Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Senarai Promosi Shaklee Sepanjang April 2016

Assalamualaikum semua
rakan-rakan  yang membaca
blog zai ni :)

Apa khabar ?
Harap baik2x
saje hendaknya. :)

Okay, tak nak cakap banyak,
Zai bagitahu direct je ya apa
promosi dari shaklee sepanjang
bulan April ni k.

Pertama :


Promosi Vitamin C kegemaran rakyat Malaysia!

  • Beli 6 PERCUMA 1
  • Beli 2 ( twin pack ) get 5% off

Vitamin C Shaklee ni popular untuk 
  • Cantik
  • Immune booster (time elnino ni banyak orang xsihat)
  • Sihat
  • Jenis tak suka makan buah, jadi ambil Vitamin C kerana Vitamin C tak boleh dihasilkan oleh badan
  • Vitamin C ada dalam kebanyakkan set-set shaklee sebab ia adalah vitamin basic. Antaranya : Set Penyusuan Set Kehamilan, Set Alergi, Set Kulit Cantik, Set Naikkan Immunisasi badan, Set Maintain sihat dll

Tanyalah siapa2x pun , Vitamin C jenama Shaklee tetap menjadi pilihan. Sebotol boleh sampai 6 bulan. Harga pula bawah RM100. Memang berbaloi2x.


***

Kedua :


Promosi Omega Guard , minyak ikan terbaik di dunia.
  • Beli 6
          - PERCUMA 1 botol Omega Guard
          - PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup
          - REBAT TUNAI
  • Beli 2 ( twin pack ) get 5% off


Sesuai untuk seisi keluarga daripada anak, adik, kakak, abang, ibu, ayah, atok, nenek semua boleh 
sebab Omega 3 sangat penting untuk perkembangan minda dan maintain kesihatan optimum.

Omega Guard Shaklee ini sesuai untuk :
  • orang yg ada darah tinggi
  • orang yg ada simptom2x nak kena darah tinggi
  • orang yg suka sangat makan fast food, instant food, goreng2x
  • orang yg ada kolestrol tinggi
  • orang yg ada lelah/asma
  • orang yg ada sakit sendi
  • orang yg ada alergik/masalah kulit/ekzema
  • orang yg ada masalah obesiti
  • orang yg nak turunkan berat badan

Dan zai sendiri ada kisah paling manissssss dengan Omega Guard ni. Zai berjaya turun 8KG berat badan sejak zai amalkan Omega Guard ini. Alhamdulillah. Sendiri dah rasa. Memang terbaik. :)



Jadi, jangan lupa dapatkan kedua2 produk hot ni bulan ni k! :)


***

Ketiga :

Selain itu, Shaklee ada buat kempen baru bulan ni taw. Iaitu Kempen Detox


Penjimatan sehingga RM300 jika anda dapatkan Detox Campaign ini!


***

Keempat :


YES PACK

Beli 2 botol Vivix akan peroleh :
  • PERCUMA keahlian Shaklee seumur hidup
  • PERCUMA postage
  • Rebat Tunai
  • Jimat sehingga RM150

Bulan ini adalah bulan terakhir tawaran YES PACK ni. Jadi jangan lepaskan.

***

Kelima :



Promosi Vitalea Kids ( Beli 3 Percuma 1 )



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Kempen Detoks Shaklee ( Shaklee Detox Campaign )



Assalamualaikum semua 😊

Zai nak maklumkan
Yg shaklee ada
Kempen terbaru
iaitu "Kempen Detox"

Kempen ini bermula
Dari April hingga June.

Nak kurus, nak
betulkan hormon,
sembelit, penat,
semua perlukan Detox

Detox adalah perlu
Utk membuang toksin
dlm badan & detox
adalah asas perkara
permulaan untuk
membaiki dan maintain
kesihatan baik.

lepas detox berkesan,
barulah proses
serapan nutrisi lain
pun kembali normal ☺👍🏻

Dengan mendapatkan
Detox Campaign ini
anda akan peroleh
penjimatan sehingga hampir RM300!



Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee , proses pendaftaran keahlian Shaklee anda dan juga harga istimewa untuk setiap produk Shaklee.





Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."





TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)