Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Orang Brunei & Singapore boleh order Shaklee di sini #ShakleeBrunei #ShakleeSingapore

Assalamualaikum semua.
Apa khabar ?
Tengah blogwalking ke tu ? :)

Sepanjang 5 tahun zai berniaga Shaklee kan, customer2x zai bukan saje dari Malaysia saje taw.
Dari Singapore dan Brunei pun ada juga.:)

Kebanyakkan semua datang pada zai selepas jumpa blog zai ni dan Instagram. Dan last sekali adalah FB. Zai jarang up FB. Bukanlah jarang. Tapi tak sekerap zai post di Instagram. Hehehe.

Selalunya kalau customer dari Singapore, biasanya mereka nak COD je. Sebab zai tinggal di JB. Kadang2 diorg pergi sendiri je ke branch Shaklee dan order guna ID Shaklee zai iaitu 882322. Uolss kalau tinggal berdekatan dengan mana-mana branch di Malaysia ni, boleh la guna ID zai ya kalau nak beli Shaklee. Kalau terasa nak ada ID sendiri, boleh maklumkan pada zai. Zai boleh guide anda bagaimana nak mendaftar keahlian Shaklee ni.

Bagaimana nak daftar ahli Shaklee dan kelebihannya ? Boleh klik sini.

Kalau customer dari Brunei pula, memang zai pos la. Zai akan pos ke Limbang ( atas permintaan customer tersebut - sebab BRUNEI & LIMBANG sebelah2x je ) :)

Baru-baru ni, sebelum hari Merdeka hari tu, ada seorang customer dari Brunei whatsapp zai nak order Shaklee. Katanya, jumpa zai di blog ni la :)

Kan zai da bagitau tadi, kebanyakkan memang datang dari blog ni lah :)
Nak tahu puan tu order apa ? Jeng jeng jeng :



Boleh dikatakan Puan ni rebut peluang untuk grab promosi bulan lepas. :) Bagus kan.
Dapat E-Voucher RM60 lagi uolss.  Kalau diikutkan pada order Puan ni, total RM1560.00, sebenarnya puan ni sangat layak untuk dapatkan FREE MEMBERSHIP dari Shaklee. Tapi pendaftaran Shaklee hanya untuk warganegara Malaysia (IC MALAYSIA) saje.

Dan pagi tadi, puan Z whatsapp zai lagi. Katanya nak order lagi.
Terus buat bayaran pada petang tadi juga.
Total order Puan kali ni sebanyak RM1870.00


Jadi zai nak ucapkan ribuan terima kasih pada puan Z dan yang lain juga kerana mengguna dan mempercayai pada SERVIS yang zai berikan. :)

Syukur Alhamdulillah. Dalam 5 tahun ni, zai dah dapat ramai kawan baru. Dari customer terus jadi rapat macam member2 gitu. :) Bukan tu je, seronok juga tengok makin bertambah ramai yg pilih shaklee sbg suplemen tambahan  Baik muda,baik tua, semua tahu, suplemen SHAKLEE memang no.1! :) Hanya jauhari mengenal manikam.

Okay dah dah dah. Dah lewat ini. Sebelum masuk tidur, kalau nak tengok apa promosi sepanjang bulan September 17 ni, boleh tengok kat sini ya. Kalau nak tahu apa rahsia kulit cantik berseri dari dalam yang sebetul-betulnya, boleh tengok dalam entry tu taw. Pastikan jangan terlepas promosi bulan ini okay. :)

***

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...