Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Koleksi Resipi Bancuhan ESP


Assalamualaikum & Hi!

Apa khabar semua ?

Harap semua pembaca
blog zai ni sihat-sihat belaka ya. :)

Zai nak ucapkan berbanyak-banyak
TERIMA KASIH pada semua yang order ESP

Ramai duk borong ESP beli 6 percuma 1
utk persediaan bulan puasa yang
bakal tiba tak lama lagi. Terbaiklah ! :)

Okay , hari ni zai nak share
koleksi resipi bancuhan esp yang menarik,
yang wajib uolsss CUBA!


















Jom shake2x ESP!

Sedap ni

Sumber protein keperluan harian anda

Satu keluarga boleh minum
Cuba resepi ni

Lg best Lg Masyuk

Mari2x

Minum ESP
Minum ESP
Minum ESP


Bagi kesemua penggemar ESP
jangan lepaskan peluang utk mencuba okay! :)

Zai yang tengah menaip entry ni pun
tertelan2 air liur ni haa.. punya lah menyelerakan . . . ^^

Bagi yang belum pernah cuba ESP  ni dan rasa nak cuba
boleh grab cepat sebab tengah PROMOSI skrg ni.
Tinggal 5 hari je lagi sebelum promosi tamat DAN
sebelum harga balik asal.



Sebelum ni zai memang suka
bancuh ESP dengan milo

Selain milo, zai suka bancuh dengan susu
ALAAAA, enaknyaaaa. Sedap sangat!

Dan selalu jugak zai minum ESP kosong
macam tu je
takde bancuh dengan yang lain
Tu pun sedap jugak. Rasa pure ESP tu. :)




Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png