Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Shaklee Vita-Lea for Children ( Multivitamin Untuk Kanak-Kanak )

Multivitamin Kanak-Kanak yang sungguh Enak

Vita-Lea for Children
  • kaya dengan kebaikan tulen. Lengkap dengan 19 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium, magnesium & banyak lagi bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat.

Siapa perlukan Vita-Lea for Children ?
  • Kanak-kanak dari usia 4 tahun ke atas
  • Anak yang susah makan makanan berkhasiat
  • Anak yang aktif
  • Sesiapa sahaja terutama yang susah untuk telan tablet

Kebaikan Vita-Lea for Children
  • Menyediakan 19 vitamin dan mineral penting
  • Sumber kalsium untuk pembinaan tulang
  • Baik untuk kesihatan secara menyeluruh
  • Sumber harian tambahan bagi Vitamin B
  • Boleh dikunyah dengan rasa yang sedap

*** FORMULA SERBA BAHARU ini dicipta berteraskan kajian sains pemakanan yang telah dijalankan lebih 100 tahun serta bersandarkan panduan kepakaran para pakar pemakanan dan saintis penyelidik Shaklee. Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas.

  • Membekalkan 18 Vitamin dan Mineral - Penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak
  • Rumusan Tidak Merosakkan Gigi - Dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Perisa Anggur Yang Enak - Sedap dikunyah, pasti digemari oleh kanak-kanak


*** Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.




Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



Keperluan NUTRISI untuk membantu penjagaan KECANTIKAN KULIT


PROTEIN (ESP)
  • ESP dapat membantu menghasilkan sel-sel kulit yang baru. Setiap 21 hari sel kulit kita akan bertukar wajah.. Jadi, keperluan protein yang berkualiti sangat penting supaya sel-sel kulit yang dihasilkan adalah sel-sel yang berkualiti dan kulit kita akan kelihatan gebu, bersih dan licin.
  • Bagi anda yang mempunyai parut-parut jerawat, itu disebabkan oleh sel-sel kulit yang telah mati dan tak diperbaharui. Jadi, inilah cara untuk baiki sel-sel kulit anda.
  • Info & Testimoni berkaitan ESP , klik SINI.

VITAMIN C (SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS)
  • Selain daripada protein, kulit memerlukan Vitamin C untuk membentuk kolagen. Kolagen ibarat simen yang mengikat batu-bata (protein), supaya kulit sentiasa kenyal. Kekurangan kolagen membuatkan tubuh anda mudah lebam dan calar, kering dan bersisik. Kolagen yang cukup daripada Vitamin C yang baik membuatkan kulit anda kelihatan bersinar dan gebu.
  • Info & Testimoni berkaitan Vitamin C , klik SINI.

VITAMIN E (VITA-E COMPLEX WITH SELENIUM & GRAPE SEED EXTRACT)
  • Vitamin E yang memang diketahui umum adalah vitamin untuk kecantikan kulit, melawan penuaan. (kedut semestinya!). Vitamin E bersifat anti-oksidan dalam bentuk fat-soluble (manakala Vitamin C tadi dalam bentuk water-soluble).
  • Info & Testimoni berkaitan Vitamin E, klik SINI.


B-COMPLEX
  • B for Beauty. Menjaga kesihatan kulit daripada dalam. Ia membantu mengurangkan garis-garis halus di kulit. Vitamin B-Complex juga penting untuk melanin yang memberi warna pada kulit. Lebih kerap anda berada di bawah matahari, lebih banyak B-Complex diperlukan.



GLA COMPLEX
  • Pengambilan suplemen di atas dengan tambahan GLA Complex turut membantu kestabilan hormon untuk mendapatkan kulit yang lebih bersih! (dengan syarat pengambilan vitamin yang konsisten dan minum banyak air kosong.)
  • Info & Testimoni berkaitan GLA Complex, klik SINI.



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Saya nak cari suplemen untuk kulit TAPI saya nak yang boleh nampak RESULT CEPAT

Q : Saya nak cari suplemen untuk kulit TAPI saya nak yang boleh nampak RESULT CEPAT.

A : Untuk penuhi kriteria yang anda mahukan itu, perlu ambil Shaklee COLLAGEN POWDER lah. ") Memang boleh dapat INSTANT RESULT. Molekul yang ringan , mudah menyerap ke dalam kulit kita. Malahan ianya larut dengan cepat di dalam air walaupun tidak dikacau dengan sudu.


Ujian klinikal Shaklee menunjukkan kesan selepas 8 minggu TAPI banyak feedback yang kami perolehi yang mengatakan mereka merasai perubahan pada kulit wajah seawal pengambilan 1 kotak = 2 minggu.


PERHATIAN : Promosi Hebat COLLAGEN POWDER sepanjang DISEMBER 2015 ini bakal berakhir 6 hari sahaja lagi !!! Jangan lepaskan peluang baik ni ya ! ")


Dapatkan cash bonus pada JANUARI 2016 :

  • RM110 jika anda beli 6 kotak collagen powder PERCUMA 1 kotak pada bulan ini.
ATAU
  • RM300 jika anda beli 12 kotak collagen powder PERCUMA 2 kotak pada bulan ini.


*** psst psst, nak beli sekotak dengan harga promo pun tak de masalah. ^^




Info lanjut dan testimoni berkaitan Collagen Powder boleh dilihat di sini.





Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.







Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


Set keperluan harian Shaklee ( Shaklee Daily Essential )

Adakah anda mendapat nutrisi yang lengkap setiap hari ?

Kalau dilihat kembali, makanan yang diambil setiap hari mempunyai banyak lemak & kurang nutrisi , betul ? Sebagai contoh :

  • makanan dalam tin
  • makanan yang diproses
  • makanan segera
  • makanan yang diubah suai genetik (GMO)
  • makanan yang disuntik hormon
  • tanah tanaman yang kurang subur

Statistik mencatatkan 73% daripada rakyat Malaysia tidak mengambil buah-buahan & sayur-sayuran seperti yang disarankan.  Sumber : WHO, Western pacific region “Health Situation and Trend Report on Malaysia, 2005

***Saranan - 3 cawan sayur & 2 sajian buah

Selain pemakanan yang tidak sihat, amalan gaya hidup yang tidak sihat juga antara penyebab kekurangan nutrisi. Seperti :

  • terdedah pada toksin
  • gaya hidup yang stress
  • penggunaan tembakau
  • pengambilan alkohol
  • kurang bersenam - digalakkan bersenam 3x seminggu ( 30 minit setiap sesi )
  • tidak cukup tidur

Statistik mencatatkan 60% daripada rakyat Malaysia tidak aktif secara fizikal.  Sumber : WHO, Western pacific region “Health Situation and Trend Report on Malaysia, 2005

Tidak kira apa yang kita makan, kita tetap menghadapai kekurangan nutrisi.

-
-
-
-
-
-
-

Jom lengkapkan nutrisi badan anda supaya :

  • lebih bertenaga
  • rasa segar
  • minda lebih tajam
  • rasa hebat
  • hidup lebih bermakna

Di Shaklee, ada 3 suplemen asas yang boleh anda ambil setiap hari sebagai pelengkap nutrisi harian anda.

VITA-LEA , ESP , OMEGA
1) ESP

PROTEIN - Nutrisi Asas Untuk Kesihatan
  • protein membentuk struktur asas untuk set badan
  • protein penting untuk kehamilan yang sihat & penyusuan
  • Kolagen adalah protein




ESP Shaklee tinggi dengan PROTEIN
  • menyediakan nutrient yang lengkap
  • semulajadi , soya non-GMO ( tidak diubah suai genetik )
  • lengkap dengan 9 asid amino perlu
  • rendah glisemik indeks- ( sesuai untuk  orang yang ada kencing manis dan orang yang nak turunkan berat badan )


Lihat jadual di atas, kalori ESP Shaklee adalah paling tinggi berbanding protein keluaran syarikat lain.

Anda tahu tak ? Jika kalori rendah , metabolisme dalam badan pun jadi rendah. Jika anda stop ambil produk tersebut, badan mudah naik mendadak ! Ini menjadikan ESP Shaklee adalah pilihan terbaik kerana kalorinya just nice , rendah glisemik indek dan tinggi protein.





2) Vita-Lea Iron Formula



Multivitamin ( mengandungi 28 vitamin & mineral ) untuk kesihatan optimum dan tenaga. Antaranya :
  • asid folik - untuk ibu hamil
  • zat besi - untuk ibu hamil ( bila mengandung badan akan hasilkan EXTRA darah )


  • beta carotene
  • kalsium





3) Omega Guard

Dilema minyak ikan yang mana jadi pilihan ?




Sudah tahu minyak ikan mana yang terbaik , betul ?? ")




Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.






Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)






Tolong . . Kenapa tak boleh buka website Nuffnang Malaysia ???

Kawan-kawan taw tak kenapa saya tak boleh bukak website Nuffnang ni ? Dari haritu lagi try , mesti keluar macam ni. Kenapa ya ? T_T

Lagi satu kenapa kadang2x iklan Nuffnang tak keluar kt blog ya ?



Next Postage & Senarai Promosi Shaklee Bulan Disember 2015


Assalamualaikum semua ! Next postage Isnin ni ya . Mohon whatsapp zai cepat3x untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA ")

Senarai promosi SHAKLEE sepanjang DISEMBER 2015

1. FREE Vitamin Bonanza 3*
.
-------------------------------------
5 % off untuk produk dibawah
-------------------------------------
.
2. Twin Pack Collagen Powder
3. Twin Pack Lecithin
4. Twin Pack Vivix
5. Prenatal Set
6. Postnatal Set
7. Weight Management
.
-------------------------
Beli 6 PERCUMA 1
-------------------------
.
8. Collagen Powder (Hot Fav)
9. Lecithin
.
-------------------------
Beli 3 PERCUMA 1
-------------------------
.
10. Vitalea for Kids (Pilihan anak)
.


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.






Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Terima REWARDS UP BONANZA 2 dari Shaklee !

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua . . . Apa khabar ? Zai harap semua nya baik-baik sahaja ") Sebulan lebih tak update blog . Rinduuu . . Maaf lah, zai sibuk ke sana ke mari . . Cuti-cuti sekolah kan ? :P

.
Berbalik pada tajuk di atas , Alhamdulillah, REWARDS UP BONANZA 2 dari Shaklee dah pun selamat sampai ke tangan zai petang tadi. <3 . . Tadaaaa !!!



- 2 kotak Collagen Powder

- 1 tong ESP

- 1 botol Vitamin C

- 1 botol Vitamin E Complex

- 1 botol Omega Guard

- 1 botol GLA Complex

- 1 botol Vitalea For Children

= TOTAL +-RM1400 uolssss . . . .


Mana lah tak berbunga-bunga hati ni , kalau dah UNTUNG banyak macam ni kan ?? Tak yah kuar modal beli. Semua ni Shaklee bagi zai PERCUMA macam tu je ") Terima kasih Shaklee <3
Apa ke benda REWARDS UP BONANZA 2 ni ??? Zai cerita sikittt ya. Sikit je la . .
.


.

Bila mana ahli atau pengedarnya telah capai TARGET3X yang telah ditetapkan, makanya Shaklee akan bagi REWARDS UP BONANZA ini selain dari BONUS-BONUS bulanan yang lain . ")



Zai dapat capai tiang tertinggi warna merah tu. . ")

Nampak tak ? meriah betul bila join Shaklee ni. Ada je benda nak bagi kita ahli3x nya FREE FREE FREE ‼ Memang UNTUNG . Orang biasa-biasa tak kan nampak semua peluang yang SHAKLEE bagi ni . Lain pula dengan orang yang LUAR BIASA yang akan nampak segala peluang yang SHAKLEE sediakan !! ") Rugi kalau tak rebut. .
Bulan ni ada REWARDS UP BONANZA 3 pulak. Doakan zai dan #TeamZinniaAura berjaya grab reward ni ya . . . Kalau nak tahu lebih lanjut tentang REWARDS UP BONANZA 3 ni boleh whatsapp zai ya ")

Oh yaa , petang tadi zai berjaya daftarkan seorang lagi ahli baru dari IPOH. Ipoh maliiiiii ...... !!


Asalnya nak order Collagen Powder sekotak je. Lepas tu bila taw ada promosi Collagen Powder bulan ni, terus order 2 kotak ! Siap tambah lagi order ESP & OMEGA GUARD.

Apa lagi, sah2 la customer ni dapat :


  • KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA

  • DISKAUN BERGANDA-GANDA

  • PULANGAN WANG TUNAI

  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE


Nampak kan customer ni dah dapat PENJIMATAN BESAR kali ni . . . ")

Bijak customer ni kerana rebut peluang promosi Collagen Powder yang hanya datang setahun sekali , betul ?? ")

Orait, alang2 dah nak habis entry ni, zai nak bagitahu bulan ni ada PROMOSI COLLAGEN POWDER besar-besaran !! Blh klik sini untuk info berkaitan COLLAGEN POWDER beserta TESTIMONI.


Sempena bulan Disember 2015 ini , ada TAWARAN ISTIMEWA untuk setiap pembelian produk Collagen Powder Shaklee seperti berikut :

Jika anda beli 6 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :


  • PERCUMA 1 LAGI KOTAK COLLAGEN POWDER SHAKLEE
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • PERCUMA POSTAGE
  • PULANGAN WANG TUNAI
  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN SHAKLEE DARI RUMAH


Jika anda beli 3 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :


  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • PULANGAN WANG TUNAI
  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN SHAKLEE DARI RUMAH


Jika anda beli 2 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :


  • DISKAUN 5%


Promosi kali ni sangatlah berbaloi dan menjimatkan. Jangan lepaskan peluang ini yang hanya hadir setahun sekali sahaja!!!! Jom berkolagen ! ... <3


COLLAGEN POWDER


Collagen Powder Shaklee adalah collagen yang ternyata kaya dengan collagen sebab ia tersenarai sebagai ramuan pertama, lihat "fish scale extract (red snapper)". Itu adalah bukti collagen Shaklee diambil daripada sisik ikan merah.


Kebanyakan collagen produk lain di luar, ramuan utama dia ialah perisa tambahan termasuk gula dan krimer, kuantiti collagennya sikit sangat sebab tu harganya jauh lebih murah.


**Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna

Semak kandungan ramuan collagen anda sekarang ..

Jika ramuan pertama yang tersenarai mengandungi collagen ini bermaksud YES ia memang mengandungi collagen yang tinggi.

TAPI jika ramuan pertama yang tersenarai ialah soya, koko, kopi, ekstrak buah buahan & sebagainya, ini bermaksud collagen yang anda minum tidak mempunyai collagen yang tinggi tapi perisa lain yang lebih tinggi.


Mengikut kajian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)






Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.






Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...