Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Terima kasih Puan Z dari Brunei order Shaklee di sini @shakleebyzai



Alhamdulillah,bulan ni saje, dh 3 kali dah Puan Z dari Brunei ni order Shaklee dengan zai. Masuk order bulan lepas kiranya 4 kali lah.

Syukur Puan Z jumpa zai dari blog ni juga lah. :)
Tu lah kelebihannya kita buat blog ya.

Total order Puan Z hari ini RM2770.00.


Di sebabkan order ini melebihi RM800, automatik dapat free postage dari Shaklee. Setiap order yang dibuat sebelum jam 3 petang, Shaklee akan pos pada hari yang sama juga. Cepat kan ? :)

CEPAT & MUDAH (Y)

Oh ya, esok hari terakhir promosi SEPTEMBER dari Shaklee ya.
Boleh klik sini utk lihat apakah promosi tersebut.
Pastikan jangan terlepas promosi bulan ini okay. :)


***

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


Orang Brunei & Singapore boleh order Shaklee di sini #ShakleeBrunei #ShakleeSingapore

Assalamualaikum semua.
Apa khabar ?
Tengah blogwalking ke tu ? :)

Sepanjang 5 tahun zai berniaga Shaklee kan, customer2x zai bukan saje dari Malaysia saje taw.
Dari Singapore dan Brunei pun ada juga.:)

Kebanyakkan semua datang pada zai selepas jumpa blog zai ni dan Instagram. Dan last sekali adalah FB. Zai jarang up FB. Bukanlah jarang. Tapi tak sekerap zai post di Instagram. Hehehe.

Selalunya kalau customer dari Singapore, biasanya mereka nak COD je. Sebab zai tinggal di JB. Kadang2 diorg pergi sendiri je ke branch Shaklee dan order guna ID Shaklee zai iaitu 882322. Uolss kalau tinggal berdekatan dengan mana-mana branch di Malaysia ni, boleh la guna ID zai ya kalau nak beli Shaklee. Kalau terasa nak ada ID sendiri, boleh maklumkan pada zai. Zai boleh guide anda bagaimana nak mendaftar keahlian Shaklee ni.

Bagaimana nak daftar ahli Shaklee dan kelebihannya ? Boleh klik sini.

Kalau customer dari Brunei pula, memang zai pos la. Zai akan pos ke Limbang ( atas permintaan customer tersebut - sebab BRUNEI & LIMBANG sebelah2x je ) :)

Baru-baru ni, sebelum hari Merdeka hari tu, ada seorang customer dari Brunei whatsapp zai nak order Shaklee. Katanya, jumpa zai di blog ni la :)

Kan zai da bagitau tadi, kebanyakkan memang datang dari blog ni lah :)
Nak tahu puan tu order apa ? Jeng jeng jeng :



Boleh dikatakan Puan ni rebut peluang untuk grab promosi bulan lepas. :) Bagus kan.
Dapat E-Voucher RM60 lagi uolss.  Kalau diikutkan pada order Puan ni, total RM1560.00, sebenarnya puan ni sangat layak untuk dapatkan FREE MEMBERSHIP dari Shaklee. Tapi pendaftaran Shaklee hanya untuk warganegara Malaysia (IC MALAYSIA) saje.

Dan pagi tadi, puan Z whatsapp zai lagi. Katanya nak order lagi.
Terus buat bayaran pada petang tadi juga.
Total order Puan kali ni sebanyak RM1870.00


Jadi zai nak ucapkan ribuan terima kasih pada puan Z dan yang lain juga kerana mengguna dan mempercayai pada SERVIS yang zai berikan. :)

Syukur Alhamdulillah. Dalam 5 tahun ni, zai dah dapat ramai kawan baru. Dari customer terus jadi rapat macam member2 gitu. :) Bukan tu je, seronok juga tengok makin bertambah ramai yg pilih shaklee sbg suplemen tambahan  Baik muda,baik tua, semua tahu, suplemen SHAKLEE memang no.1! :) Hanya jauhari mengenal manikam.

Okay dah dah dah. Dah lewat ini. Sebelum masuk tidur, kalau nak tengok apa promosi sepanjang bulan September 17 ni, boleh tengok kat sini ya. Kalau nak tahu apa rahsia kulit cantik berseri dari dalam yang sebetul-betulnya, boleh tengok dalam entry tu taw. Pastikan jangan terlepas promosi bulan ini okay. :)

***

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




PROMOSI SEPTEMBER 17 - "THE RADIANT 4" SHAKLEE (RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI)

Ketahui 4 nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam

Pernah tertanya-tanya bagaimana sesetengah orang mempunyai kulit yang sihat dan berseri? Mereka memberikan aura positif dan sihat. Sering kali juga, anda tertanya-tanya apakah yang diperlukan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan menawan.

Dapatkan kulit yang berseri dari dalam dengan nutrien ini!




1) Protein untuk Membina Kulit yang Sihat (BUILD)


Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:

  • Membekalkan 9 asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk n fungsi kulit yang optimum.
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
  • Isoflavon, sebatian semulajadi yang terdapat dalam soya, dikaitkan dengan penampilan kulit yang lebih baik dengan mengikat reseptor estrogen di kulit.
  • Membantu meningkatkan keanjalan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen.


Protein membina tubuh anda seperti batu-bata yang membina rumah anda. Ia adalah penyelenggaran dan pembaikan tisu dalam badan anda termasuklah kulit anda.

Merupakan minuman lazat dan kaya dengan protein berasaskan tumbuhan, SHAKLEE ESP menggalakkan pembaharuan sel untuk membina asas kepada kulit yang sihat.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
  • Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (BUKAN GMO_ di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).
  • Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol.
  • Mempunyai skor PDCASS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 - penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.
  • Membekalkan 9 asid amino.
  • Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.
* Nota :  Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.


2) Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen (FIRM)


Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;
  • Kulit yang lebih anjal, tegang dan lembut.
  • Mengurangkan kedutan & garis halus.
  • Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
  • Mengurangkan parut.
  • Meningkatkan kelembapan kulit.
  • Menggalakkan kulit yang lebih cerah dan licin.

Tingkatkan pengambilan kolagen anda sekarang dengan Shaklee Collagen Powder!

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
  • Menyediakan 4000mg Kolagen Sisik Ikan Merah, kolagen yang dipilih dengan teliti yang diekstrak dari sisik Ikan Merah.
  • Memberi lebih dari kolagen, ia turut mengandungi tujuh ramuan utam termasuk Ekstrak Biji Camelia Japonica, Ekstrak Pfaffia, Ekstrak Kerang, Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C, B2 & B6.
  • Berat molekul rendah untuk penyerapan yang tinggi.
  • Pek individu untuk pengambilan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.


3) Perlindungan Antioksida dengan Vitamin C (PROTECT)


Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan anda tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk :
  • Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.
  • Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
  • Membantu dalam penyembuhan luka.
  • Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.


KEISTIMEWAAN SHAKLEE

  • Sustained Release Vita-C Plus adalah produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
  • Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurangkan pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama 5 jam.
  • Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya.
4) Kekalkan Kelembapan Kulit dengan GLA (MOISTURIZE)


Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:
  • Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Melawan keradangan.

GLA adalah asid lemak penting Omega-6 yang digunakan oleh tubuh anda untuk menghasilkan prostaglandin - bahan yang membantu mengawal atur pelbagai proses tubuh.

Malah, ia bermanfaat untuk setiap wanita di semua peringkat umur.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
  • Diperolehi daripada minyak borage, yang mengandungi GLA berkepekatan tinggi (17%-25%), yulen dan semulajadi dalam bentuk mudah diserap.
  • Diformulasi khas dengan gabungan GLA (asid lemak Omega-6), minyak biji bunga matahari (satu lagi sumber asid lemak Omega-6) dan Vitamin E untuk mengekalkan kesejahteraan dan kesihatan kulit.

***


Lindungi kulit anda dari sinaran UV

  • Kuatkan perlindungan terhadap sinaran UV dengan meningkatkan pengambilan karotenoid harian anda. Karotenoid bermanfaat dalam melindungi sel-sel kulit yang sihat daripada kerosakan sinaran matahari. Ia juga dikenali sebagai ‘Pelindung Matahari Dalaman' anda.
  • Tingkatkan perlindungan anti-keradangan dari omega-6 (GLA) dengan melengkapinya bersama vitamin C.

***

Berita baik buat anda yang mahu dapatkan set "THE RADIANT 4" ni sebab ada Promosi Istimewa taw! Promosi ni adalah SAH sepanjang September ni. Jadi jangan terlepas!


Dengan setiap pembelian "THE RADIANT 4" ini
anda akan dapat :

 Baucer RM60 (RM20 x 3) 😱
 Shaklee Paper Bag yang EKSKLUSIF!

Paper bag ni PERCUMA & EKSKLUSIF untuk setiap pembelian "THE RADIANT 4" sahaja.
Best kan!


Jika anda tambah lagi order 1 ESP & 1 Vitamin C (dalam 1 resit),
anda akan dapat lagi LEBIH. Nak tahu apa dia ? Tengok ni  :

 FREE membership Shaklee (worth RM80)
 Cash Bonus 5% (worth RM40)

Best kan? 😍
Dapat baucer, dapat free membership, dapat cash bonus lagi. dah JIMAT RM180.00 uolsss. 😱

***

Tu saje ke promosi bulan ni?

Ada lagi! Ni untuk anda yang terlepas dapatkan promosi bulan lepas :)


*PROMOTION EXTENDED*

PROMOSI MERDEKA - 60  

Promosi ni ISTIMEWA untuk ahli baru yang berminat nk join membership SHAKLEE. Tak kisah sama ada untuk makan sendiri atau buat biz shaklee. 😉

Dengan setiap pendaftaran RM80 bersama pembelian produk Shaklee minimum 100 uv atau bersamaan lebih kurang RM350 dan ke atas dalam 1 resit, anda layak utk dapatkan :

 Shaklee Shaker in Coral Orange dengan harga sahaja RM18.00 (worth RM33.90)

DAN

 1 botol Sustained Release Vita-C Plus dengan harga RM60 sahaja (worth RM104)

Anda boleh grab salah satu atau kedua-duanya sekali 😙

Rugi nya kalau tak grab Vitamin C masa tengah promosi ni. JIMAT RM40 wooii 😱





PROMOSI RAIKAN WANITA

Berikut adalah OFFER menarik utk kaum wanita baik yg belum berkahwin / sudah berkahwin, muda / tua, yg sedang hamil / berpantang dan tak lupa juga yang sedang merancang utk hamil.😍

Dengan setiap pembelian antara set di bawah, uolss boleh grab Follow Your Heart Tumbler dari Shaklee ini dengan harga RM23.32 sahaja ( worth RM80). Cun melecun kan kan? Melting habis tgk warna merah ni 😻

♥️ 1)Ever Vibrant Set ♥️

✅Vitalea
✅B Complex
✅SR Vita-C Plus
✅ESP
✅Omega Guard
✅GLA Complex

♥️ 2)Prenatal Set ♥️

✅Vitalea
✅B Complex
✅ESP
✅SR Vita-C Plus
✅Ostematrix
✅Omega Guard

♥️ 3)Postnatal Set ♥️

✅Vitalea
✅B Complex
✅SR Vita-C Plus
✅ESP
✅Omega Guard
✅Ostematrix
✅Alfalfa Complex

* Tumbler ini tak dijual berasingan ye. 😃

Jadi jom raikan diri sendiri atau orang tersayang dengan dapatkan set wanita pada bulan ni! 😉



***

# Promosi ini sah sepanjang bulan SEPTEMBER 2017, iaitu dari 1hb sehingga 30 September 2017. 😙

Cepat, sementara stok masih ada! ✌️

***

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


15 FAKTA TENTANG OMEGA-3

















BONUS! 1 LAGI FAKTA TENTANG OMEGA-3


***

Tahukah anda, Omega-3 ada terdapat dalam Omega Guard :)

Nak tahu 5 sebab wanita perlukan Omega-3? Klik sini.



Jadi, ini ada BERITA BAIK buat anda.

Dengan setiap pembelian 5 botol Omega Guard dalam 1 resit sepanjang bulan ini,
anda akan dapat :

 Baucer RM60 (RM20 x 3) 😱

Jika anda tambah lagi 3 botol Omega Guard,
anda akan dapat lagi LEBIH. Nak tahu apa dia ? Tengok ni  :

 FREE membership Shaklee (worth RM80)
 Cash Bonus 5% (worth RM40)

Wow ! Banyak nya 😍
Dapat baucer, dapat free membership, dapat cash bonus lagi. dah JIMAT RM180.00 uolsss. 😱



***


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...