Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

COD SHAKLEE SELURUH MALAYSIA



ORANG UTARA, TENGAH , TIMUR, SELATAN & BORNEO, NAK COD SHAKLEE, BOLEH HUBUNGI KAMI #TeamZinniaAura

Yang nak cod / order Shaklee boleh WhatsApp antara kami di :

JOHOR BAHRU
  • 019 344 3650 - ZAI @shakleebyzai
  • 014 6207 674 - EYDA @shaklee_sep2bom2
  • 012 711 7071 - AYIEN @shaklee_queenbee
  • 014 534 4858 - SYAFA @syafa_shaklee
PULAU PINANG
  • 016 219 4929 - LIYANA @nutraceutical.liyana
PERAK
  • 017 402 6236 - NURUL @nuyuna_shoppe
TERENGGANU
  • 016 961 6723 - TYZAH @shaklee_tyzah
SELANGOR
  • 019 684 2054 - ANIS @vitaminbyannys
SARAWAK
  • 013 570 7812 - GEE @shakleebygee

Antara SET HOT di kedai shaklee kami adalah :
Set Kulit Cantik
Set Jerawat
Set Slimming
Set Resdung
Set Kehamilan
Set Penyusuan
Set Berpantang
Set Tambah Berat Badan
Set Migrain
Set Sendi
Set Senggugut
.

WhatsApp salah sorang daripada kami utk pesanan 😘 Kami akan guide anda cara consume yang betul 😉
.
Berminat nak sertai KAMI?
Berminat utk jadi agen SHAKLEE?
.
✅ Daftar RM80 atau
✅ Beli produk shaklee berjumlah RM650 atau ke atas ( 200 uv ) utk dapatkan KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA 💚💚💚
.
***

Jika anda berminat untuk mendaftar ahli,
sila klik DAFTAR SEKARANG di bawah.

Klik Join Now dan isi details terus ya.

Selepas itu admin akan hubungi anda utk proceed bayaran daftar ahli sebanyak RM79.50 sahaja ATAU buat belian sebanyak 200 uv ( RM650 ke atas) utk daftar ahli secara PERCUMA.




Jom kt ikhtiar jaga nikmat kesihatan dgn manfaat Shaklee

dgn izinNya, kesihatan dapat dipelihara dgn baik, inshaAllah

Cegah sebelum Parah 😊

Terima kasih sekali lagi

Zai
019 344 3650
Whatsapp only

#TeamZinniaAura
the best Shaklee Home Based Business
Be part of our Family Business

Instagram : @shakleebyzai
Blog : www.zinniaza.com
FB Page : Shaklee Independent Distributor Zai ID 882322
Whatsapp : 019 344 3650

Terima kasih...

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee



Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang
sebagai distributor dan seterusnya biznes leader
(InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)

So jom kt tgk apa kelebihan jika anda daftar ahli Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan *untung runcit* sebanyak 15-23% diskaun

2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil drpada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga

3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya setiap bulan, BELI 6 FREE. Jadi untung guna sendiri dan untung untuk dijual juga

4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee seperti yang terbaru ini diadakan Women Health Talk bersama Doktor Pakar dr Sunway Hospital

5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.

6. Dijemput menghadiri kelas2x produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia

7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!

Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbiznesdimana rata2x kami pun dlu bermula sebagai pengguna dan mula 
terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan
dan keluarga dan dr situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dr rumah

Setelah menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat

8. Bonus Kepimpinan Shaklee 1 smpi 6 peringkat
9. Insentif Koordinator Shaklee Leader
10. Car Bonus Program
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders

Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee. Selain itu, anda juga :

12. Berpeluang join support group di WA, Telegram dan FB
13. Kelas tips bisnes melalui Online
14. Consultation melalui Online medium
15. Guidance dr Mentor3x Shaklee
16. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1.Janji sendiri mahu, kami membantu

Jika anda berminat nak sertai kami #TeamZinniaAura serta #s2ufamilies,
sila klik DAFTAR SEKARANG di bawah.

Klik Join Now dan isi details terus ya.

Selepas itu admin akan hubungi anda utk proceed bayaran daftar ahli sebanyak RM79.50 sahaja ATAU buat belian sebanyak 200 uv ( RM650 ke atas) utk daftar ahli secara PERCUMA.




Jom kt ikhtiar jaga nikmat kesihatan dgn manfaat Shaklee
dgn izinNya, kesihatan dapat dipelihara dgn baik, inshaAllah

Cegah sebelum Parah 😊

Terima kasih sekali lagi

Zai
019 344 3650
Whatsapp only

#TeamZinniaAura
the best Shaklee Home Based Business
Be part of our Family Business

Instagram : @shakleebyzai
Blog : www.zinniaza.com
FB Page : Shaklee Independent Distributor Zai ID 882322
Whatsapp : 019 344 3650

Terima kasih

Pelancaran Produk Mandian Bayi Shaklee Tidak Lama Lagi


Tak lama lagi Shaklee
Akan melancarkan produk terbaru
Iaitu produk mandian baby

Kalau dengar je nama Shaklee,
Semua taw ia produk natural,
Bebas bahan kimia & selamat 👍🏻

Selama ni mmg ramai juga yg tanya,
Shaklee ada x produk mandian utk baby
Akhirnya shaklee bawa juga masuk Malaysia

Keluaran produk mandian baby ni dijangka
akan LARIS sepertimana larisnya
VIVIX & ESP 🎉🎉🎉

Nak booking?


Sabar-sabar.
Senang cerita daftar ahli siap2x.
Nanti produk dh keluar,
Anda yg tahu dlu ")

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Tsunami Shaklee : Permintaan Sangat Tinggi!


Ni nak panggil tsunami shaklee blh
Nak panggil fenomena shaklee pn blh
Permintaan sgt tinggi!

Banyak vitamin out of stock
Sedangkan baru je restocked
Hari2 customer whatsapp
" bila nak restock ? "
" bila nak restock  ? "

Dh jenuh kami nak jawab
Anda rasa ???

Terima kasih pada anda yang memilih Shaklee
Memang anda tak salah memilih pun!
Anda mmg pengguna yang bijak

Yang bijak akan stick pada brand yang
mempunyai track record yang lama
. ")

Contact me to get your Shaklee supplements

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Shaklee Roadshow : A Landmark Study


Assalamualaikum semua :)

Semalam berlangsungnya Shaklee Roadshow di Thistle Hotel, JB.

Speaker jemputan adalah Ketua Saintis Shaklee Corporation iaitu DR.BRUCE DAGGY
( bukan calang2x orang ya ).

Sedikit kupasan yg nak zai kongsikan kt sini :

✏️Bagaimana nak pilih company supplement yang TERBAIK ?
  • company yang berasaskan prinsip yang TEPAT ( komitmen Shaklee : always safe, always works & always green )
  • company yang mempunyai LONG HISTORY & REPUTASI UNGGUL ( Shaklee sudah bertapak lebih dari 100 tahun, masih bertahan sehingga kini )
  • kekuatan bahagian R&D ( Shaklee mempunyai barisan saintis yang hebat , dah invest lebih dari $250 juta untuk R&D setiap tahun, mempunyai 100 000 clinical test for product )
  • disokong dengan bukti kajian sains dan makmal ( Shaklee dah terbitkan 90 jurnal saintifik )
  • sejarah yang menyokong kajian penyelidikan nutrisi ( Shaklee ada lebih dari 125 terbitan manuskrip )
  • company yang mempunyai komitmen yang mesra pelanggan dan mesra alam
DAN yang paling penting adalah :
  • PRODUKNYA YANG TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN!
***

✏️Kenapa kena pilih SHAKLEE?

Because it's SAFE, NATURAL & PROVEN.

Kita bukan lagi di zaman nenek moyang kita dulu. Zaman dulu tiada pencemaran, tiada racun perosak. Jauh beza dengan zaman kita sekarang. Penuh dengan pencemaran sana sini. Betul ?

Kita juga adalah APA YANG KITA MAKAN. Suka makan manis, kita dapat KENCING MANIS. Betul ?

Jadi, jom ubah gaya hidup kita pada gaya hidup yang lebih sihat.
  • amalkan pemakanan yang sihat
  • bersenam
  • ambil suplemen yang secukupnya

Kepada yang masih kata NO to supplements, this is the right time to say YES !

Contact me to get your Shaklee supplements

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Promosi Shaklee Februari 2017


Assalamualaikum semua

Yang dinanti-nantikan, PROMOSI FEBRUARI 2017 telah pun diketahui.
Yeahhh! Best giler promosi bulan ni. ada buy 1 + 1 , ada buy 6 + 1, ada buy 3 + 1. wooow!! apakah ia?

Jom tengok kt bawah :)



Promosi Alfafa Complex Beli 1 PERCUMA 1

Expired date : August 2017

Alfafa dikenali sebagai 'Raja Segala Tumbuhan'. Ianya tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian.

Alfafa membekalkan nutrisi yang mana kebanyakkannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Setiap tablet mengandungi 300mg Alfalfa. 10 tablet Alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.

Promosi Lecithin Beli 1 PERCUMA 1

Expired date : April 2017

Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.

Lecithin juga sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease. lecithin adalah makanan otak dan saraf

***

Jadi BERITA BAIK buat PEMBELI SETIA SET SLIMMING BAJET ( ALFAFA COMPLEX + LECITHIN )

Anda akan dapat 1 lagi set PERCUMA dengan setiap pembelian SET SLIMMING BAJET ini. Jom kurus sebelum raya ni ! :)



***



Promosi Ostematrix Beli 6 PERCUMA 1

Ostematrix Lebih daripada Sekadar Kalsium. Ia membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Setiap orang WAJIB ada 1 botol Ostematrix!

Promosi Vita-Lea Kids Beli 3 PERCUMA 1


Kaya dengan kebaikan tulen. Lengkap dengan 19 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium, magnesium & banyak lagi bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat.

***



Purchase with Purchase ( PWP) :  Mug Shaklee Edisi Terhad

Dengan setiap pembelian :
  • Energy for Life set ( 2 botol Vivix ) ATAU
  • Daily Essential set ( ESP + Vita-Lea + Vitamin C + Omega Guard )
Anda boleh dapatkan :

  • Mug Shaklee Edisi Terhad ini pada harga RM10.60
  • 2x Creating Healthier Lives Paper Bag PERCUMA
Tambahan, dengan setiap belian 2 botol Vivix juga melayakkan anda utk dapat :
  • keahlian Shaklee PERCUMA
  • postage PERCUMA
  • pulangan WANG TUNAI

Nampak EKSLUSIF kan Mug Shaklee tu? :)

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Testimoni Vivix Awet Muda & Anti Penuaan #ShakleeEffect #14


TESTIMONI BARU SAMPAIIII 🕊🕊🕊

Vivix untuk AWET MUDA & ANTI PENUAAN

"Setelah 3minggu bervivix. Badan dah tak sakit2. Kulit lembab je.
Xyah guna pelembab dah. Sebotol vivix minum utk 10hari"

# Vivix diuji dlm makmal - terbukti 10x ganda lebih hebat dari resveratol DALAM MELAMBATKAN MEKANISME UTAMA DALAM
PROSES PENUAAN 💕💕💕

# Promosi jimat Vivix masih berlangsung ! Peluang bijak ni tidak harus dilepaskan !

# Tiada yang lebih baik daripada VIVIX! 👍🏻 Pilihan terletak di tangan anda sekarang !


*****

Boleh tengok promosi Vivix kat sini .

Nak tahu kelebihan & testimoni Vivix ni, blh tgk kat sini .


*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

CARA PALING MUDAH PENJAGAAN KULIT & KAWAL BERAT BADAN


Nak tahu CARA PALING MUDAH
Zai maintain penjagaan kulit dan
Kawal berat badan zai tanpa perlu
melalui rutin yg menyusahkan?

Hanya dengan 2 item ni saje,
Zai dapat banyakkk sangat manfaat
💕💕💕

Tona kulit lebih sekata,
kulit lebih lembab & lebih cerah,
Sistem daya tahan badan pun kuat,
Ukur lilit pinggang berkurang,
Berat turun 8 kilo, selera makan terkawal
dan banyak lagi.

Kalau dulu kuruskan badan adalah
CABARAN TERBESAR zai,
Tapi sekarang dengan Omega Guard ni,
takde masalah lagi. ☺️☺️☺️

# Adakah "ANDA" sedang mencari
Produk yang boleh membantu anda
Utk turunkan berat badan?

# Hidup "ANDA" akan berubah kalau
anda buat keputusan nak cuba
produk ni 💕💕💕

# Ia dah berkesan terhadap diri zai sendiri dan
ia juga akan turut berkesan terhadap "ANDA" ☺️

# Jom kita UBAH dengan produk ni. Pedulikan apa
kata orang, yang penting anda berpuas hati apabila
mendapatkan produk ini di Zinnia Z A Zinnia / IG : @shakleebyzai

Nak tahu lebih lanjut tentang Vitamin C ? Boleh klik sini.
Omega Guard ? Boleh klik sini.

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png