Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

JERAWAT DAH HILANG! #ShakleeEffect #10


Aaaaaaa... Jerawat!!
--------

Belah kiri : bulan 8/2016

Jerawat yg sangat kronik. ya, bg ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun.

pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. kat kawasan dagu pun sama 😭

Allah, malu sangat nk keluar rumah. Apatah lagi nk COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.

Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!

Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jd mcm tu mak ? Nanti abg bawak mak pergi klinik nak x ?

Alahaii anak.. soalan yg buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yg ada masalah kulit 😢

--

Belah kanan : 8/1/2017

#ShakleeEffect

alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan 😊

Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru tambah Omega Guard.

Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik 🙈
Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh 😂

- RUBY


*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...