Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Testimoni Vivix Awet Muda & Anti Penuaan #ShakleeEffect #14


TESTIMONI BARU SAMPAIIII 🕊🕊🕊

Vivix untuk AWET MUDA & ANTI PENUAAN

"Setelah 3minggu bervivix. Badan dah tak sakit2. Kulit lembab je.
Xyah guna pelembab dah. Sebotol vivix minum utk 10hari"

# Vivix diuji dlm makmal - terbukti 10x ganda lebih hebat dari resveratol DALAM MELAMBATKAN MEKANISME UTAMA DALAM
PROSES PENUAAN 💕💕💕

# Promosi jimat Vivix masih berlangsung ! Peluang bijak ni tidak harus dilepaskan !

# Tiada yang lebih baik daripada VIVIX! 👍🏻 Pilihan terletak di tangan anda sekarang !


*****

Boleh tengok promosi Vivix kat sini .

Nak tahu kelebihan & testimoni Vivix ni, blh tgk kat sini .


*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

CARA PALING MUDAH PENJAGAAN KULIT & KAWAL BERAT BADAN


Nak tahu CARA PALING MUDAH
Zai maintain penjagaan kulit dan
Kawal berat badan zai tanpa perlu
melalui rutin yg menyusahkan?

Hanya dengan 2 item ni saje,
Zai dapat banyakkk sangat manfaat
💕💕💕

Tona kulit lebih sekata,
kulit lebih lembab & lebih cerah,
Sistem daya tahan badan pun kuat,
Ukur lilit pinggang berkurang,
Berat turun 8 kilo, selera makan terkawal
dan banyak lagi.

Kalau dulu kuruskan badan adalah
CABARAN TERBESAR zai,
Tapi sekarang dengan Omega Guard ni,
takde masalah lagi. ☺️☺️☺️

# Adakah "ANDA" sedang mencari
Produk yang boleh membantu anda
Utk turunkan berat badan?

# Hidup "ANDA" akan berubah kalau
anda buat keputusan nak cuba
produk ni 💕💕💕

# Ia dah berkesan terhadap diri zai sendiri dan
ia juga akan turut berkesan terhadap "ANDA" ☺️

# Jom kita UBAH dengan produk ni. Pedulikan apa
kata orang, yang penting anda berpuas hati apabila
mendapatkan produk ini di Zinnia Z A Zinnia / IG : @shakleebyzai

Nak tahu lebih lanjut tentang Vitamin C ? Boleh klik sini.
Omega Guard ? Boleh klik sini.

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

Vivix produk mahal tapi jimat hanya di bulan ini! ( JANUARI 2017 )



Vivix Produk Mahal TAPI Jimat Bulan ini!

Produk paling mahal terbaik dr Shaklee ini sekarang tgh offer super jimat!
Nampaknya makin ramai dapat khasiatnya

Vivix ni menjadi ikhtiar buat mereka yang menghidap kanser,
barah, SLE, Autoimmune, diabetis, strok, jantung, kolestrol.
semua jenis sakit mahal ni

Mehla kt sama2x cegah sebelum melarat
Siapa cepat tanya
Dia dapat dlu

*****

Boleh tengok promosi Vivix kat sini .

Nak tahu kelebihan & testimoni Vivix ni, blh tgk kat sini .


*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

KISAH SLE FIGHTER & VIVIX #SHAKLEEEFFECT #13



SLE Fighter Nurul Aima mmg suka sgt Vivix sebab ikhtiarnya ini
memberi banyak manfaat terutamanya dlm membantu beliau hadapi keradangan

Jom baca perkongsian dia baru2x ni

----

Aima:

Sekadar berkongsi pengalaman.. semalam sy nekad set alarm 4 am.
tidur jam 11 malam selepas mkn vivix 2 sudu ( tak sedap badan ).

Pagi tadi jam 4 am tak berjaya bangun.letih lesu.nawaitu bangun 4 am
nk curi masa utk review notes utk final exam sabtu ni. Memandangkan 4am tu
sy terrrlalu letih..sy sambung tidur (skip study).bangun pagi sebelum ke office
terpaksa chinta ni..sy amik lg 2 sudu vivix.. 

sy menjangkakan akan minta excuse half an hour utk short nap
di surau.guess what? Sampai skrg..almost 11 am..sy masih mampu
buat kerja pejabat tanpa short nap. Keletihan smlm berkurang.
Badan makin segar 😍 (keletihan adalah perkara biasa bagi sle fighter).

Pada sy, vivix sgt membantu reduce inflamation n kurangkan keletihan pelik sle fighter

Kredit : Aima

*****

Bulan ni ada promosi Vivix taw! blh tgk kat sini .

Nak tahu kelebihan lain & testimoni Vivix ni, blh tgk kat sini .


*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

VIVIX & KECANTIKAN #ShakleeEffect #12



Baru 2 minggu minum Vivix dah rasa efek dia😍

Bestnya Vivix ni kan!


Sebab ada Resveratrol dalam Vivix ni yang bantu buat

kulit jadi lebih CERAH & GLOWING! Vivix pun kaya

dengan khasiat ANTI AGING! Tu yang buat kulit makin

sihat dan nampak muda even umur kita makin bertambah😱


Tak caya cuba minum Vivix ni dan konsisten sebulan..

nanti tengok lah hasil dia

Vivix ni pun boleh bantu masalah kulit jerawat, kusam,

kering, jeragat, parut, kedutan ..



KREDTI : Ziana Eunos


*****

Bulan ni ada promosi Vivix taw! blh tgk kat sini .

Nak tahu kelebihan lain & testimoni Vivix ni, blh tgk kat sini .



*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Feww , punya lah semangat update blog semenjak dua menjak ni. :D
Baru je update blog tadi, then sesaje la blogwalking merata-rata.
Cuci mata, tambah kawan.

Pastu singgah la blog Lyssa Faizureen. Nampak pulak ada giveaway.
Nampak menarik je hadiah nya.
Apa lagi, tengah ada masa luang ni, zai join la !
Uolss pun yang tengah free tu, jom la join giveaway ni. :)


Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Dan bawah ni adalah 5 item yang zai nakkkk sangat-sangat !

CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only

CNY2017 Sales price: RM89.90
Date: 18/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Product: Men Jacket
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only

Product:  Backpack
CNY2017 Sales price: RM22.60
Date: 12/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 98 units only Sold Out

Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


*****

Rambangnya mata tengok barang2 kat Nile.com.my kan? Harap la ada rezeki menang giveaway ni. InshaaAllah , Amin :)



KISAH KURUS IBU ANAK 5 #ShakleeEffect #11



Beliau salah seorang champion Fat Fighters program s2uWeightLoss Challenge 2015

Mempunyai konsisten dalam weight management.biar lambat asal selamat janji faham konsep sebenar nk kurus dan diet seimbang!

Presenting kisah Syazwani Shazwani Aika

---

MY KURUS JOURNEY

Berat saya bermula dengan 63kg lepas bersalin Habib Sufiy turun 3kg je dari 66kg.

Saya dah bersalinkan 5 khalifah

Saya pernah mengandung sebanyak 8x

Pernah keguguran 2x

Berat tak sempat nak turun mengandung pulak 😂

Saya berusaha tapi tak sungguh2

Saya nak kurus tapi makan tak kawal kalori konon sebab anak menyusu saya tak boleh kurang makan.

Start bulan 8 tahun lepas saya serius nak turunkan berat.

Saya di ejek gemuk oleh seseorang

Disamakan saya dengan seseorang yg lebih tua

Baju pakai size L 😱

Habis kuat pun size M je ni bila dah naik size L saya serius takut baru terasa Ya Allah besarnya aku ni

Suami tak pernah komplen.

Habis2 pun dia cakap camni...

"Abg rasa lengan ni macam besar je" 😂

Saya je selalu komplen dah gemuk dia cakap takpe janji sihat.

Jadi bila nak kurus tu takde cabaran sangat sebab suami pun tak kisah sangat 😁

Satu hari tu saya tak sihat seminggu tak lalu makan tiba2 berat turun mendadak 6kg dalam masa 2 minggu.

Tiba2 berat jadi 57kg

Baju longgar

Seluar longgar

Pipi tak cikebom

Rasa seronok pulak

Bersemangat nak turunkan lagi berat

Tiba2 suami support 😅

"Syg turun berat 49kg abg bawak jalan2 oversea!"

Fuh lagi semangat nak kurus ni!

Saya tak buat diet extreme

Saya makan nasi tapi segenggam je

Saya kawal kalori intake 1000-1200 cal/day

Saya buat senaman HIIT yang memang super ohsem tercungap cungap beb

Kadang saya tambah senaman utk focus part2 tertentu macam kat perut dan peha.

Alhamdulillah berat berjaya turun sampai capai 49kg

Semua adalah tunjuk ajar dari coach saya master Firdhaus Zulkifli

Yg penting saya tak kelaparan boleh makan nasi hari2

Saya konsisten ambil Vitamin Shaklee untuk kurus

Saya enjoy pakai baju size XS

Saya boleh pakai baju lama2 dulu masa kurus

Muka dah tak de pau kacang

Tiba2 jadi kakak kat anak2 🙈

Suami saya cakap ok la sayang cukupla kurus macam ni jangan kurus dah 🙈

Alhamdulillah...semoga terus menten kurus

Pic masa gemuk takde sangat sebab tak suka amek gambar 😪



*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



JERAWAT DAH HILANG! #ShakleeEffect #10


Aaaaaaa... Jerawat!!
--------

Belah kiri : bulan 8/2016

Jerawat yg sangat kronik. ya, bg ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun.

pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. kat kawasan dagu pun sama 😭

Allah, malu sangat nk keluar rumah. Apatah lagi nk COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.

Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!

Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jd mcm tu mak ? Nanti abg bawak mak pergi klinik nak x ?

Alahaii anak.. soalan yg buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yg ada masalah kulit 😢

--

Belah kanan : 8/1/2017

#ShakleeEffect

alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan 😊

Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru tambah Omega Guard.

Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik 🙈
Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh 😂

- RUBY


*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...