Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

20 Sebab Ramai Wanita Jatuh Cinta Dengan ESP


Okaylah zai tak nak reka cerita, tapi berikut antara feedback yang zai sering dapat dari customer2 zai, rata2 mengatakan :

  • Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
  • Parut pudar dan menghilang
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • Jerawat jarang muncul
  • Kulit lebih anjal
  • Rambut kurang gugur
  • Kulit halus dan gebu
  • Kekal bertenaga sepanjang hari,
  • kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggut
  • badan makin fit,slim
  • kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam, tak sensitif
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak & meriah
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • Kuku jadi cantik
  • Parut stretch mark hilang
  • Menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Kawal paras kolesterol
  • dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

tu semua diorang yang kata tau..

Itu yang kejap2 repeat order, tu yang kalau dah berbulan skip ESP, last-last for sure akan kembali cari balik order ESP ni.

Salah siapa?
Salah ESP ni lah..sebab BEST sangat..hihi

notakaki : Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi


--------------------
segalanya disini
--------------------




Dapatkan ESP anda dengan harga promosi sepanjang bulan MAC 2016 ini.

Jangan ketinggalan memilikinya sebelum anda terlambat. Mengapa perlu terus menunggu lagi, sedangkan ESP ini boleh menjadi milik anda dengan HARGA TERLAJAK MURAH bulan ini !

Jika anda membeli ESP ini sekarang, bermakna anda telah membuat pilihan yang sangat bijak ! ")




Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)





No comments:

Post a Comment