Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Promosi Shaklee Ogos 2017


Assalamualaikum & selamat petang semua <3
Apa khabar ?
Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ogos dah.
Sekejap masa berlalu kan.

Baik, sebelum zai cerita lebih lanjut tentang promosi bulan Ogos ni,
zai nk jawab dulu soalan di bawah ni iaitu :


"Kalau zai kena campak kt sebuah pulau dan diberi pilihan utk
bawak 2 suplemen sahaja, apa yg zai pilih ? "

Zai akan pilih utk bawa Vitamin C & Omega Guard 😘
2 item ni dh banyak buat perubahan pada diri zai.
Zai yg dlu bukan lah yg skrg. Eh!



✅ Takde lagi kulit kusam / gelap / kulit rasa lembap2 gitu / bagus utk imun badan
✅ Dapat turunkan berat badan / takde lagi rasa mengah-mengah / bagus utk jantung dan kolesterol serta minda

Apa 2 suplemen pilihan uolss pula ? 😀

***

Sekarang kita ke kisah promosi bulan ni pulak. Apakah ia ?
Best best ni taw! :)


1) PROMOSI OMEGA REWARDS

Dengan setiap pembelian 5 botol Omega Guard dalam 1 resit,
anda akan dapat :

 Baucer RM60 (RM20 x 3) 😱

Jika anda tambah lagi 3 botol Omega Guard,
anda akan dapat lagi LEBIH. Nak tahu apa dia ? Tengok ni  :

 FREE membership Shaklee (worth RM80)
 Cash Bonus 5% (worth RM40)

Wow ! Banyak nya 😍
Dapat baucer, dapat free membership, dapat cash bonus lagi. dah JIMAT RM180.00 uolsss. 😱





2) PROMOSI MERDEKA - 60  

Promosi ni ISTIMEWA untuk ahli baru yang berminat nk join membership SHAKLEE. Tak kisah sama ada untuk makan sendiri atau buat biz shaklee. 😉

Dengan setiap pendaftaran RM80 bersama pembelian produk Shaklee minimum 100 uv atau bersamaan lebih kurang RM350 dan ke atas dalam 1 resit, anda layak utk dapatkan :

 Shaklee Shaker in Coral Orange dengan harga sahaja RM18.00 (worth RM33.90)

DAN

 1 botol Sustained Release Vita-C Plus dengan harga RM60 sahaja (worth RM104)

Anda boleh grab salah satu atau kedua-duanya sekali 😙

Rugi nya kalau tak grab Vitamin C masa tengah promosi ni. JIMAT RM40 wooii 😱





3) PROMOSI RAIKAN WANITA

Selain bulan merdeka, kita juga ada meraikan bulan ni ISTIMEWA utk wanita ( semua peringkat umur taw ). 😘

Berikut adalah OFFER menarik utk kaum wanita baik yg belum berkahwin / sudah berkahwin, muda / tua, yg sedang hamil / berpantang dan tak lupa juga yang sedang merancang utk hamil.😍

Dengan setiap pembelian antara set di bawah, uolss boleh grab Follow Your Heart Tumbler dari Shaklee ini dengan harga RM23.32 sahaja ( worth RM80). Cun melecun kan kan? Melting habis tgk warna merah ni 😻

♥️ 1)Ever Vibrant Set ♥️

✅Vitalea
✅B Complex
✅SR Vita-C Plus
✅ESP
✅Omega Guard
✅GLA Complex

♥️ 2)Prenatal Set ♥️

✅Vitalea
✅B Complex
✅ESP
✅SR Vita-C Plus
✅Ostematrix
✅Omega Guard

♥️ 3)Postnatal Set ♥️

✅Vitalea
✅B Complex
✅SR Vita-C Plus
✅ESP
✅Omega Guard
✅Ostematrix
✅Alfalfa Complex

* Tumbler ini tak dijual berasingan ye. 😃

Jadi jom raikan diri sendiri atau orang tersayang dengan dapatkan set wanita bulan ni! 😉

***

# Promosi sah sepanjang bulan Ogos 2017, dari 1hb sehingga 31 Ogos 2017. 😙

Cepat, sementara stok masih ada! ✌️

***


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...