Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Promosi Shaklee Februari 2017


Assalamualaikum semua

Yang dinanti-nantikan, PROMOSI FEBRUARI 2017 telah pun diketahui.
Yeahhh! Best giler promosi bulan ni. ada buy 1 + 1 , ada buy 6 + 1, ada buy 3 + 1. wooow!! apakah ia?

Jom tengok kt bawah :)



Promosi Alfafa Complex Beli 1 PERCUMA 1

Expired date : August 2017

Alfafa dikenali sebagai 'Raja Segala Tumbuhan'. Ianya tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian.

Alfafa membekalkan nutrisi yang mana kebanyakkannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Setiap tablet mengandungi 300mg Alfalfa. 10 tablet Alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.

Promosi Lecithin Beli 1 PERCUMA 1

Expired date : April 2017

Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran.

Lecithin juga sangat baik untuk meningkatkan daya ingatan. sebab itu lecithin dapat membantu mengelakkan kita daripada penyakit seperti alzheimer disease. lecithin adalah makanan otak dan saraf

***

Jadi BERITA BAIK buat PEMBELI SETIA SET SLIMMING BAJET ( ALFAFA COMPLEX + LECITHIN )

Anda akan dapat 1 lagi set PERCUMA dengan setiap pembelian SET SLIMMING BAJET ini. Jom kurus sebelum raya ni ! :)



***



Promosi Ostematrix Beli 6 PERCUMA 1

Ostematrix Lebih daripada Sekadar Kalsium. Ia membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.

Setiap orang WAJIB ada 1 botol Ostematrix!

Promosi Vita-Lea Kids Beli 3 PERCUMA 1


Kaya dengan kebaikan tulen. Lengkap dengan 19 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium, magnesium & banyak lagi bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat.

***



Purchase with Purchase ( PWP) :  Mug Shaklee Edisi Terhad

Dengan setiap pembelian :
  • Energy for Life set ( 2 botol Vivix ) ATAU
  • Daily Essential set ( ESP + Vita-Lea + Vitamin C + Omega Guard )
Anda boleh dapatkan :

  • Mug Shaklee Edisi Terhad ini pada harga RM10.60
  • 2x Creating Healthier Lives Paper Bag PERCUMA
Tambahan, dengan setiap belian 2 botol Vivix juga melayakkan anda utk dapat :
  • keahlian Shaklee PERCUMA
  • postage PERCUMA
  • pulangan WANG TUNAI

Nampak EKSLUSIF kan Mug Shaklee tu? :)

*****

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment