5 TIPS ELAK BERAT BADAN NAIK MENDADAK : SHAKLEE DETOX

Tak nak berat naik mendadak? Jom kita tengok 5 tips elak berat badan naik mendadak kat bawah ni.

tips elak berat badan naik mendadak


TIPS 1

Elakkan makanan bergoreng, berlemak dan manis.

TIPS 2

Elakkan makan lewat malam. Malam untuk tidur dan berimasa untuk perut berehat.

TIPS 3

Kurangkan atau elakkan terus makanan yang mengandungi gula putih seperti kuih raya, kek, air manis/bergas dan lain-lain.

TIPS 4

Curi juga sedikit masa untuk bersenam di waktu pagi atau petang untuk elakkan lemak berkumpul dalam organ. Sehari 15 minit pun dah okay.

TIPS 5

Makan banyak lemak sihat kerana ia membantu memecah lemak dalam organ. Jangan lupakan juga DETOX untuk bantu kurus dengan cepat.

*****

Detox adalah untuk servis balik badan kita. Bukan kereta je perlu servis, badan kita pun kena juga.

Ramai yang dah dapat kesan positif dan sangat berpuas hati dengan SET DETOX Shaklee ini.

Boleh tengok tanda-tanda badan anda banyak toksin di sini .




******************************************
daftar ahli shaklee percuma free membership shaklee


Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.

http://www.wasap.my/60193443650

Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

2 comments:

  1. Kadang2 malam-malam tulah yang rasa laparnya. Haha. Betul tu badan kita ni pun kena servis jgak hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak pe. lagi2 bila malam tengah scroll ig atau fb, org duk post gamba makan ... aiyoyoyo... tak leh tahan maa

      Delete

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com