MANA DATANG 4,000 VIEW NI?







Alkisah tadi.
Zai sajelah singgah blog zai ni,
sebab zai nk tgk sapa yg tinggalkan jejak.
Nnt blh zai balas kunjungan kan.

Tertengok la pulak kt angka BLOG HITS
Semalam zai baru je tgk dlm 510,000 view macam tu.
Hari ni terus naik 514,000 view

Mana datang 4,000 view ni?
Tengok graf tu. Mencanak naik, habis yang lain tinggal secoet je.

Selalunya seingat zai la, sehari paling tinggi dlm 500 view.
Memang biasa banyak tu. ( itu yg zai perasan la, yg zai tak perasan tak tahu la berapa )
Xpernah lak smp 4,000 view sehari.

Terus tny kwn blogger. Dia mmg otai la bab blog ni kan. Itu lah respons dari dia.
Mmg betul la tu, dr dlu zai selalu dengar org kata lagi lama blog lagi hebat la viewer dia.
Jadi tak sia2 la usaha zai bangunkan blog ni kan ?

Meh la awak2 singgah  selalu blog kita ni ya.
InshaaAllah mmg tak de yg mengarut.
Semua dlm ni blh buat tambah ilmu pengetahuan

Kalau ada nk order atau nak daftar ahli shaklee,
Roger je zai ya

Xoxo zai

********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

6 comments:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com