Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

PROMOSI VIVIX SHAKLEE SEPANJANG DISEMBER 2017

Assalamualaikum buat semua pembaca setia blog zai :)

Kita sekarang sudah hampir ke penghujung tahun 2017.
Bulan depan kita akan memasuki tahun baru iaitu tahun 2018.

Sekejap sangat masa berlalu.

Oh ya, biasanya dalam tempoh sekarang ni, mesti ramai ambik peluang pergi bercuti kan ?
Selamat bercuti zai ucapkan.

Jaga diri.
Jaga kesihatan.

Setiap kali nak mulakan perjalanan tu,jangan lupa baca doa dulu ya.

Okay seperti biasa, bila masuk je bulan baru,
mesti akan ada promosi baru dari shaklee.

Dan promosi produk ni memang dinanti-nantikan oleh ramai pengguna setianya termasuklah yang baru nak mencuba.

Produk ni memang selalu disebut-sebut serata Malaysia kita ni.

Terimalah promosi VIVIX istimewa untuk anda sepanjang DISEMBER kali ni.

Sebenarnya dah berbulan juga shaklee tamatkan promosi BELI 6 PERCUMA 1 ni.
Mungkin atas demand yang tinggi, shaklee buat lagi promosi BELI 6 PERCUMA 1 ni. :)


So, mana satu yang menjadi pilihan anda ? :)

***

Apa itu Vivix ?

Vivix™ : Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.





Tahukah anda ? Sel-sel yg telah mengalami penuaan boleh diremajakan kembali dengan VIVIX.

Vivix berfungsi dari peringkat DNA. Dengan mengamalkan Vivix setiap hari, anda pasti kelihatan 25 tahun lebih muda!!



  • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Antara kelebihan Vivix :
  • Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
  • Membantu dlm proses penurunan berat badan
  • Menyokong kesihatan mata
  • Meningkatkan kesihatan imun badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan



"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan." Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)

Bukan sahaja baik untuk kesihatan, malah ia juga adalah tonik anti - penuaan.





GOLONGAN YANG AMAT MEMERLUKAN VIVIX :
  • Arthiritis
  • Pesakit Gout
  • Orang yg rabun mata - perlukan antioksidan yang tinggi
  • Ibu dan bapa yang sibuk bekerja seharian menguruskan anak-anak dan tanggungjawab
  • Golongan yg mementingkan kesihatan badan yg maksimum
  • Atlit atau yg aktif Sukan
  • Anti Penuaan


Senang cerita , kalau anda jenis malas nak makan banyak2 vitamin, boleh ambil Vivix Shaklee ini.
Complete untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN secara menyeluruh.

Hanya jauhari mengenal manikam.. dan hanya yg tahu erti nilai wang...akan memilih intan bukannya kaca... Vivix - Value for money.

Jom hadiahkan vivix utk org yg tersayang, untuk ibu bapa anda.. kembalikan senyuman di wajah mereka ..

  • Nak tahu kelebihan VIVIX Shaklee ini ? blh klik sini.
  • Kawal SLE dengan VIVIX ? Info lanjut, klik sini.
  • Lihat testimoni VIVIX di sini.



***

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...