TESTIMONI SKIN CARE YOUTH SHAKLEE

Dalam entri yang lepas, zai ada perkenalkan skin care terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH. Anda boleh baca entri tersebut di sini. Jadi pada kali ini, zai suka sangat untuk berkongsi kesemua testimoni terkumpul skin care YOUTH Shaklee dalam entri ini. Pasti anda tak sabar nak lihat kan ?

testimoni skin care youth shaklee


"YOUTH COMPLEX"

Sebelum zai share testimoni skin care YOUTH ni, zai nak ceritalah tentang YOUTH COMPLEX yang ada terdapat dalam skin care YOUTH Shaklee di mana ia mempunyai 8 patent & patents pending formula. Ini bermaksud tiada company lain yang boleh guna formula ini selain Shaklee. 

Senang cerita, kalau nak dapat kulit yang cantik dan lebih muda dari usia sebenar, boleh guna skin care YOUTH dari Shaklee ini.

youth complex shaklee

Yang paling menarik tentang skin care YOUTH adalah ia mempunyai bahan aktif YOUTH COMPLEX yang bukan saja terdapat di dalam serum tetapi ia juga terdapat di dalam kesemua produk YOUTH ini.

Jika anda lihat skin care lain di pasaran luar sana, mereka hanya fokus letakkan bahan aktif yang berfungsi untuk merawat kulit hanya di dalam serum mereka sahaja.
  • Tiada bahan aktif di dalam cleanser mereka
  • Tiada bahan aktif di dalam toner mereka
  • Tiada bahan aktif di dalam produk skin care mereka yang lain ( hanya serum saja yang ada )
Berlainan pula dengan skin care YOUTH ini yang mempunyai 6 produk kesemuanya iaitu :

set skin care youth shaklee

1) Luminous Gel Oil Cleanser - Polish. Purify. Prepare.
2) Perfecting Skin Toner - Exfoliate. Hydrate. Nourish.
3) Youth Activating Serum - Renew at cellular level
4) Age Defense Mineral Moisturiser SPF50 - Hydrate and protect
5) Advanced Renewal Night Cream - Deeply hydrate while you sleep
6) Radiance C+E - Plump and brighten

Shaklee memastikan kesemua produk skin care YOUTH ini mempunyai bahan aktif YOUTH COMPLEX. Di mana kalau kita cuci muka ke, kalau kita guna toner ke, kita pakai pelembap ke, kita pakai serum dan lain-lain yang ada dalam skin care YOUTH ini, ia dapat merawat & meremajakan kulit kita. Jadi sekarang dah nampakkan kan KELEBIHAN skin care YOUTH ni? :)

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Youth Activating Serum akan jadi produk paling dikehendaki kerana ia mempunyai 10x ganda kepekatan bahan aktif YOUTH  COMPLEX untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit.

serum youth shaklee

Tanpa melengahkan masa, jom kita lihat testimoni YOUTH Shaklee. Zai akan update testimoni YOUTH di sini dari semasa ke semasa ya

Guna skin care YOUTH boleh nampak kesan seawal 7 hari & selepas 4 minggu, usia kulit kita ini akan jadi lebih muda dari usia kita sebenar. Tapi tengoklah testimoni mereka ni, ada yang lebih awal dari 7 hari! Memang AMAZING skin care YOUTH ni!

Di sini kita boleh lihat apa beza REAL TESTIMONI skin care YOUTH dengan skin care biasa lain yang di pasaran, di mana :

Skincare YOUTH :
• melibatkan wanita muda juga yang berusia
• testimoni rasmi/sebenar diambil dengan wajah tanpa secalit makeup
• menggunakan jurugambar yang bertauliah
• tidak menggunakan sebarang edit & filter dari mana2 apps

Skincare biasa yang lain :
• menggunakan model/brand ambassadors/artis yang sudah sedia cantik kulitnya
• testimoni rasmi/sebenar dengan wajah yang menggunakan makeup tebal
• guna camera HP pun boleh yang penting muka cantik
• ada penggunaan apps untuk edit dan tambah filter

Jadi, skincare mana yang anda akan beli?
Skincare yang betul-betul berkesan atau yang hanya indah khabar dari rupa je? :)

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee

testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee

Dan berikut merupakan testimoni bebas YOUTH Shaklee

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth


testimoni youth
testimoni youth
 testimoni youth

 testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth

testimoni youth
Kalau nak lihat testimoni pengguna YOUTH dari US ( mereka dah guna YOUTH ni lebih awal dari kita di sini ), boleh lihat di sini.

Jadi untuk anda yang nak dapatkan skin care YOUTH ni, boleh hubungi zai sendiri, kerana zai akan guide anda cara yang betul macam mana nak guna skin care YOUTH ini sehingga dapat kesan yang terbaik! :)


JOM KITA BERALIH KE SKIN CARE YOUTH SHAKLEE SEKARANG! :)


********************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com