EYE CREAM SHAKLEE (YOUTH RESTORING EYE TREATMENT)

Seperti yang zai maklumkan dalam entry promosi sebelum ni, Shaklee ada keluarkan produk terbaru iaitu YOUTH RESTORING EYE TREATMENT. Sejenis eye cream. Kalau nak tahu, selama zai berniaga Shaklee ni, memang ramai juga yang bertanya ada ke eye cream Shaklee?

eye cream youth shaklee


So apa yang kita semua nanti-nantikan selama ni dah pun tiba.

eye cream youth shaklee


eye cream youth shaklee
YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

youth restoring eye treatment
YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

  • Diuji oleh ahli oftamologi (produk ni tidak merbahaya jika termasuk ke dalam mata kita)
  • Tidak menyumbatkan liang pori (tidak menyebabkan biji-biji minyak di bawah mata)
  • Diuji oleh ahli dertamologi (sesuai & selamat digunakan pada kulit kita)

So berita baik untuk anda yang dapatkan eye cream SHAKLEE pada bulan ni,
anda akan dapat DISKAUN 20% untuk pembelian YOUTH RADIANCE SET (seperti dalam gambar di bawah)


promosi youth shaklee


Alang-alang tu, zai nak cerita sikit tentang eye cream Shaklee (YOUTH) ni.

eye cream shaklee
YOUTH RESTORING EYE TREATMENT

Sebelum tu, awak nak tau tak org dok inject collagen di bawah mata supaya hilang mata panda & hilang garisan halus tu??

Dgn eye cream Shaklee YOUTH ni, tak perlu nak inject2 dah.
Sebabnya dlm eye cream Shaklee YOUTH ni ada peptide. Satu jenis protein (gabungan asid amino) yg menghasilkan collagen plump di bawah mata. Serius yg ni terbaik.

Ibarat inject collagen tau. Nanti skin naik dan takde lekuk lebam lagi. Garisan halus pun hilang.
Oppppsss lupaa nak bagitahu. Bila kita sapukan eye cream Shaklee YOUTH ni di bawah mata, kita akan rasa kulit seperti ada small suction yg geli2 sedikit.Heheheh.Sikit je la.

Kenapa boleh jadi macam tu?Sebab ia menyedut kulit dan saluran darah di bawah mata supaya, keluarkan bengkak/ takungan air yg akibatkan sembap. Ia menyergarkan kulit di bawah mata dan mengaktifkan penghasilan collagen di bawah mata.

Eye cream Shaklee YOUTH ni kaya dgn serum Youth.
Awak blh juga sapu ia kat mana2 area yg berkedut di wajah awak.

Jom jadi orang terawal yang gunakan eye cream Shaklee YOUTH!

Nota : 1 tiub ni blh tahan berbulan-bulan lamanya!


Jom lihat MANFAAT, BAHAN & FUNGSI DALAM EYE CREAM SHAKLEE YOUTH ni!
bahan eye cream youthLangkah penggunaan lengkap SKIN CARE YOUTH termasuk RESTORING EYE TREATMENT YOUTH.
langkah penggunaan skin care youth shaklee

TESTIMONI EYE CREAM SHAKLEE (YOUTH RESTORING EYE TREATMENT)


testimoni eye cream youth shaklee

testimoni eye cream youth

testimoni youth restoring eye treatment

testimoni restoring eye treatment youth

Selingan makluman PROMOSI YOUTH SKINCARE pada bulan Oktober 2018 ini.

promosi youth shaklee

BELI MANA-MANA SET SKINCARE YOUTH PERCUMA YOUTH CARRY ALL TRAVEL BAG! Senang lepas ni boleh la awak buh skincare YOUTH awak dalam travel bag tu. Dah la ada tulis nama YOUTH kt travel bag tu. Bangga tau orang tau kita pakai skincare EXCLUSIVE macam YOUTH ni.! Weehuuuu ! :)



******************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com