Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Penangan Carotomax Shaklee : Customer Order 15 botol ! ( Kebaikan Carotomax )


 Pagi tadi dapat whatsapp dari customer,
" Zai, nak order Carotomax 10, Ostematrix 1 & Omega Guard 1"

Haaa, betul ke nih ? Baru je minggu lepas kakak order 3 botol Carotomax.
Siap daftar keahlian shaklee sekali.

***


Sekali kakak ni tak jadi nak order 10 botol,

TAPIIII . . .

tambah jadi 12 botol Carotomax.

Nampak ? Gila tak gila penangan Carotomax ni ?

Jadi dlm masa seminggu je, kakak ni order 15 botol Carotomax.


***



TAHUKAH ANDA?

Carotomax Shaklee selalu dikenali sebagai vitamin untuk MATA ")


Mengapa Carotomax ?

Mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata sihat,
kulit dan membran mukosa.

Caratomax Shaklee mengandungi 6 jenis karotena yang diekstrak
dari rangkaian sayuran dan buahan yang kaya dengan sifat antioksidan.




  • Alpha Carotene – untuk penglihatan malam, menjaga kesihatan mata, menghalang degeneragi penglihatan 
  • Beta Carotene – memperbaiki kulit, mempercepatkan pemulihan luka, mempertingkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.
  • Lycopene – bersifat antioksida, menghalang penuaan organ, mengurangkan penyakit kelenjar prostat, untuk kesihatan serviks, jantung dan menguatkan sistem imun.
  • Lutien – menyekat katarak, glaucoma, AMD (penyakit macular berkaitan umur) 
  • Zeaxanthin – melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya, mengurangkan risiko kanser ovai & payudara termasuk endometrial & serviks.
  • Astaxanthin – pigmen di dalam alga & fitoplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon, tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang tulen dan poten. Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol LDL.


Kebaikan utama Carotomax Shaklee :

  • Lebih selamat dari Vitamin A : Penemuan terawal vitamin adalah pada tahun 1912 iaitu vitamin A. Didapati juga pengambilan berlebihan vitamin A akan menyebabkan toksisiti. Walaubagaimanapun, ahli saintis menemui beta karotena pada tahun 1932, satu prekursos vitamin A dan beta karotena didapati selamat untuk pengambilan.
  • Mempertingkatkan penglihatan - Ia menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan didalam gelap. Ia mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, mata kering, kelesuan mata, katarak, eye bags dan gegelung hitam di mata.
  • Meredakan penyakit kulit - Pengambilan yang berterusan akan melegakan masalah kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, kulit gugur dan jerawat.
  • Melindungi epithelial - Ia memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semasa disintegrasi tisu, merawat ulser saluran usus.
  • Melawan kanser dan oksidasi - Pengambilan kerap beta karotena mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini akan mengurangkan risiko kanser terutama sekali kanser paru-paru & payudara. Ia juga mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida.
  • Menghalang infeksi - Merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respiratori paru-paru, batuk, hepatitis, asma dan selsema.
  • Menggalakkan perkembangan normal dan sihat - merangsang perkembangan kanak-kanak/remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem reproduksi juga penghasilan sperma yang sihat.






Di pasaran terdapat pelbagai Vitamin A.

Apa kelebihan Carotomax berbanding produk lain di pasaran?

Apa yang menjadikan Carotomax Shaklee adalah yang terbaik untuk anda?

Jom kita lihat perbandingan Carotomax dengan beberapa produk jenama lain di pasaran.









Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




Rita Rudaini Makan, Kongsi & Bina Biznes Shaklee





Rita Rudaini pun jual Shaklee?
------------
Ramai share harini posting kak Rita bgtau manfaat dia dpat hasil dr consume Shaklee

Sebenarnya tiada paksaan pun dalam Shaklee untuk jual kalau tak mahu. Beli pada harga ahli dan guna sendiri pun dah jauh untung apatah lg klu serius berbiznes lagilah untung berganda2x.

Konsep kami dlm Shakee mudah

Use, Share and Build
Guna, Kongsi dan Bina


  1. Memula kita makan produk.
  2. Manfaatnya kt kongsikan testimoni sendiri kongsi dgn keluarga, kenalan, FB, IG & Blog.
  3. Kemudian apabila ada yang nak order dgn kita, kita pun bolehlah jual pada mereka.

Itu sahaja. Yang perlu ada adalah komitmen self driven masing2x untuk belajar bina kestabilan dan kekukuhan bisnes dgn guidance dari leaders3x dh berjaya

InshaAllah, selagi kesihatan adalah agenda utama yang dititikberatkan, Shaklee sentiasa menjadi pilihan utama ikhtiar cegah sebelum parah!

Nak tanya lebih lanjut pasal Shaklee dan peluangnya, daftar di sini

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=882322

Mudah shj Shaklee ni

Sendiri Makan
Sendiri Kongsi
Sendiri Bina

Kesihatan cemerlang
Pendapatan bertambah
dengsn Shaklee

Terus daftar ya!

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=882322

Admin akan hubungi anda 👍



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...