Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Terima REWARDS UP BONANZA 2 dari Shaklee !

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua . . . Apa khabar ? Zai harap semua nya baik-baik sahaja ") Sebulan lebih tak update blog . Rinduuu . . Maaf lah, zai sibuk ke sana ke mari . . Cuti-cuti sekolah kan ? :P

.
Berbalik pada tajuk di atas , Alhamdulillah, REWARDS UP BONANZA 2 dari Shaklee dah pun selamat sampai ke tangan zai petang tadi. <3 . . Tadaaaa !!!



- 2 kotak Collagen Powder

- 1 tong ESP

- 1 botol Vitamin C

- 1 botol Vitamin E Complex

- 1 botol Omega Guard

- 1 botol GLA Complex

- 1 botol Vitalea For Children

= TOTAL +-RM1400 uolssss . . . .


Mana lah tak berbunga-bunga hati ni , kalau dah UNTUNG banyak macam ni kan ?? Tak yah kuar modal beli. Semua ni Shaklee bagi zai PERCUMA macam tu je ") Terima kasih Shaklee <3
Apa ke benda REWARDS UP BONANZA 2 ni ??? Zai cerita sikittt ya. Sikit je la . .
.


.

Bila mana ahli atau pengedarnya telah capai TARGET3X yang telah ditetapkan, makanya Shaklee akan bagi REWARDS UP BONANZA ini selain dari BONUS-BONUS bulanan yang lain . ")



Zai dapat capai tiang tertinggi warna merah tu. . ")

Nampak tak ? meriah betul bila join Shaklee ni. Ada je benda nak bagi kita ahli3x nya FREE FREE FREE ‼ Memang UNTUNG . Orang biasa-biasa tak kan nampak semua peluang yang SHAKLEE bagi ni . Lain pula dengan orang yang LUAR BIASA yang akan nampak segala peluang yang SHAKLEE sediakan !! ") Rugi kalau tak rebut. .
Bulan ni ada REWARDS UP BONANZA 3 pulak. Doakan zai dan #TeamZinniaAura berjaya grab reward ni ya . . . Kalau nak tahu lebih lanjut tentang REWARDS UP BONANZA 3 ni boleh whatsapp zai ya ")

Oh yaa , petang tadi zai berjaya daftarkan seorang lagi ahli baru dari IPOH. Ipoh maliiiiii ...... !!


Asalnya nak order Collagen Powder sekotak je. Lepas tu bila taw ada promosi Collagen Powder bulan ni, terus order 2 kotak ! Siap tambah lagi order ESP & OMEGA GUARD.

Apa lagi, sah2 la customer ni dapat :


  • KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA

  • DISKAUN BERGANDA-GANDA

  • PULANGAN WANG TUNAI

  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE


Nampak kan customer ni dah dapat PENJIMATAN BESAR kali ni . . . ")

Bijak customer ni kerana rebut peluang promosi Collagen Powder yang hanya datang setahun sekali , betul ?? ")

Orait, alang2 dah nak habis entry ni, zai nak bagitahu bulan ni ada PROMOSI COLLAGEN POWDER besar-besaran !! Blh klik sini untuk info berkaitan COLLAGEN POWDER beserta TESTIMONI.


Sempena bulan Disember 2015 ini , ada TAWARAN ISTIMEWA untuk setiap pembelian produk Collagen Powder Shaklee seperti berikut :

Jika anda beli 6 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :


  • PERCUMA 1 LAGI KOTAK COLLAGEN POWDER SHAKLEE
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • PERCUMA POSTAGE
  • PULANGAN WANG TUNAI
  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN SHAKLEE DARI RUMAH


Jika anda beli 3 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :


  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE
  • PULANGAN WANG TUNAI
  • PELUANG MENJANA PENDAPATAN SHAKLEE DARI RUMAH


Jika anda beli 2 kotak dalam 1 resit , anda akan dapat :


  • DISKAUN 5%


Promosi kali ni sangatlah berbaloi dan menjimatkan. Jangan lepaskan peluang ini yang hanya hadir setahun sekali sahaja!!!! Jom berkolagen ! ... <3


COLLAGEN POWDER


Collagen Powder Shaklee adalah collagen yang ternyata kaya dengan collagen sebab ia tersenarai sebagai ramuan pertama, lihat "fish scale extract (red snapper)". Itu adalah bukti collagen Shaklee diambil daripada sisik ikan merah.


Kebanyakan collagen produk lain di luar, ramuan utama dia ialah perisa tambahan termasuk gula dan krimer, kuantiti collagennya sikit sangat sebab tu harganya jauh lebih murah.


**Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna

Semak kandungan ramuan collagen anda sekarang ..

Jika ramuan pertama yang tersenarai mengandungi collagen ini bermaksud YES ia memang mengandungi collagen yang tinggi.

TAPI jika ramuan pertama yang tersenarai ialah soya, koko, kopi, ekstrak buah buahan & sebagainya, ini bermaksud collagen yang anda minum tidak mempunyai collagen yang tinggi tapi perisa lain yang lebih tinggi.


Mengikut kajian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)






Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.






Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png