25 December 2015

Saya nak cari suplemen untuk kulit TAPI saya nak yang boleh nampak RESULT CEPAT

Q : Saya nak cari suplemen untuk kulit TAPI saya nak yang boleh nampak RESULT CEPAT.

A : Untuk penuhi kriteria yang anda mahukan itu, perlu ambil Shaklee COLLAGEN POWDER lah. ") Memang boleh dapat INSTANT RESULT. Molekul yang ringan , mudah menyerap ke dalam kulit kita. Malahan ianya larut dengan cepat di dalam air walaupun tidak dikacau dengan sudu.


Ujian klinikal Shaklee menunjukkan kesan selepas 8 minggu TAPI banyak feedback yang kami perolehi yang mengatakan mereka merasai perubahan pada kulit wajah seawal pengambilan 1 kotak = 2 minggu.


PERHATIAN : Promosi Hebat COLLAGEN POWDER sepanjang DISEMBER 2015 ini bakal berakhir 6 hari sahaja lagi !!! Jangan lepaskan peluang baik ni ya ! ")


Dapatkan cash bonus pada JANUARI 2016 :

  • RM110 jika anda beli 6 kotak collagen powder PERCUMA 1 kotak pada bulan ini.
ATAU
  • RM300 jika anda beli 12 kotak collagen powder PERCUMA 2 kotak pada bulan ini.


*** psst psst, nak beli sekotak dengan harga promo pun tak de masalah. ^^
Info lanjut dan testimoni berkaitan Collagen Powder boleh dilihat di sini.

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com