3 February 2016

Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Februari 2016Jom beli 2 botol Vivix !!!

Kalau bulan lepas , promosi Vivix BELI 6 PERCUMA 1 dan BELI 2 GET 5% OFF berlangsung dengan rancaknya. Berebut2 customer order vivix bulan lepas. Mana tak, promosi BELI 6 PERCUMA 1 tu hanya datang setahun sekali je. WAJIB grab sebelum terlepas kan.

Tetapi bulan ni masih ada BERITA BAIK buat penggemar Vivix Shaklee yang EKSLUSIF ini kerana dengan setiap pembelian 2 botol Vivix sekali, anda akan dapat banyak PERCUMA. Yang paling penting, dapat 5% OFF tu. yezzaaa. :) Sekaligus, anda sudah pun dapat penjimatan sehingga RM150. Wow ! Ini kali memang JIMAT.Lihat artikel yang berkaitan di sini :


Jom beli 2 botol Vivix bulan ni. Hadiahkan pada orang yang tersayang. <3
Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.
Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)


"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

1 comment:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com