Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Collagen Powder ( KOLAGEN terbaik dari Shaklee ) : TAK KENAL MAKA TAK CINTA



Tak kenal maka tak cinta. Dah cuba sekali, pasti nak lagi !

Collagen Powder Shaklee yang makin HOT sekarang ni. Kesannya memang TERBAIK & TIP TOP ! (Y)

Setiap hari , ada saja permintaan Collagen Powder ini.







Keistimewaan Collagen Powder Shaklee

  • Merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.
  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua. 


Gabungan tujuh bahan utama untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dalaman dan luaran:


Ekstrak biji benih Camelia Japonica #1 


1) mengandungi asid oleik yang sangat membantu sebagai emolien dan pelembap kulit


2) mengandungi Isoflavon, bahan antioksida semulajadi yang melindungi kulit dari radikal bebas


Ekstrak Pfaffia #2 


1) menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik yang berkemampuan tinggi dalam mengikat jumlah air yang besar

2) berperanan dalam menghidratkan tisu

3) membuatkan kulit lembut, lembap dan licin


Kolagen ikan #3 


1) sumber premium kolagen

2) kadar penyerapan lebih tinggi

3) sumber kurang terdedah kepada pencemaran berbanding kolagen dari haiwan di daratan


Ekstrak kerang-kerangan #4 


1) penting dalam sintesis bendalirsinovio bagi melicinkan pergerakan sendi

2) melembapkan mata

3) melegakan ketidakselesaan mata


Lactobacillus Acidophilus #5 


1) membantu mengimbangi mikroflora usus

2) memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen


Vitamin C #6 


1) menggalakkan pengeluaran kolagen

2) bahan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit


Vitamin B #7 


1) membantu proses metabolisma lemak, protein dan karbohidrat untuk hasilkan tenaga yang diperlukan dalam pembentukan kolagen



Kebaikan Collagen Powder Shaklee

  • Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma 
  • Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit 
  • Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat 
  • Mengembalikan keanjalan 
  • Meningkatkan pergerakan 
  • Menyubur 
  • Menegang payu dara dan punggung


JOM SEMAK KANDUNGAN RAMUAN KOLAGEN ANDA SEKARANG!


Jika ramuan pertama yang tersenarai mengandungi collagen ini bermaksud YES ia memang mengandungi collagen yang tinggi.

TAPI jika ramuan pertama yang tersenarai ialah soya, koko, kopi, ekstrak buah buahan & sebagainya, ini bermaksud collagen yang anda minum tidak mempunyai collagen yang tinggi tapi perisa lain yang lebih tinggi.





Collagen Powder Shaklee adalah collagen yang ternyata kaya dengan collagen sebab ia tersenarai sebagai ramuan pertama, lihat "fish scale extract (red snapper)". Itu adalah bukti collagen Shaklee diambil daripada sisik ikan merah.

Kebanyakkan collagen produk lain di luar, ramuan utama dia ialah perisa tambahan termasuk gula dan krimer, kuantiti collagennya sikit sangat sebab tu harganya jauh lebih murah.

***Ramuan serbuk kolagen Shaklee adalah 100% tulen, semulajadi dan selamat , tiada perangsang, tiada gula , tiada pengawet dan pewarna.


Mengikut kajian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, Collagen Powder Shaklee terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu ! ( dalam 3 atau 4 kotak macam tu lah..) :)




Apa yang menarik jika order 3 kotak Collagen Powder dari zai ( IG : @shakleebyzai ) adalah anda akan dapat :

  • Keahlian Shaklee seumur hidup secara PERCUMA
  • Rebat Tunai

Ini sangat MENARIK, betul ?? :)


Anda percaya atau tidak kalau zai katakan Collagen Powder Shaklee antara yang terlaris di pasaran? Ye, sangat laris . :)


Lihat testimoni Collagen Powder di sini.



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png