13 February 2018

TESTIMONI SKIN CARE YOUTH SHAKLEE

Dalam entri yang lepas, zai ada perkenalkan skin care terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH. Anda boleh baca entri tersebut di sini. Jadi pada kali ini, zai suka sangat untuk berkongsi kesemua testimoni terkumpul skin care YOUTH Shaklee ( dari kalangan orang MALAYSIA ) dalam entri ini. Pasti anda tak sabar nak lihat kan ?



"YOUTH COMPLEX"

Sebelum zai share testimoni skin care YOUTH ni, zai nak ceritakan tentang YOUTH COMPLEX yang ada terdapat dalam skin care YOUTH Shaklee di mana ia mempunyai 8 patent & patents pending formula. Ini bermaksud tiada company lain yang boleh guna formula ini selain Shaklee. Senang cerita, kalau nak dapat kulit yang cantik dan lebih muda dari usia sebenar, boleh guna skin care YOUTH dari Shaklee ini.



Yang paling menarik tentang skin care YOUTH adalah ia mempunyai bahan aktif YOUTH COMPLEX yang bukan saja terdapat di dalam serum tetapi ia juga terdapat di dalam kesemua produk YOUTH ini.

Jika anda lihat skin care lain di pasaran luar sana, mereka hanya fokus letakkan bahan aktif yang berfungsi untuk merawat kulit hanya di dalam serum mereka sahaja.
  • Tiada bahan aktif di dalam cleanser mereka
  • Tiada bahan aktif di dalam toner mereka
  • Tiada bahan aktif di dalam produk skin care mereka yang lain ( hanya serum saja yang ada )

Berlainan pula dengan skin care YOUTH ini yang mempunyai 6 produk kesemuanya iaitu :


1) Luminous Gel Oil Cleanser - Polish. Purify. Prepare.
2) Perfecting Skin Toner - Exfoliate. Hydrate. Nourish.
3) Youth Activating Serum - Renew at cellular level
4) Age Defense Mineral Moisturiser SPF50 - Hydrate and protect
5) Advanced Renewal Night Cream - Deeply hydrate while you sleep
6) Radiance C+E - Plump and brighten

Shaklee memastikan kesemua produk skin care YOUTH ini mempunyai bahan aktif YOUTH COMPLEX. Di mana kalau kita cuci muka ke, kalau kita guna toner ke, kita pakai pelembap ke, kita pakai serum dan lain-lain yang ada dalam skin care YOUTH ini, ia dapat merawat & meremajakan kulit kita. Jadi sekarang dah nampakkan kan KELEBIHAN skin care YOUTH ni? :)

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Youth Activating Serum akan jadi produk paling dikehendaki kerana ia mempunyai 10x ganda kepekatan bahan aktif YOUTH  COMPLEX untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit.




Tanpa melengahkan masa, jom kita lihat testimoni terkumpul YOUTH setakat ini.
Zai akan update testimoni YOUTH di sini dari semasa ke semasa.

Guna skin care YOUTH boleh nampak kesan seawal 7 hari & selepas 4 minggu, usia kulit kita ini akan jadi lebih muda dari usia kita sebenar. Tapi tengoklah testimoni mereka ni, ada yang lebih awal dari 7 hari! Memang AMAZING skin care YOUTH ni!

Guna YOUTH belum sampai sebulan lagi, lingkaran hitam bawah mata berkurangan. Kulit lebih muda & glow.

Lelaki pun guna YOUTH. Hilang masalah parut berlubang walaupun guna YOUTH belum sampai sebulan lagi.

Umur 50 guna YOUTH belum sampai sebulan lagi, terus nampak lagi awet muda. Tak rasa tergugat ke?
Umur 50 guna YOUTH belum sampai sebulan lagi, kulit makin cerah, tompok hitam makin pudar.

"Sebelum ni guna N***** L*********. Mahal.Berbanding YOUTH lebih berbaloi.
Suka sangat, kulit kusam dalam 5 hari dah ada perubahan. Kawan tegur nampak glow."

Kiri : 4/2/18 - Kanan - 7/2/18  Nampak perbezaan yang ketara kan?.Tak jeles ke?

"7 hari amalkan set YOUTH skin care. Skin care yang paling selamat dan korang patut cuba. Apa yang bestnya parut jerawat yang tak cantik tu cepat je pudar. Dan jeragat halus makin menipis. Nak pakai bedak  pun tak de bercapuk. Kulit pun makin lembap berbanding sebelum ni. Cuba tau. Pasti puas hati."


Jerawat surut dalam 5 hari guna YOUTH.

Jerawat surut tanpa meninggalkan parut & kulit kurang berminyak selepas 28 hari guna YOUTH.

Parut hitam hilang selepas 5 hari guna YOUTH

Hilang masalah jeragat selepas 9 hari guna YOUTH



Banyak lagi testimoni akan menyusul di sini.

Kalau nak lihat testimoni pengguna YOUTH dari US ( mereka dah guna YOUTH ni lebih awal dari kita di sini ), boleh lihat di sini.

Jadi untuk anda yang nak dapatkan skin care YOUTH ni, boleh hubungi zai sendiri,
Whatsapp 019 344 3650 kerana zai akan guide anda cara yang betul macam mana nak guna skin care YOUTH ini sampai dapat kesan yang terbaik! :)



Bermula Mac ni nanti, Shaklee akan menawarkan 3 set skin care YOUTH seperti :

  • SET A ( merawat & membaiki ) - FULL SET

1) Luminous Gel Oil Cleanser - Polish. Purify. Prepare.
2) Perfecting Skin Toner - Exfoliate. Hydrate. Nourish.
3) Youth Activating Serum - Renew at cellular level
4) Age Defense Mineral Moisturiser SPF50 - Hydrate and protect
5) Advanced Renewal Night Cream - Deeply hydrate while you sleep
6) Radiance C+E - Plump and brighten

  • SET B ( meremajakan & mengekalkan ) - SET BASIC ADD SERUM

1) Luminous Gel Oil Cleanser - Polish. Purify. Prepare.
2) Perfecting Skin Toner - Exfoliate. Hydrate. Nourish.
3) Youth Activating Serum - Renew at cellular level
4) Age Defense Mineral Moisturiser SPF50 - Hydrate and protect
5) Advanced Renewal Night Cream - Deeply hydrate while you sleep

  • SET C ( penjagaan harian ) - SET BASIC
1) Luminous Gel Oil Cleanser - Polish. Purify. Prepare.
2) Perfecting Skin Toner - Exfoliate. Hydrate. Nourish.
3) Age Defense Mineral Moisturiser SPF50 - Hydrate and protect
4) Advanced Renewal Night Cream - Deeply hydrate while you sleep

Untuk jualan LOOSE ITEM pula akan available pada bulan MAY nanti.
Kalau nak risik-risik berapa harga setiap set ni, boleh whatsapp zai ya. :)


JOM KITA BERALIH KE SKIN CARE YOUTH SHAKLEE!


***


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.
Berminat untuk daftar keahlian Shaklee ?
Daftar di sini.
( Isi form dan admin akan hubungi anda )




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650 


Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :) 





"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

1 comment:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com