Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

MANA DATANG 4,000 VIEW NI?







Alkisah tadi.
Zai sajelah singgah blog zai ni,
sebab zai nk tgk sapa yg tinggalkan jejak.
Nnt blh zai balas kunjungan kan.

Tertengok la pulak kt angka BLOG HITS
Semalam zai baru je tgk dlm 510,000 view macam tu.
Hari ni terus naik 514,000 view

Mana datang 4,000 view ni?
Tengok graf tu. Mencanak naik, habis yang lain tinggal secoet je.

Selalunya seingat zai la, sehari paling tinggi dlm 500 view.
Memang biasa banyak tu. ( itu yg zai perasan la, yg zai tak perasan tak tahu la berapa )
Xpernah lak smp 4,000 view sehari.

Terus tny kwn blogger. Dia mmg otai la bab blog ni kan. Itu lah respons dari dia.
Mmg betul la tu, dr dlu zai selalu dengar org kata lagi lama blog lagi hebat la viewer dia.
Jadi tak sia2 la usaha zai bangunkan blog ni kan ?

Meh la awak2 singgah  selalu blog kita ni ya.
InshaaAllah mmg tak de yg mengarut.
Semua dlm ni blh buat tambah ilmu pengetahuan

Kalau ada nk order atau nak daftar ahli shaklee,
Roger je zai ya

Xoxo zai

***


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

6 comments:

  1. Wah tahniah! Btw sis pengedar shaklee area mana ye?

    ReplyDelete
  2. Makin best bila traffic tinggi..

    ReplyDelete
  3. Congrats ^^ Bestnyaaa :)

    http://aimisyafiqah.blogspot.my/2017/08/10-days-challenge-1.html

    ReplyDelete