SENARAI HARGA SKIN CARE YOUTH SHAKLEE

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini. Berikut merupakan senarai harga skin care YOUTH Shaklee yang rancak disebut-sebut sekarang ni. :)

price list youth shaklee

Senarai harga loose item skin care YOUTH
(Harga Pasaran)

Sebenarnya anda boleh dapatkan setiap produk skin care YOUTH ini dengan harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran. Boleh hubungi zai terus untuk dapatkan info harga ahli. Klik sini untuk whatsapp.

cleanser youth shaklee

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml) - RM193.75

3-dalam-1, pH-seimbang & tidak mengandungi sabun. Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhaluskan dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

Bahan-bahan utama :
  • Vital Repair+
  • Muscadine Grape Extract
  • Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan

toner youth shaklee


YOUTH Perfecting Skin Tone(177 ml) - RM200.00

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan menjadikan kulit lebih cerah & berseri. Ia juga membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan utama :
  • Vital Repair+
  • Muscadine Grape Extract
  • Estrak Alga Hijau yang meremajakan

serum shaklee

YOUTH Activating Serum (30 ml) - RM412.50

Youth Activating Serum mengandungi 10x ganda bahan aktif untuk mempercepatkan pembaharuan sel. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang sangat berkesan. Ia menggalakkan penghasilan kolagen & pembaharuan sel sekaligus membuatkan kulit lebih muda.

Bahan-bahan utama :
  • YOUTH Complex dengan Apple Cell
  • Lotus Japonicus
  • Vitamin A berkapsul

moisturizer SPF50 youth shaklee

YOUTH Age Defense Moisturizer SPF-50 (50 ml) - RM206.25

Memberi perlindungan kepada kulit dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin & nutrien botani melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan - bahan utama :
  • SPF 50
  • Vital Repair+ Complex
  • Muscadine Grape Extract
radiance c+e youth shaklee


YOUTH Radiance C plus E (60 capsules) - RM412.50

Dos sebanyak 20% Vitamin C tulen yang berpaten & Vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah & mengurangkan kehadiran garisan halus & kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit & memperbaiki tona kulit secara menyeluruh.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan ia selepas menggunakan serum.

Kapsul yang mudah digunakan adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegrasi & diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan - bahan utama :
  • 20% Vitamin C Tulen
  • Vitamin E
  • Raspberi

night cream youth shaklee

YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light/Rich (50 ml) - RM250.00

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape & Lotus Japonicus seeta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas membantu merangsang penghasilan kolagen & elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin & cerah.

Bahan - bahan utama :
  • Vital Repair+ Complex
  • Schisandra Chinensis
  • Lotus Japonicus

Nak berkenalan lebih dalam dengan skin care YOUTH? Boleh klik sini.

Nak lihat testimoni skin care YOUTH Shaklee? Boleh lihat di sini.

Kita jumpa lagi di next entry. :)



********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

TESTIMONI SKIN CARE YOUTH SHAKLEE

Dalam entri yang lepas, zai ada perkenalkan skin care terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH. Anda boleh baca entri tersebut di sini. Jadi pada kali ini, zai suka sangat untuk berkongsi kesemua testimoni terkumpul skin care YOUTH Shaklee dalam entri ini. Pasti anda tak sabar nak lihat kan ?

testimoni skin care youth shaklee


"YOUTH COMPLEX"

Sebelum zai share testimoni skin care YOUTH ni, zai nak ceritalah tentang YOUTH COMPLEX yang ada terdapat dalam skin care YOUTH Shaklee di mana ia mempunyai 8 patent & patents pending formula. Ini bermaksud tiada company lain yang boleh guna formula ini selain Shaklee. 

Senang cerita, kalau nak dapat kulit yang cantik dan lebih muda dari usia sebenar, boleh guna skin care YOUTH dari Shaklee ini.

youth complex shaklee

Yang paling menarik tentang skin care YOUTH adalah ia mempunyai bahan aktif YOUTH COMPLEX yang bukan saja terdapat di dalam serum tetapi ia juga terdapat di dalam kesemua produk YOUTH ini.

Jika anda lihat skin care lain di pasaran luar sana, mereka hanya fokus letakkan bahan aktif yang berfungsi untuk merawat kulit hanya di dalam serum mereka sahaja.
  • Tiada bahan aktif di dalam cleanser mereka
  • Tiada bahan aktif di dalam toner mereka
  • Tiada bahan aktif di dalam produk skin care mereka yang lain ( hanya serum saja yang ada )
Berlainan pula dengan skin care YOUTH ini yang mempunyai 6 produk kesemuanya iaitu :

set skin care youth shaklee

1) Luminous Gel Oil Cleanser - Polish. Purify. Prepare.
2) Perfecting Skin Toner - Exfoliate. Hydrate. Nourish.
3) Youth Activating Serum - Renew at cellular level
4) Age Defense Mineral Moisturiser SPF50 - Hydrate and protect
5) Advanced Renewal Night Cream - Deeply hydrate while you sleep
6) Radiance C+E - Plump and brighten

Shaklee memastikan kesemua produk skin care YOUTH ini mempunyai bahan aktif YOUTH COMPLEX. Di mana kalau kita cuci muka ke, kalau kita guna toner ke, kita pakai pelembap ke, kita pakai serum dan lain-lain yang ada dalam skin care YOUTH ini, ia dapat merawat & meremajakan kulit kita. Jadi sekarang dah nampakkan kan KELEBIHAN skin care YOUTH ni? :)

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Youth Activating Serum akan jadi produk paling dikehendaki kerana ia mempunyai 10x ganda kepekatan bahan aktif YOUTH  COMPLEX untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit.

serum youth shaklee

Tanpa melengahkan masa, jom kita lihat testimoni YOUTH Shaklee. Zai akan update testimoni YOUTH di sini dari semasa ke semasa ya

Guna skin care YOUTH boleh nampak kesan seawal 7 hari & selepas 4 minggu, usia kulit kita ini akan jadi lebih muda dari usia kita sebenar. Tapi tengoklah testimoni mereka ni, ada yang lebih awal dari 7 hari! Memang AMAZING skin care YOUTH ni!

Di sini kita boleh lihat apa beza REAL TESTIMONI skin care YOUTH dengan skin care biasa lain yang di pasaran, di mana :

Skincare YOUTH :
• melibatkan wanita muda juga yang berusia
• testimoni rasmi/sebenar diambil dengan wajah tanpa secalit makeup
• menggunakan jurugambar yang bertauliah
• tidak menggunakan sebarang edit & filter dari mana2 apps

Skincare biasa yang lain :
• menggunakan model/brand ambassadors/artis yang sudah sedia cantik kulitnya
• testimoni rasmi/sebenar dengan wajah yang menggunakan makeup tebal
• guna camera HP pun boleh yang penting muka cantik
• ada penggunaan apps untuk edit dan tambah filter

Jadi, skincare mana yang anda akan beli?
Skincare yang betul-betul berkesan atau yang hanya indah khabar dari rupa je? :)

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee

Dan berikut merupakan testimoni bebas YOUTH Shaklee

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth


testimoni youth
testimoni youth
 testimoni youth

 testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth
Kalau nak lihat testimoni pengguna YOUTH dari US ( mereka dah guna YOUTH ni lebih awal dari kita di sini ), boleh lihat di sini.

Jadi untuk anda yang nak dapatkan skin care YOUTH ni, boleh hubungi zai sendiri, kerana zai akan guide anda cara yang betul macam mana nak guna skin care YOUTH ini sehingga dapat kesan yang terbaik! :)


JOM KITA BERALIH KE SKIN CARE YOUTH SHAKLEE SEKARANG! :)


********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)
zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com