dia suka campur kan dgn oren sunkist+esp+pd..memang mantop n debong..kesannye:kulit lebih licin n x berminyak mcm dulu..liang pori dulu besau skang dah kecik..

*air xde sukatan..kalu bajet lebih leh mkn 2x sehari..pagi n malam..oh yer colagen leh buat masker gak..

2) Byk kebaikan scp ni. Utk kshtn kulit. Pudarkan mata panda. Kulit jd berseri2.. Rambut subur.. Kuku cantik. Tumit x merekah. Baik utk organ dalaman. Untk sendi. Panjang kata byklah kebaikan dia. N dear so far akak dh consume 3kotak scp & Alhamdulillah puas hati.
Cara nk amek. Amek sblm tido. Bancuh dgn air. Cm akak akak campur dgn sunquit / awk blh cmpur dgn twister. Awk amek segelas air + 1 sach scp.

3) Che'Pah dah makan..sakit2 lutut dan sendi mudah hilang

Best,best,best!!

Rambut lembut dan kulit gebu moist tu mmg efek wajib

Che'pah suka minum pagi2 time perut kosong. Collagen+2 ESP+milo+air sejuk, then, Shake..=hasilnya: TERBAIK!!

Skrg che'pah dah kotak kedua, N nak masuk kotak ketiga












" sronok sgt sbb dh dpt hasilnya.Muka xkering lg,bibir xpecah@kering,lingkaran gelap bawah mata dh xdak,lenguh2badan pon dh hilang.Tapak kaki jugak makin better pecah2 dh kurang,liang roma pada muka mmg dh xdak...Weee..Rahsia sy ialah Collagen Shaklee.."




Itulah kata2/feedback dari sebahagian dari pengguna2 Collagen Powder Shaklee . Menarik, BETUL ? Hanya dengan Collagen Powder boleh mengembalikan keremajaan kulit anda tanpa perlu melalui rutin yang menyusahkan.


Kenapa WAJIB pilih Collagen Powder Shaklee berbanding produk lain di luar sana ?



Collagen Powder Shaklee adalah collagen yang ternyata kaya dengan collagen sebab ia tersenarai sebagai ramuan pertama, lihat "fish scale extract (red snapper)". Itu adalah bukti collagen Shaklee diambil daripada sisik ikan merah.


Kebanyakkan collagen produk lain di luar, ramuan utama dia ialah perisa tambahan termasuk gula dan krimer, kuantiti collagennya sikit sangat sebab tu harganya jauh lebih murah.


***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna





Semak kandungan ramuan collagen anda sekarang ..


Jika ramuan pertama yang tersenarai mengandungi collagen ini bermaksud YES ia memang mengandungi collagen yang tinggi.


TAPI jika ramuan pertama yang tersenarai ialah soya, koko, kopi, ekstrak buah buahan & sebagainya, ini bermaksud collagen yang anda minum tidak mempunyai collagen yang tinggi tapi perisa lain yang lebih tinggi.

    Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran :


    • Ekstrak biji benih Camelia Japonica #1



    1) mengandungi asid oleik yang sangat membantu sebagai emolien dan pelembap kulit 
    2) mengandungi Isoflavon, bahan antioksida semulajadi yang melindungi kulit dari radikal bebas

    • Ekstrak Pfaffia #2


    1) menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik yang berkemampuan tinggi dalam mengikat jumlah air yang besar 

    berperanan dalam menghidratkan tisu 

    2) membuatkan kulit lembut, lembap dan licin


    • Kolagen ikan #3

    1) sumber premium kolagen 

    2) kadar penyerapan lebih tinggi 

    3) sumber kurang terdedah kepada pencemaran berbanding kolagen dari haiwan di daratan 


    • Ekstrak kerang-kerangan #4

    1) penting dalam sintesis bendalirsinovio bagi melicinkan pergerakan sesendi 
    2) melembapkan mata 
    3) melegakan ketidakselesaan mata

    • Lactobacillus Acidophilus #5

    1) membantu mengimbangi mikroflora usus 

    2) memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen



    • Vitamin C #6

    1) menggalakkan pengeluaran kolagen 

    2) bahan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit 




    • Vitamin B #7

    1) membantu proses metabolisma lemak, protein dan karbohidrat untuk hasilkan tenaga yang diperlukan dalam pembentukan kolagen

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Jika anda beli 3 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :
    • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE - PENDAFTARAN HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP
    • PERCUMA SEBOTOL VITA-LEA <------ Tawaran ini sah sehingga Oktober 2015
    • PULANGAN WANG TUNAI - PASTI DAPAT
    • PELUANG MENJANA PENDAPATAN SHAKLEE DARI RUMAH bersama group JUTAWAN SHAKLEE , S2UFAMILIES & TEAMZINNIAAURA


    Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










    Zailatul Akmal

    Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

    SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




    Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
        





    "Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


    TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)





    PROMOSI SHAKLEE JULAI 2015 - VIVIX : Buy 6 Free 1 @ Buy 2 Get 5% Off ( TESTIMONI VIVIX SHAKLEE )


    Assalamualaikum & Hi !

    Berita baik untuk penggemar Vivix Shaklee dan juga pada yang baru nak mencuba Vivix Shaklee . Bulan ni ada PROMOSI HEBAT untuk Vivix .




    Jika anda pilih Buy 6 FREE 1 , anda akan dapat PENJIMATAN BESAR sebanyak RM1515




    Jika anda pilih Buy 2 Get 5% Off , anda akan dapat PENJIMATAN sebanyak RM455 ! 


    Waahhh, mana satu yang menjadi PILIHAN anda ? ")

    ==================================================================================

    Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.




    Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

    Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

    - Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

    Antara kelebihan Vivix :
    • Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
    • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
    • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
    • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
    • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
    • Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
    • Membantu dlm proses penurunan berat badan
    • Menyokong kesihatan mata
    • Meningkatkan kesihatan imun badan
    • Menggalakan kesihatan keseluruhan

    Vivix telah terbukti mengawal masalah penyakit2 serius, antaranya :

    • Diabetes
    • Kolestrol tinggi
    • Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
    • Tekanan Darah Tinggi
    • Alzheimer atau nyanyuk
    • Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
    • Gout
    • Letih
    • Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
    • Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
    • Kanser dan tumor
    • Katarak dan masalah mata
    • Masalah saraf
    • Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
    • SLE
    • Strok


    Kelebihan Vivix Shaklee berbanding jenama lain 



    Ni jadual yang membuat perbandingan antara Vivix, MonaVie, Tahitan Noni dan Xango Juice... cuba anda lihat bagaimana hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC).Hanya jauhari mengenal manikam.. dan hanya yg tahu erti nilai wang...akan memilih intan bukannya kaca... Vivix - Value for money.



    Manfaat Resveratrol 



    "Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)









    Bukan sahaja baik untuk kesihatan, malah ia juga adalah tonik anti - penuaan







    Senang cerita , kalau anda jenis malas nak makan banyak2 vitamin, boleh ambil Vivix Shaklee ini .. 1 botol Vivix ni sangat sesuai untuk semua masalah dan penyakit.. Complete untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN secara menyeluruh.  


    Boleh lihat testimoni daripada ramai pengguna Vivix Shaklee :




    Ni kisah mak mertua sepupu oyun yang dah lama menghidap diabetes..Diabetes dengan luka memang tak dapat dipisahkan..bila luka sikit je, even sikit pun memang susah dan lambat nak baik..
    yang paling bahayanya bila mengenangkan risiko infection tu nanti..biarlah penat jerih mencuci luka, asalkan luka tu tak sampai mengundang bala seterusnya..kalau infection, takut merebak, takut kena potong lebih besar kaki tu!

    Gambar Jun 2014 tu seminggu lepas potong sikit bahagian jari tu...lukanya asik terbuka dan lambat betul nak tunggu tertutupnya..so..memang kene rajin jaga...dekat 2 bulan jugakla dengan luka terbuka tak baik2..

    Bulan Ogos 2014, sepupu oyun nak try dengan Vivix..lepas seminggu, ALLAHUAKBAR, tertutup terus kulit tu! Punyela lama tunggu je dekat 2 bulan nak baik sendiri luka tu...tak tutup2...lega kan bila takde luka terbuka yang boleh mengundang lebih banyak bahaya tu...

    Untuk mereka yang ada family Diabetes mesti faham perasaan ni...tak tergambar rasanya bila orang yang kita sayang makin sembuh dan sihat..

    Alhamdulillah..cousin repeat order Vivix lagi..Siap double order dengan pakcik lagi tu..katanya pakcik pun nak try vivix yang amazing ni jugak!




    Tumor hilang selepas 2 minggu berVivix

    Alhamdulillah.ikhtiar dgn Vivix
    Sembuh dgn izinNya 




    Alhamdulillah, melihat Ibu kuat sekarang amat membahagiakan..usia semakin tua, keringat masih diperlukan dan Kesihatan harus diutamakan!

    Ibu sebelum ni susah sgt nk makan ubat apatah lagi supplement!

    Ku paksa juga bg Vivix dan Osteo untuk ibu rasai sendiri khasiat dan manfaatnya! Kt perlu ikhtiar untuk kekal sihat dan cergas!Apatah lagi ikhtiar itu untuk ibu kt 😊

    Sebelum mengenali Shaklee, ibu susah nk duduk dan naik tangga penat badan dan lelah!

    Alhamdulillah, selepas consume Shaklee; Nutriferon, GLA, Collagen, Advanced Joint Health serta favourite skang OSTEOMATRIX dan VIVIX

    Ibu boleh stay cergas lebih lama dan lebih sihat! Alhamdulillah

    Dan tanpa disangka, Ibuku juga turut meluahkan kisah shaklee effect nya

    Sayang Ibu! Moga Allah swt memelihara kesihatan Ibu





    [Vitamin Rutin Ibu Ayah Saya]

    Dulu3x ibu ayah sy xgemar makan ubat apatah lagi vitamin

    Kini, sejak anaknye jual Vitamin, kne 'paksa' makan!Hehe..bukan paksa..sayang ibu ayah! jadi kt sayang, kt bg terbaik buat mereka!

    Alhamdulillah, konsisten ibu ayah sy makan hingga dah jadi rutin!

    Kesihatan semakin baik

    Bulan lepas nye stok pun dh habis!

    Alhamdulillah..terima kasih Allah swt kerana memberi kesihatan baik buat ibu ayah ku

    As usual, hadiah dr saya buat ibu ayah saya setiap bulan

    Vitalea
    Osteomatrix
    Vivix
    Nutriferon (limited sebab last stok!, korban stok sendiri untuk ibu)

    ada lagi satu tapi ibu ada lagi iaitu GLA dan Advanced Joint Health Tablet!

    Alhamdulillah.Alhamdulillah.
    Alhamdulillah




    Disaat mereka semakin dimamah usia

    Disaat mereka mempunyai batasan kudrat

    Marilah kt sama3x berbakti dan beri ikhtiar buat mereka melalui supplement 👍

    Vivix antara favourite supplement untuk orang tua kt!!!

    InshaaAllah; masih ada masa untuk kt berbakti selagi mereka masih ada

    Semuanya dgn izin Yang Maha Esa 




    Kesihatan Ibu Ayah baik
    Kebahagiaan pada anak3x

    Sy kenal ibu ayah sy dolu mmg susah nk makan ubat apa tah lg supplement ini

    Namun, diusia semakin bertambah; metabolisma badan makin berkurang, kesihatan semakin diuji

    Kt sebagai anak perlu bertindak untuk ikhtiar bantu pulihkan kesihatan mak ayah

    Dan Alhamdulillah, kini sudah masuk 3 tahun mak ayah sy consume Shaklee

    Alhamdulillah, ikhtiar untuk sihat bermula dgn diri sendiri

    Itu yang penting

    Kalau diri sendiri tau efek dan manfaatnya; pasti akan dikonsistenkan pengambilannya

    Begitu juga ibu ayah sy; pabila mereka sudah merasai sendiri, pasti mereka merasa kelainan dan bertambah lebih baik

    dan sebagai anak, kt haruslah beri terbaik buat mereka

    Pilihan kami adalah Shaklee
    Terbukti
    Sentiasa Selamat
    Sentiasa Berkesan
    Sentiasa Organik

     YES
    We are Shaklee now and forever 😎




    [Ayahku Bekas Perokok Tegar.Bagaimana kehidupannya selepas itu?]

    Masih teringat pada satu hari beberapa tahun lepas.adik sy ada call sy bgtau Ayah dh Kurus!!!! sebab dah ilang selera makan dek berhenti rokok mendadak (Ayah dh merokok lebih 30 tahun)..Ibu pun ada call dan bgtau keadaan ayah

    Alhamdulillah, dlm syukur sebab Ayah dh benti rokok tu terpk pulak cmne nk bantu Ayah...mengenali ayah yg dlu, susah nk jumpe doktor, susah nk makan ubat2x..sy sendiri xsangka ayah jadi kurus dan jadi ilang selera makan dan bacaan gula yang tinggi (selepas dipaksa jumpa doktor)

    Maka sy pun ikhtiarkan untuk ayah sy Vivix dan Vitalea dahulu..dgn harapan Vivix membantu ayah detox dan booster tenaga dan Vitalea sebagai pelengkap nutrisi serta vitamin dan mineral untuk badan Ayah

    Memula makan, mmg xnmpk perubahan mendadak..sy follow up dgn ibu.ayah mmg xkan makan klu ibu xsuap
    Jdi sy minta ibu pujuk ayah konsisten dan suap makan hari3x...ayah makan ibu pun makan

    Alhamdulillah, berkat ikhtiar dan konsisten ayah ibu makan Vivix dan supplement tambahan lain, kesihatan ayah ibu sy bertambah baik..terutamanya ayah sy yang sebelum ni susah nk makan ubah apatah lg supplement

    Kini, mereka menggemari Vivix dan Shaklee...sy mula berikan beberapa supplement lain untuk maintain kesihatan ayah dan ibu seperti Osteomatrix, Omega Guard dan Nutriferon

    Bg sy, ini tanggungjawab.untuk memastikan kesihatan ayah dan ibu sy di tahap baik..Alhamdulillah, sy bersyukur pada Allah swt kerana memberi peluang ini dan memudahkam urusan kami dan memberi kesihatan baik buat kami sekeluarga

    InshaAllah, jika anda ingin tau khasiat setiap supplement Shaklee buat ayah dan ibu anda..boleh tanya saya ya..sy sedia berkongsi setiap fungsi Shaklee yang bermanfaat

    InshaAllah.Terima kasih Allah swt atas segalanya




    Tiada apa yang menggembirakan kami bila dpt melihat ibu ayah sihat dan ceria.dpt melakukan aktiviti seharian dgn baik.betul kan..

    Ni kisah ibu saya yang tersalah makan ubat.niatnya nak sihatkan lutut supaya dpt la cepat hilang sakitnya dan dpt melakukan aktiviti seharian. Yee memang cepat sihat tp kesannya bila ubat diberhentikan...bermulalah..

    ibu saya telah mengalami kenaikan berat yang ketara.selera pun naik dan sakit satu badan.yg lebih sedih nak bergerak pun tak boleh..sume dgn bantuan.. nasib ada ayah yg sentiasa disisi.
    Hati anak mana tak sedih tengok ibu kesakitan kan..maka kami pun mengambil inisiatif untuk membeli VIVIX.

    Alhamdulillah...botol pertama mama nampak segar.dan setelah botol yang keempat disamping menjaga makan.mama nampak lebih sihat dan berat pun turun.
    Kini mama dah kembali beraktiviti. tongkat pun hilang ke mana.hee.. dan paling penting VIVIX masih menjadi teman setia.syukur lihat mama gembira dan sihat kembali.sakit sihat semua dr Allah swt kan..syukur syukur..thank you Allah swt..

    p/s: oh ayah saya pun ada mkn vivix.dia kata sekali mkn je terus rasa badan bertenaga..best kan.





    Rahsia Ayah Saya Cergas!!!

    Dlu ayah antara yang paling susah nk telan ubat ke supplement lg la jauh

    2 tahun lepas Ayah tekad berhenti merokok secara mendadak!!!

    Lepas tu perubahan drastik pada diri Ayah!! Jadi kurus sgt cekung, craving untuk mende manis2x aja..dan ngantuk penat lemah semua ada

    Ibu dan adik dah bersuara risau..suruh pi cek hosp
    mmg mencabar juga

    Sy pun amik alternatif untuk paksa ayah makan Vivix, Vitalea dan tambah Oste serta GLA...kongsi mkn dgn Ibu!!
    Ibu smpi kne suap ayah setiap malam nk make sure ayah konsisten!

    Sy bgtau konsisten br rasa impak! dan alhamdulillah, masuk tahun kedua dh ayah dan ibu konsisten dan mendapat shaklee effect nya!!

    Ayah mmg kerja kuat..kehulu kehilir programnya..alhamdulillah, ikhtiar dgn Shaklee..Allah bg kesihatan Ayah kembali cergas!!

    Alhamdulillah, syukur sgt dapat share manfaat Shaklee buat kedua orang tua ku!!!

    Moga ayah ibu dan adik serta seluruh keluarga saya dan isteri sy sihat walfiat ikhtiar dgn Shaklee!!






    Beliau bekas PRESENTER NTV , sekarang bergelar MASTER di Shaklee , MASTER Law Chu Hian

    Gambar kiri pada 8 tahun lepas dan kanan yang terkini .. . Beliau dulu penghidap kanser dan lihat lah sekarang ..

    Beliau minum tonik ajaib Shaklee iaitu Vivix .

    Vivix , satu-satunya tonic yang dapat membaik pulih sehingga ke DNA manusia

    Alhamdulillah manusia hanya berusaha Allah jua yang menentukan.

    Pesakit KANSER , Vivix ini ikthiar untuk anda ...


    Updated : 8 July 2014

    Testimoni drpd kakak sahabat saya. Penangan Vivix Shaklee !: )

    "ALHAMDULILLAH.... Happy sgt harini sebab dpt whatsapp dari akak saya yg juga customer saya

    Dia baru amalkan Vivix sejak Januari 2014 dan baru masuk botol kedua Vivix. Memang hari2 dia makan tanpa skip. Mulanya niat dia makan utk kesihatan badan dia sebab dia selalu lenguh2 badan, cepat lesu dan penat. Bayangkan baru pukul 8 malam tp dia dah lembik x larat dan masuk tido. Alhamdulillah lepas 2 mggu dia cakap dh bertenaga boleh kerja smpai tgh malam pun! Kulit pun makin cantik dia cakap. So dia terus sambung beli vivix dgn sy.

    Last 2 week dia ckp berat dh turun dari 58kg ke 54kg! Dia ckp sebab vivix ke? Yessss... Sebab kandungan resveratrol yg menghalang pembentukan lemak,meningkatkan sensitiviti insulin dan meningkatkan metabolisme.

    Memang bermacam2 manfaat Vivix ni. 





    "Dulu saya agak kusam,
    Kini sy lebih ceria dan lebih muda"

    Ini salah satu punca pabila Nana menjadi penggemar Vivix!

    Semakin kt berusia, semakin tua usia kulit dan organ serta sistem kt

    Jadi badan kt ini pun memerlukan khasiat

    Resveratrol adalah salah satu bahan utama dalam VIVIX yang bertindak membaikpulih DNA Sel dan sekaligus membaikpulih sel, organ dan sistem tubuh badan kt

    Best kan #shaklee effect ni?

    Makin tua makin sihat

    Jom Shaklee



    Pn. Noraini , 43 , BREAST CANCER STAGE 4 .

    The quality of life improved tremendously after 2 weeks of vivix + Anti-cancer programmes






    Mak stroke pada 30 November 2011 dan 2/3 daripada otak kiri dah mati...Tubuh bahagian kanan yang tak boleh bergerak. Bahagian Vibral pula kena kat speech expression.. Mak boleh faham apa yang kita cakap dan boleh proses tapi bila nak keluarkan perkataan dan nak bagitahu tak dapat..

    Mula2 kena memang tragis, tak boleh bangun.. Nak express 'feeling' pun tak dapat apatah lagi benda2 lain.. Makan tak boleh.. Berhari2 juga puasa sebab doktor monitor otak takut makin membengkak @edema jadi kena operatelah buka tempurung.. Tapi bila nampak otak ok dan pengembangan tak ketara jadi tak operate jadi boleh start bagi bagi minuman ikut tube.. Huhu sakit tu.. Nak menelanpun tak dapat.. Kesian.. Selama 8 hari mak dirawat di HUSM tapi tiada apa2 tindakan dan biar macam tu je.. Lepas tu nampak batuk2 dan berkahak.. Adik-beradik fight jugalah minta mak dipindahkan ke Hospital Perdana.. Daripada tak buat apa2 sebab nampak mak makin lemah..

    Bila dipindahkan je, belum warded lagi baru kat lobi Hospital Perdana, pihak Hospital buat ECG dan dekat situ dapat tahu mak ada masalah jantung iaitu injap jantung sempit dan kemungkinan disebabkan jangkitan kuman semasa kecil terus masukkan mak ke CCU. Mak seorang yang mementingkan kesihatan, memang selalu jogging dan bersenam.. Medical checkup pun selalu buat.. Seminggu sebelum kejadian mak telefon bagitahu semua cantik.. Tekanan darah ok, diabetes takde, kolesterol tinggi sikit 6.7 tapi belum sampai kena makan ubat kolesterol lagi dan boleh dikategorikan masih normal untuk individu yang sihat tanpa sebarang masalah..

    Pakar Neurologist Dr Munawwir yang rawat mak pun kagum sebab kebiasaannya orang yang hadapi masalah injap jantung dah menunjukkan tanda pada setiap kehamilan dan pada usia 40-an.. Tapi mak hanya dapat tahu bila usia 55 tahun. Doktor jangka 6 bulan mak dah boleh jalan dan setahun dah dapat jogging.

    Ubat yang mak makan sekarang
    1) Nootropil
    2) Amiodarone
    3) Simvastatin
    4) Warfarin

    Disebabkan dah lebih 6 bulan tapi masih belum recover, saya cuba bagi mak Vivix.. Sebelum ni tak bagi sebab saya takut mempengaruhi kadar kecairan darah mak sebab ambil Warfarin kan.. Lepas 'study' punya 'study' dan yakin, saya tekad belikan mak Vivix beberapa hari lepas bila saya bawa mak balik KL ni.. Dalam waktu terdekat ni akan buat test kecairan darah juga..

    Alhamdulillah dalam tempoh 2 3 hari bagi mak Vivix ada peningkatan. Tangan mak yang dah mengerekot keras dah mula lembut dan ringan semula.. Dan semalam abang dah 'train' mak berjalan guna tongkat satu berkaki empat.. Memang dah boleH..Syukurkan..





    Alhamdulillah .. Abah beliau dah sihat dan bebas dari penyakit

    sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang...tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut...

    Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala...berkampung di hospital Klang hampir sebulan...di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya....sebak pulak...

    Kalau nak cerita mmg panjang...tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume...kesihatan abah makin pulih...Alhamdulillah...dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid...pergi ke pasar..





    Anda juga boleh dapatkan sebotol Vivix dengan harga promosi bulan ni jika anda mahu. ") memang jimat banyak . . sangat berbaloi kalau order dalam bulan ni ! 

    Berminat ? Whatsapp " Saya nak order Vivix promo bulan ni "  ke 019-3443650



    Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.











    Zailatul Akmal

    Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

    SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




    Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
        





    "Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


    TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...