SHAKLEE 11.11 ONLINE SALE : THE BIGGEST 1 DAY SALE!

11.11 adalah tarikh yang sentiasa dinantikan oleh ramai penggemar shopping online kerana pada tarikh ini banyak company akan melakukan sale secara besar-besaran atau orang panggil "madness sale". Shaklee juga tidak ketinggalan untuk adakan sale 11.11 ni. :)

shaklee sale 11.11

Tanpa membuang masa, jom tengok apa yang Shaklee offer pada 11.11 ni!

ONE DAY SALE ONLY!

Antara item promosi kali ini adalah :

coqtrol plus shaklee

✔️ Coq-Trol Plus untuk boost energy, untuk kesuburan, beri energy pada sperma, kurangkan rasa mengantuk kat tmpt kerja dan untuk suaminyang selalu drive jauh


carotomax shaklee

✔️ Carotomax untuk orang yg rabun, ada masalah mata, kaya vitamin A. Banyak manfaat Caratomax ini vitamin A juga bagus untuk kulit cantik berseri.

gla complex shaklee

✔️ GLA Complex untuk tingkatkan kesuburan wanita, stabilkan period, balancekan hormon, kurangkan senggugut, untuk kulit cantik

youth skin care

✔️ Day Moisturizer Youth untuk protect skin dari uv, mencerahkan kulit, melembapkan kulit, mengurangkan pigmentasi, mengelakkan sunburn — ada BROAD spectrum sunscreen 


✔️ Renewal Night Cream Youth untuk mengaktifkan kolagen, mencerahkan kulit, menegangkan kulit, menggalakkan pembaharuan sel semasa tidur, kulit kelihatan muda, licin dan cerah. Ada masalah jeragat dan kulit muka kusam tak sekata ? Yess ini solution terbaik untuk anda.


shaklee 11.11 online sale

So jangan lupa grab promosi kali ni. Sebab selalunya kalau beli 2 item macam ni dapat 5% off je, tapi kali ni shaklee bagi up 11% off! Best gila!

shaklee beautiful 11.11 online sale



******************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com