PENGEDAR SHAKLEE BERDAFTAR : KENAL PASTI BIG WHY KITA

DUA tiga hari ni busy coaching anak bisnes baru. Tapi busy macam mana pun tetap juga curi masa nak update entri blog dan blogwalking. Ramai orang nak berjaya tapi dia tak tahu untuk apa dia nak berjaya tu? Sebab tu ramai yang baru je buat separuh jalan, dah mudah nak give up.

kenal pasti big why kita


Kenal pasti BIG WHY kita

Sebelum kita mulakan sesuatu,
Kita kena pastikan apa BIG WHY kita nak lakukkan benda tu.
Kenapa? Mengapa? Sebab apa?

Dengan adanya BIG WHY, ia dpt bantu kita lebih fokus dan konsisten!
Tak kisah kita ni dropship ke agent atau stokis ikan jerung.

big why

Pujian utk kakak ni, masuk-masuk je terus dia explore group.
Terkejut katanya sebab tengok banyak nya info dan ilmu dalam group team kami.
Zai dah cakap kan. Kalau join zai, maknanya anda dah duduk dalam team yang betul.

Bimbingan kelas dari A - Z secara percuma je!
Boleh dikatakan setiap hari.
Mana nak dapat kat tempat lain kan?

Takkan ada sesiapa yang datang bagi kita kekayaan, kemewahan atau keselesaan kalau bukan kita sendiri yang usaha cari semua itu.

Jom bangkit berniaga, ubah mindset dengan hanya goyang kaki saja boleh dapat duit berkepuk jatuh dari langit.

Cepat join zai sekarang
Lagi cepat, rezeki pun cepat



******************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

4 comments:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com