Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

BERKESAN KE COLLAGEN POWDER SHAKLEE ?

Assalamualaikum & Hi! ")

Kali ni zai nak beritahu anda cara paling mudah untuk mengembalikan keremajaan kulit anda tanpa perlu melalui rutin yang menyusahkan.

Hanya dengan Collagen Powder Shaklee, mampu : 
  • memperbaiki tekstur kulit wajah
  • menghilangkan kedutan
  • melembabkan kulit
  • melindungi kulit dari radikal bebas
  • melicin dan melembutkan kulit
  • menegang payu dara dan punggung
  • mengurangkan pigmentasi jeragat
  • memberi tenaga
  • membantu pola tidur
  • mengurangkan parut degil & jenis berlubang
  • memelihara sendi
  • mengecutkan jerawat
  • menguatkan otot dan tulang
  • menyokong baik pulih otot dari kecederaan otot dan tulang

Pendek kata, Collagen Powder ini sememangnya sangat POPULAR di kalangan mereka yg nak KULIT CANTIK, HALUS, FLAWLESS, GEBU & AWET MUDA selalu.


Berbalik pada tajuk entry ini tadi, BERKESAN KE COLLAGEN POWDER SHAKLEE ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jom kita lihat apa kata mereka ? ")

Collagen Powder #ShakleeEffect 


Testimoni ikhlas dari customer zai ") dah jadi pengguna setia Collagen Powder sehingga kini ")


Testimoni ikhlas dari customer zai ") dah jadi pengguna setia Collagen Powder sehingga kini ")



Sebelum : Banyak jeragat hitam yang bertahun lama katanya ...
Selepas :  *taraaaaa* ... Bersihnyaaa .. Jeragat hitam tu dah pudar dan hilang !!!


Apa rahsianya ?

Puan Syasya mengambil Collagen Powder bersama ESP Shaklee . Berapa kotak Collagen Powder yang Puan Syasya ambil untuk dapat hasil macam ni ? Dalam 3 kotak macam tu laa .. :)  baru dapat hasil yang Ummmpppp , SANGAT MEMUASKAN ! =)

TAHNIAH Puan Syasya kerana berjaya dapat hasil yang sangat memuaskan :)




"Lepas seminggu amik, AMAZING sangat sebab tanpa sedar telapak tangan saya dulunya kering, bila sentuh sendiri pun boleh rasa kering walau pakai losyen."





"Belum habis 1 box collagen lagi , muka dia dah nampak putih jernih..pinkish..Nampak glowing..Muda belia.."




"Baru je lepas bermasker ESP+Collagen Powder. Kulit terasa licin, lembut n bersih. Cam kulit baby dah..."




"Selepas 1 box collagen, muka nampak tegang, muda dan bersemangat. Ni baru 1 box dah tegang . "





"Lepas sekotak Collagen Powder , tumit dah licin balik. "



"Jeragat semakin menjauhkan diri"

















































1) Sy dh cube.. mkn 5paket pun mmg dh nmpk kesannya.. mmg nmpk glowing, cerah sikit n muka nampak berseri, mantop n gebus.. kulit pun rasa halus mulus..

2) Yup.lepas 1box saya rasa kulit lbh anjal, nmpk cerah dan tona lebih sekata.jeragat still ada lg (haish degil sungguh) tp yg bestnya dah makin samar dan nmpk kemas (xpasti nk pakai ayat apa tp nmpk much better than before heee).mmg kena repeat lg ni hehehehe..

3) nurul..from akak pnya exprience mmang byk perubahan lepas minum collagen tu..mula2 akak guna 5 sachet pun dh nmpk hasilnye pastu terus guna makin nmpk result terutama kat muka n body2 yg lain ..mula2 ada healing crisis ckit tp kena sabar ler ckit..now akak continue utk box ke 3 ..kulit jadi lebih baik dr sebelum2 ni..biarla akak ni saiz xyz a.k.a montel tapi kulit tetap gebusssss..(nk pasan cikit)

4) saya dah msk box kedua~ mmg superb! kesan dah bleh nmpk after sachet ke 5~ muka glowing je.. bersinar2 espc. dekat dahi batang hidung n dagu~ mmg super duper berbaloi2.. tak yah nak gduh mengelupas ke bagai~ bekas2 jerawat semua jd semakin pudar dan kulit jd sekata 

5) Saya 3 sach da ada hasil,alhamdulillah..kulit saya tambah lembutttt..halussss...rambut pon sama..then, sakit lutut sbb naik turun tangga cepat hilang dulu2 2-3 br hilang..skrg..tidak lagi.







1) Wife saya mkn sehari 1 sachet..cara mkn:pagi be4 bfast campurkn dgn air apa2 yg anda suka..mcm wife saya dia suka campur kan dgn oren sunkist+esp+pd..memang mantop n debong..kesannye:kulit lebih licin n x berminyak mcm dulu..liang pori dulu besau skang dah kecik..

*air xde sukatan..kalu bajet lebih leh mkn 2x sehari..pagi n malam..oh yer colagen leh buat masker gak..

2) Byk kebaikan scp ni. Utk kshtn kulit. Pudarkan mata panda. Kulit jd berseri2.. Rambut subur.. Kuku cantik. Tumit x merekah. Baik utk organ dalaman. Untk sendi. Panjang kata byklah kebaikan dia. N dear so far akak dh consume 3kotak scp & Alhamdulillah puas hati.
Cara nk amek. Amek sblm tido. Bancuh dgn air. Cm akak akak campur dgn sunquit / awk blh cmpur dgn twister. Awk amek segelas air + 1 sach scp.

3) Che'Pah dah makan..sakit2 lutut dan sendi mudah hilang

Best,best,best!!

Rambut lembut dan kulit gebu moist tu mmg efek wajib

Che'pah suka minum pagi2 time perut kosong. Collagen+2 ESP+milo+air sejuk, then, Shake..=hasilnya: TERBAIK!!

Skrg che'pah dah kotak kedua, N nak masuk kotak ketiga












" sronok sgt sbb dh dpt hasilnya.Muka xkering lg,bibir xpecah@kering,lingkaran gelap bawah mata dh xdak,lenguh2badan pon dh hilang.Tapak kaki jugak makin better pecah2 dh kurang,liang roma pada muka mmg dh xdak...Weee..Rahsia sy ialah Collagen Shaklee.."




Itulah kata2/feedback dari sebahagian dari pengguna2 Collagen Powder Shaklee . Menarik, BETUL ? Hanya dengan Collagen Powder boleh mengembalikan keremajaan kulit anda tanpa perlu melalui rutin yang menyusahkan.


Kenapa WAJIB pilih Collagen Powder Shaklee berbanding produk lain di luar sana ?



Collagen Powder Shaklee adalah collagen yang ternyata kaya dengan collagen sebab ia tersenarai sebagai ramuan pertama, lihat "fish scale extract (red snapper)". Itu adalah bukti collagen Shaklee diambil daripada sisik ikan merah.


Kebanyakkan collagen produk lain di luar, ramuan utama dia ialah perisa tambahan termasuk gula dan krimer, kuantiti collagennya sikit sangat sebab tu harganya jauh lebih murah.


***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna





Semak kandungan ramuan collagen anda sekarang ..


Jika ramuan pertama yang tersenarai mengandungi collagen ini bermaksud YES ia memang mengandungi collagen yang tinggi.


TAPI jika ramuan pertama yang tersenarai ialah soya, koko, kopi, ekstrak buah buahan & sebagainya, ini bermaksud collagen yang anda minum tidak mempunyai collagen yang tinggi tapi perisa lain yang lebih tinggi.

    Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran :


    • Ekstrak biji benih Camelia Japonica #1



    1) mengandungi asid oleik yang sangat membantu sebagai emolien dan pelembap kulit 
    2) mengandungi Isoflavon, bahan antioksida semulajadi yang melindungi kulit dari radikal bebas

    • Ekstrak Pfaffia #2


    1) menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik yang berkemampuan tinggi dalam mengikat jumlah air yang besar 

    berperanan dalam menghidratkan tisu 

    2) membuatkan kulit lembut, lembap dan licin


    • Kolagen ikan #3

    1) sumber premium kolagen 

    2) kadar penyerapan lebih tinggi 

    3) sumber kurang terdedah kepada pencemaran berbanding kolagen dari haiwan di daratan 


    • Ekstrak kerang-kerangan #4

    1) penting dalam sintesis bendalirsinovio bagi melicinkan pergerakan sesendi 
    2) melembapkan mata 
    3) melegakan ketidakselesaan mata

    • Lactobacillus Acidophilus #5

    1) membantu mengimbangi mikroflora usus 

    2) memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen



    • Vitamin C #6

    1) menggalakkan pengeluaran kolagen 

    2) bahan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit 




    • Vitamin B #7

    1) membantu proses metabolisma lemak, protein dan karbohidrat untuk hasilkan tenaga yang diperlukan dalam pembentukan kolagen

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Jika anda beli 3 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :
    • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE - PENDAFTARAN HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP
    • PERCUMA SEBOTOL VITA-LEA <------ Tawaran ini sah sehingga Oktober 2015
    • PULANGAN WANG TUNAI - PASTI DAPAT
    • PELUANG MENJANA PENDAPATAN SHAKLEE DARI RUMAH bersama group JUTAWAN SHAKLEE , S2UFAMILIES & TEAMZINNIAAURA


    Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.










    Zailatul Akmal

    Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

    SMS / WHATSAPP 019 344 3650 




    Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)  
        





    "Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


    TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)





    2 comments:

    1. Pernah try ESP ni mase beranak anak 1st.. Memang sedap n bertenaga :)

      ReplyDelete
    2. hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

      http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html

      ReplyDelete

     
    http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png