PROMOSI NOVEMBER 2018 : OMEGA GUARD, SET YOUTH & SHAKLEEBABY

Seperti yang dinanti-nantikan setiap awal bulan, pastinya pengguna-pengguna setia Shaklee nak tahu apa promosi bulanan yang berlangsung sepanjang bulan ini. Betul kan? Dan anda juga bakal dapat penjimatan berganda-ganda serta banyak untung sekiranya anda terus mendaftar keahlian Shaklee (walaupun untuk makan sendiri, bukan untuk berbisness). Jadi, jom tengok senarai promosi bulan NOVEMBER 2018.

promosi shaklee november 2018


1. PROMO OMEGA GUARD ( FISH OIL ) BELI 2 DISKAUN 5%

Khas untuk kanak kanak yang sering batuk, selesema dan kahak, kulit berjerawat, warga emas dengan sakit sendi dan lutut, masalah period tak teratur. Banyak manfaat minyak ikan ni, turut bantu tambah selera makan.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan OMEGA GUARD SHAKLEE, klik sini.

siapa perlu omega guard shaklee


2. PROMO OMEGA GUARD ( Fish Oil ) Beli 6 Percuma 1 + Herbal Blend

Pakej ni automatik dapat PERCUMA keahlian, penjimatan sehingga RM200++, anda boleh share bersama ahli keluarga dan sahabat untuk dapatkan harga jimat gila berbaloi baloi ni.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan OMEGA GUARD SHAKLEE, klik sini.


omega guard shaklee kanak-kanak

3. PROMO YOUTH SKINCARE — Dapat percuma TRAVEL BEG !

Boleh beli starter set, maintainance set atau Intensive set. Semua set ni layak dapat TRAVEL BEG percuma ( Nak cuba dulu ? Beli satu satu item pun boleh )

Nak tahu lebih lanjut berkenaan skin care YOUTH, klik sini.

youth shaklee

basic set youth shaklee

set youth shaklee

skin care youth

4. BABY SHAKLEE : Gentle Bath , Massage Oil & Soothing Lotion - DISKAUN 30% !

Baby shaklee sangat sesuai untuk anak anak kecil terutama yang ada masalah eczema, atau sensitif. Berikan yang terbaik untuk si kecil. Bertukarlah kepada sabun mandian & lotion yang organic.

shakleebaby

NEW IN STOCK

1. HOT SELLING -- Restoring Eye Treatment YOUTH

Tahu kan Restoring eye treatment yang tengah laku keras bulan ni ! Beli Eye Treatment ni dengan harga SPECIAL bulan ni.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan eye cream YOUTH, klik sini.

eye cream youth shaklee


2. ZINC PLUS dengan formula terkini.
Sesuai sangat untuk sesiapa ada masalah kuku rapuh, keguguran rambut, suami2 yang isteri tengah Ikthiar hamil.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan Zinc Plus, klik sini.

zinc plus shaklee

PROMO terbaik ni korang boleh request nak dapatkan keuntungan berganda macam bawah ni:

  • FREE Membership.
  • FREE Postage.
  • FREE gifts.
  • Cash back to your account.
  • Penjimatan lebih RM300 dalam belian.


******************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com