Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Feww , punya lah semangat update blog semenjak dua menjak ni. :D
Baru je update blog tadi, then sesaje la blogwalking merata-rata.
Cuci mata, tambah kawan.

Pastu singgah la blog Lyssa Faizureen. Nampak pulak ada giveaway.
Nampak menarik je hadiah nya.
Apa lagi, tengah ada masa luang ni, zai join la !
Uolss pun yang tengah free tu, jom la join giveaway ni. :)


Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Dan bawah ni adalah 5 item yang zai nakkkk sangat-sangat !

CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only

CNY2017 Sales price: RM89.90
Date: 18/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Product: Men Jacket
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only

Product:  Backpack
CNY2017 Sales price: RM22.60
Date: 12/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 98 units only Sold Out

Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


*****

Rambangnya mata tengok barang2 kat Nile.com.my kan? Harap la ada rezeki menang giveaway ni. InshaaAllah , Amin :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...