Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

TOTAL ORDER SHAKLEE HARI INI


Assalamualaikum & selamat berhujung minggu sahabat blogger sekalian.
Uolss buat apa je hari ini ?

Zai hari ini pergi ke rumah kedua zai iaitu branch shaklee Johor Bahru.
Sejak berniaga Shaklee dari 2012 lagi, macam ni lah zai selalu ulang alik ke branch tu. :P

okay nak cerita TOTAL ORDER tadi lebih dari RM3000.
Tu pun ada yang terlupa nak order. Haiyoo. . . zai oh zai.

Dan tadi zai juga daftarkan 2 ahli baru free membership (200uv).
Untung ya siapa yg beli produk shaklee smp 200 uv, boleh daftar ahli secara percuma dan dapat cashback dari shaklee. Kat sini dah boleh jimat dlm RM110.00.

Jom layan gambar-gambar yang zai sempat tangkap tadi.


Total lebih dari RM3000. Boleh bayar dengan cash atau debit/kredit kad.

Borang daftar ahli yang baru. Borang lama dah tak boleh guna lagi dah ya.
Nak daftar melalui website pun boleh. Lagi senang (Y)

Resit pembelian

Sampai 2 kotak nak kena angkut.

Tadaaa... ada yang dh bertuan. yang lain ready stock.



Kat tangan zai ada macam-macam set ya. nk full set ada, nk set dlm bentuk bajet pun ada.
  • Set kulit cantik
  • Set jerawat
  • Set slimming
  • Set ibu hamil/berpantang/menyusu
  • Set migrain
  • Set senggugut
  • Set Sendi
  • Set Keperluan Harian
  • Set Kanak-kanak Sihat & Pintar
  • Set Keputihan

Oh ya sebelum terlupa, mesti ada yang tertanya macam mana nk dptkan tumbler biru dengan shaker shaklee warna coral orange yang MEMIKAT HATI tu ? ")

Uolss boleh dapatkan Tumbler Reach Fot The Stars yang nampak biru dengan harga RM23.30 (worth RM80.00)  sekiranya uolss beli set kulit cantik & sihat lengkap LENGKAP seperti gambar di bawah ini.

Set lengkap dengan 6 item ( Vita-Lea, Omega Guard, ESP, Vitamin C, Vitamin E & B Complex

Bagaimana pula nak dapatkan shaker coral orange yang menawan tu ? Caranya adalah join keahlian shaklee dan beli produk shaklee 100 uv dalam 1 resit, maka uolss boleh beli shaker tu dengan harga RM19.00 sahaja (worth RM33.90)

Memang cantik sangat lah tumbler dengan shaker terbaru dari shaklee ni. ")

Orang JB atau Singapore yang nk cod shaklee,
zai boleh cod di area JAKEL BBU, depan angsana ya. ")


***


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



1 comment:

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png