5 TIPS ELAK BERAT BADAN NAIK MENDADAK : SHAKLEE DETOX

Tak nak berat naik mendadak? Jom kita tengok 5 tips elak berat badan naik mendadak kat bawah ni.

tips elak berat badan naik mendadak


TIPS 1

Elakkan makanan bergoreng, berlemak dan manis.

TIPS 2

Elakkan makan lewat malam. Malam untuk tidur dan berimasa untuk perut berehat.

TIPS 3

Kurangkan atau elakkan terus makanan yang mengandungi gula putih seperti kuih raya, kek, air manis/bergas dan lain-lain.

TIPS 4

Curi juga sedikit masa untuk bersenam di waktu pagi atau petang untuk elakkan lemak berkumpul dalam organ. Sehari 15 minit pun dah okay.

TIPS 5

Makan banyak lemak sihat kerana ia membantu memecah lemak dalam organ. Jangan lupakan juga DETOX untuk bantu kurus dengan cepat.

*****

Detox adalah untuk servis balik badan kita. Bukan kereta je perlu servis, badan kita pun kena juga.

Ramai yang dah dapat kesan positif dan sangat berpuas hati dengan SET DETOX Shaklee ini.

Boleh tengok tanda-tanda badan anda banyak toksin di sini .




******************************************
daftar ahli shaklee percuma free membership shaklee


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

9 KEBAIKAN YOUTH PURIFYING CLAY / HYDRATING GEL MASK SHAKLEE

Terfikir nak buat facial wajah dalam masa terdekat? Baik, sekarang anda dah boleh lupakan niat anda sebab YOUTH skincare kini sudah mengeluarkan 2 jenis mask yang akan memberikan kesan serta-merta!

FACE MASK SHAKLEE

Woww, kini anda boleh dapatkan kulit wajah yang lebih muda dan tingkatkan penghidratan dengan :

  • YOUTH PURIFYING CLAY MASK - warna hitam (untuk kulit berminyak / mudah berjerawat)

  • YOUTH HYDRATING GEL MASK - warna gold (untuk kulit kering / selalu terdedah dengan air-cond)

dari YOUTH skincare ini.

NEW LAUNCH YOUTH FACE MASK SHAKLEE
YOUTH MASK SHAKLEE
UNMASK BEAUTIFUL SKIN WITH YOUTH SHAKLEE

YOUTH PURIFYING CLAY MASK (untuk kulit berminyak / mudah berjerawat)

Rawatan wajah segera untuk detoks dan membersihkan.

9 MANFAAT YOUTH PURIFYING CLAY MASK
  1. Mengelakkan dan mengurangkan masalah whitehead & blackhead
  2. Mempunyai bahan yang bertindak sebagai anti penuaan yang hebat
  3. Bantu mengecutkan jerawat
  4. Mengurangkan masalah parut, kulit kering dan kulit kusam
  5. Menyahtoksin dan membersihkan kulit dengan campuran tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih
  6. Mengurangkan minyak berlebihan di ruang kulit dan pori
  7. Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat
  8. Menyerap dan menyingkirkan bahan pencemar, kotoran dan sebum, mengecilkan liang pori dan melicinkan kulit
  9. Menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membantu pertumbuhan semula sel-sel kulit yang sihat

3 BAHAN UTAMA YOUTH PURIFYING CLAY MASK

BAHAN UTAMA PURIFYING CLAY MASK YOUTH SHAKLEE

Formula ini bantu menyerap dan menghilangkan bahan pencemar, kotoran dan sebum yang berlebihan untuk membantu meminimumkan penampakan liang pori dan seterusnya memberikan kulit yang lebih licin, bersih, segar dan bebas cela. Selamat tinggal kulit kusam!

****

YOUTH HYDRATING GEL MASK (untuk kulit kering / selalu terdedah dengan air-cond)

Rawatan wajah segera untuk mengembalikan seri wajah.

9 MANFAAT YOUTH HYDRATING GEL MASK
  1. Mencegah jerawat dan bantu menganjalkan kulit
  2. Bantu meningkatkan kadar kolagen dalam kulit
  3. Bantu mengatasi masalah keradangan kulit
  4. Memanjakan kulit dengan kelembapan yang mendalam
  5. Padat dengan Acid Hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba yang hebat
  6. Bersihat anti-oksidan yang mampu melawan radikal bebas
  7. Sesuai untuk kulit kering & selalu terdedah dengan air-cond
  8. Mempercepatkan proses penyembuhan luka jerawat dan memudarkan parut
  9. Melambatkan proses gejala penuaan kulit dan menjaga kulit agar sentiasa lembap, tegang dan awet muda

3 BAHAN UTAMA YOUTH HYDRATING GEL MASK

BAHAN UTAMA HYDRATING GEL MASK YOUTH SHAKLEE

Manjakanlah kulit anda dengan kelembapan yang mendalam untuk kulit yang terhidrat dan segar. Gabungan bahan-bahan ini sememangnya memberikan kesan serta-merta dan kelembapan yang berpanjangan dan cerah berseri.

CARA PENGGUNAAN YOUTH PURIFYING CLAY / HYDRATING GEL
MASK SHAKLEE :

CARA PENGGUNAAN YOUTH MASK SHAKLEE

CARA PENGGUNAAN YOUTH MASK SHAKLEE

GOOD NEWS!

Sempena kedatangan YOUTH face mask dari rangkaian YOUTH skincare ini, setiap belian, anda akan dapat :
  • BELI 1 YOUTH PERCUMA 1 (boleh pilih nak jenis yang sama atau campur)
  • PERCUMA YOUTH ORGANZA BAG
  • PERCUMA YOUTH BRUSH
  • PERCUMA YOUTH MASKS USAGE GUIDE
BELI YOUTH MASK SHAKLEE DAPAT FREE GIFT

Menarik kan? 

Kualiti bahan yang digunakan memang da bomb!
Kalau brand luar sana mesti letak harga tinggi punya lah,
Tapi Shaklee punya baik, jual harga yang memang tak masuk akal.
Berbaloi gila!

Jom SERLAHKAN KESERIAN KULIT anda dengan YOUTH face mask~~~

Lihat :
  • SET SKINCARE YOUTH di sini
  • TESTIMONI SKINCARE YOUTH di sini


******************************************
daftar ahli shaklee percuma free membership shaklee

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

20 TANDA BADAN TINGGI TOKSIN & PERLU DETOX SEGERA : SET DETOX SHAKLEE

Walaupun kita rasa kita sihat, badan sihat tapi sebenarnya ada "benda tersembunyi" dalam badan kita. Iaitu TOKSIN! Toksin yang dah berumahtangga dalam badan kita.

Detox adalah untuk servis balik badan kita. Bukan kereta je perlu servis, badan kita pun kena juga.

Dalam entri kali ini, anda akan lihat 20 TANDA BADAN TINGGI TOKSIN & PERLU DETOX SEGERA.

20 TANDA BADAN TINGGI TOKSIN MEMERLUKAN SET DETOX SHAKLEE


Selepas itu, anda kira berapakah tanda-tanda yang anda sedang alami. Cara kira berapa nilai % toksin dalam badan anda boleh rujuk di bawah gambar ini.

20 TANDA BADAN TINGGI TOKSIN MEMERLUKAN SET DETOX SHAKLEE

Dah kira berapa tanda anda?
Jom kita kira berapakah nilai % tinggi toksin dalam badan anda?

Jika kita memiliki 10 tanda, maka :

10 / 20 x 100 = 50%


Maka tahap toksin dalam badan anda sebanyak 50%.
Wahh, tinggi toksin tu. Perlu detox dengan kadar segera.

KULIT BERJERAWAT TANDA BADAN BANYAK TOKSIN

kulit jerawat

Malu wajah anda berjerawat? Singkirkan toksin punca terjadinya jerawat. Mulakan langkah pertama dengan DETOX!

HAID TIDAK LANCAR

HAID TIDAK TERATUR


Jangan ambil remeh jika anda senggugut dan haid tidak lancar. Itu petanda badan anda tinggi dengan toksin dan mesti DETOX segera!

SEMBELIT & TIDAK MEMBUANG AIR BESAR SETIAP HARI

SEMBELIT SUSAH MEMBUANG AIR BESAR

Anda wajib DETOX! Detox sangat membantu mengelakkan terjadinya sembelit & melawaskan pembuangan najis besar.

BERAT MASIH TAK TURUN

BERAT MASIH TAK TURUN

"Apa lagi yang saya perlu buat? Saya dah diet dan bersenam, tapi berat masih tak turun."

Anda wajib DETOX!

10 KESAN TERBAIK DETOX
  • Berat badan mudah turun.
  • Kulit semakin cantik dan bebas jerawat.
  • Fizikal awet muda.
  • Mulut dan badan berbau harum.
  • Kitaran haid teratur.
  • Mudah hamil.
  • Sukar mendapat penyakit kronik.
  • Perut kempis dan ramping.
  • Badan lebih cergas dan bertenaga.
  • Migrain berkurangan.

Memperkenalkan SET DETOX dari Shaklee ini.


SET DETOX SHAKLEE

95% pengguna akan bagi feedback positif selepas menggunakan SET DETOX ini.

Paling ramai mengatakan berat badan mereka banyak susut, kulit semakin cantik dan mudah hamil.

FULL SET DETOX SHAKLEE

  • DTX COMPLEX : Dicipta untuk membekalkan nutrisi yang menyokong dan merangsang fungsi hati yang sihat.
  • HERB LAX : Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit ringan dan untuk menyokong pergerakan usus.
  • ALFAFA COMPLEX : Dikenali sebagai gudang nutrien. Akar tunjangnya mencecah sedalam 6 meter, membekalkan pelbagai nutrien dan mineral.
  • PEPPERMINT GINGER PLUS : Membekalkan herba semula jadi untuk memberi kelegaan kepada sistem penghadaman anda.
  • VIVIX : Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

SET BAJET DETOX SHAKLEE

DETOX merupakan langkah penting dalam memperoleh kesihatan keseluruhan yang lebih baik.
Jom mula DETOX sekarang.


******************************************


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

PROMOSI PRODUK POPULAR SHAKLEE : 19 - 26 JUN 2019

PROMOSI SHAKLEE JUN 2019

Berita gembira buat semua pengguna produk setia produk Shaklee.
Shaklee tengah buat promosi STAR PRODUCTS sekarang ni bermula 19 - 26 JUN 2019

SIAPA TAK GRAB TIME PROMO MUR MUR NI MEMANG RUGI
Sebab produk promo kali ni adalah produk popular Shaklee.


PROMO SHAKLEE JUN 19

Setiap belian twin pack ( 2 botol ), akan dapat 10% diskaun.
Serius berbaloi.
Jimat duit sangat-sangat.
Boleh buat stok untuk diri sendiri.

Sedikit info ringkas tentang kebaikan produk popular ini.

PROMO ESP SHAKLEE JUN 19
(Sumber protein tumbuhan lengkap 8 jenis asid amino perlu yang tidak dihasilkan oleh badan)
  • Kenyang lebih lama
  • Sesuai untuk turunkan berat badan
  • Bantu kawal kolesterol
  • Kulit cantik dan sihat
  • Bantu kuatkan dan kurangkan rambut rapuh dan gugur
  • Kuku, otot, rambut jadi sihat
  • Milk booster terbaik (diambil bersama alfalfa)
  • Baiki struktur kulit (kusam, kasar, kedut)
  • Mengekalkan tenaga
  • Diambil ketika pregnant untuk bantu perkembangan dan pembesaran baby di dalam rahim. 
  • Meningkatkan kesuburan, hasilkan sperma dan ovum yang sihat dan tahan lasak (protein perlu untuk bina sel)

OSTEMATRIX
(Pil Kalsium yang lengkap dengan Magnesium, Vita D, Boron, Mangan etc)
  • Menguatkan tulang dan gigi
  • Baik untuk pelawasan
  • Bantu masalah rasa kebas
  • Bantu masalah cramp (terutama untuk ibu pregnant)
  • Melegakan lenguh-lenguh badan
  • Bantu masalah sukar tidur

NUTRIFERON
(Biji labu, bunga japanese, bunga safflower, biji plantogo, hasilkan interferon secara semulajadi)
  • Dihasilkan daripada ekstrak tumbuhan
  • Meningkatkan penghasilan interferon semulajadi dalam badan
  • Immune Booster
  • Tingkatkan sistem pertahanan badan bagi yang kerap jatuh sakit :- selesema, demam batuk
  • Kalau ada jangkitan-jangkitan virus/kuman ini paling power

COQ-TROL PLUS
(Coenzyme Q10, Resveratrol, Tokoferol)

  • Menyokong kesihatan salur darah
  • Bantu kuatkan otot jantung
  • Cantikkan kulit, sunblock dari dalam
  • Kurangkan kedutan kulit
  • Meningkatkan tenaga sel so badan lebih bertenaga
  • Meningkatkan kualiti ovum
  • Meningkatkan kesuburan suami dengan meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma


DTX COMPLEX
(Tonik hati bersumberkan herba dan tumbuhan semulajadi)

  • Bantu detoks hati
  • Memelihara kesihatan hati
  • Hasilkan protein yang membantu dalam regenerasi sel hati
  • Mengekalkan pengaliran hempedu yang normal
  • Membantu mengeluarkan kompoun yang dinyahtoksin oleh hati


VIVIX
PROMOSI VIVIX SHAKLEE JUN 2019
(Minuman botanikal anti-oksidan)
  • Minuman botani yang kaya dengan POLIFENOL
  • Tinggi dengan anti-oksidan
  • Membaikpulih sel rosak dalam badan
  • Melindungi dan mengurangkan kerosakan DNA
  • Awet muda, anti-aging
  • Mengurangkan AGE protein yang menyebabkan badan “tua” lebih awal. Badan cepat tua, cepat dapat sakit2.
  • Melambatkan pemendekan telomere. Telomere panjang = hidup sihat lebih lama.
  • Energy booster


******************************************

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.



Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)
zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com