Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

PROMOSI SHAKLEE SEPANJANG JULAI 2017

Salam & selamat pagi sahabat2 blogger sekalian
Hujan pagi ni membasahi bumi Jb
Jangan lupa submit doa

Lama juga zai tak bertandang ke blog kesayangan ni.
Dah berdebu dah ni.
Mohon zai dapat kembali rentak utk aktif blog kembali mcm dulu2. :P

Berikut adalah promosi yg anda blh dptkan sekarang atau sepanjang JULAI
ini sementara stok masih ada  :

❤️ VIVIX RED HOT COOLER BAG
❤️ VIVIX SPOON
❤️ VIVIX (RED) COASTER
❤️ SHAKLEE SHAKER IN CORAL ORANGE
❤️ SHAKLEE TUMBLER REACH FOR THE STAR (BLUE)

Nampak tak nampak tak? Meriahhh kan!
Cantik ngat ngat .
Kali ni lari dari warna hijau pulak

Blh hubungi zai macam mana nk dptkan semua item ini ya

#TeamZinniaAura


***


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...