Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

PROMOSI PEK KEMBAR VIVIX SHAKLEE


Pejam celik , pejam celik. . . Tinggal 3 hari je lagi promosi pek kembar utk bulan Februari ni. Meriah , sangat meriah promosi vivix bulan ni. Vivix "menghantui" di mana-mana2 saje. Baik di Semenanjung, Sabah & Sarawak!

Apa yang menarik dengan promosi pek kembar vivix ni ? apa kelebihannya ? Lihat di sini.

Vivix sesuai untuk anda yang ada masalah kesihatan yang mahal2x seperti
  • Kolestrol
  • Darah Tinggi
  • Kencing Manis
  • Diabetis
  • Kanser
  • Lemah badan
  • Pening kepala
  • Luka parah
  • Gemuk
  • Perokok yang tekad nk berhenti rokok!

Semua ini pakej penyakit2x mahal.

Dgn ikhtiar khasiat Vivix yang jauh lagi murah dr penyakit2x kos tinggi ini, inshaAllah dgn izin-Nya.

Anda akan mendapat kesihatan lebih baik di kemudian hari.

Jom Vivix!

Ia superantioxidants yang bantu baiki sel!

Apabila sel sihat, maka organ pun sihat.

lepas tu sistem jadi lebih sihat & badan kita akan jadi bertambah sihat!

Nak sihat?

Jom Vivix
Jom Shaklee


dan

Amalkan gaya hidup sihat ya

Semoga Allah SWT sentiasa beri kita kesihatan dan kesejahteraan dunia akhirat.



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Collagen Powder ( KOLAGEN terbaik dari Shaklee ) : TAK KENAL MAKA TAK CINTA



Tak kenal maka tak cinta. Dah cuba sekali, pasti nak lagi !

Collagen Powder Shaklee yang makin HOT sekarang ni. Kesannya memang TERBAIK & TIP TOP ! (Y)

Setiap hari , ada saja permintaan Collagen Powder ini.







Keistimewaan Collagen Powder Shaklee

  • Merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.
  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua. 


Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran:


Ekstrak biji benih Camelia Japonica #1 


1) mengandungi asid oleik yang sangat membantu sebagai emolien dan pelembap kulit


2) mengandungi Isoflavon, bahan antioksida semulajadi yang melindungi kulit dari radikal bebas


Ekstrak Pfaffia #2 


1) menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik yang berkemampuan tinggi dalam mengikat jumlah air yang besar

2) berperanan dalam menghidratkan tisu

3) membuatkan kulit lembut, lembap dan licin


Kolagen ikan #3 


1) sumber premium kolagen

2) kadar penyerapan lebih tinggi

3) sumber kurang terdedah kepada pencemaran berbanding kolagen dari haiwan di daratan


Ekstrak kerang-kerangan #4 


1) penting dalam sintesis bendalirsinovio bagi melicinkan pergerakan sendi

2) melembapkan mata

3) melegakan ketidakselesaan mata


Lactobacillus Acidophilus #5 


1) membantu mengimbangi mikroflora usus

2) memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen


Vitamin C #6 


1) menggalakkan pengeluaran kolagen

2) bahan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit


Vitamin B #7 


1) membantu proses metabolisma lemak, protein dan karbohidrat untuk hasilkan tenaga yang diperlukan dalam pembentukan kolagen



Kebaikan Collagen Powder Shaklee

  • Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma 
  • Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit 
  • Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat 
  • Mengembalikan keanjalan 
  • Meningkatkan pergerakan 
  • Menyubur 
  • Menegang payu dara dan punggung


JOM SEMAK KANDUNGAN RAMUAN KOLAGEN ANDA SEKARANG!


Jika ramuan pertama yang tersenarai mengandungi collagen ini bermaksud YES ia memang mengandungi collagen yang tinggi.

TAPI jika ramuan pertama yang tersenarai ialah soya, koko, kopi, ekstrak buah buahan & sebagainya, ini bermaksud collagen yang anda minum tidak mempunyai collagen yang tinggi tapi perisa lain yang lebih tinggi.





Collagen Powder Shaklee adalah collagen yang ternyata kaya dengan collagen sebab ia tersenarai sebagai ramuan pertama, lihat "fish scale extract (red snapper)". Itu adalah bukti collagen Shaklee diambil daripada sisik ikan merah.

Kebanyakkan collagen produk lain di luar, ramuan utama dia ialah perisa tambahan termasuk gula dan krimer, kuantiti collagennya sikit sangat sebab tu harganya jauh lebih murah.

***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna.


Mengikut kajian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)




Apa yang menarik jika order 3 kotak Collagen Powder dari zai ( IG : @shakleebyzai ) adalah anda akan dapat :

  • Keahlian Shaklee seumur hidup secara PERCUMA
  • Rebat Tunai

Ini sangat MENARIK, betul ?? :)


Anda percaya atau tidak kalau zai katakan Collagen Powder Shaklee antara yang terlaris di pasaran? Ye, sangat laris . :)


Lihat testimoni Collagen Powder di sini.



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Februari 2016



Jom beli 2 botol Vivix !!!

Kalau bulan lepas , promosi Vivix BELI 6 PERCUMA 1 dan BELI 2 GET 5% OFF berlangsung dengan rancaknya. Berebut2 customer order vivix bulan lepas. Mana tak, promosi BELI 6 PERCUMA 1 tu hanya datang setahun sekali je. WAJIB grab sebelum terlepas kan.

Tetapi bulan ni masih ada BERITA BAIK buat penggemar Vivix Shaklee yang EKSLUSIF ini kerana dengan setiap pembelian 2 botol Vivix sekali, anda akan dapat banyak PERCUMA. Yang paling penting, dapat 5% OFF tu. yezzaaa. :) Sekaligus, anda sudah pun dapat penjimatan sehingga RM150. Wow ! Ini kali memang JIMAT.



Lihat artikel yang berkaitan di sini :


Jom beli 2 botol Vivix bulan ni. Hadiahkan pada orang yang tersayang. <3




Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)





 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png