9 KEBAIKAN YOUTH PURIFYING CLAY / HYDRATING GEL MASK SHAKLEE

Terfikir nak buat facial wajah dalam masa terdekat? Baik, sekarang anda dah boleh lupakan niat anda sebab YOUTH skincare kini sudah mengeluarkan 2 jenis mask yang akan memberikan kesan serta-merta!

FACE MASK SHAKLEE

Woww, kini anda boleh dapatkan kulit wajah yang lebih muda dan tingkatkan penghidratan dengan :

  • YOUTH PURIFYING CLAY MASK - warna hitam (untuk kulit berminyak / mudah berjerawat)

  • YOUTH HYDRATING GEL MASK - warna gold (untuk kulit kering / selalu terdedah dengan air-cond)

dari YOUTH skincare ini.

NEW LAUNCH YOUTH FACE MASK SHAKLEE
YOUTH MASK SHAKLEE
UNMASK BEAUTIFUL SKIN WITH YOUTH SHAKLEE

YOUTH PURIFYING CLAY MASK (untuk kulit berminyak / mudah berjerawat)

Rawatan wajah segera untuk detoks dan membersihkan.

9 MANFAAT YOUTH PURIFYING CLAY MASK
  1. Mengelakkan dan mengurangkan masalah whitehead & blackhead
  2. Mempunyai bahan yang bertindak sebagai anti penuaan yang hebat
  3. Bantu mengecutkan jerawat
  4. Mengurangkan masalah parut, kulit kering dan kulit kusam
  5. Menyahtoksin dan membersihkan kulit dengan campuran tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih
  6. Mengurangkan minyak berlebihan di ruang kulit dan pori
  7. Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat
  8. Menyerap dan menyingkirkan bahan pencemar, kotoran dan sebum, mengecilkan liang pori dan melicinkan kulit
  9. Menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membantu pertumbuhan semula sel-sel kulit yang sihat

3 BAHAN UTAMA YOUTH PURIFYING CLAY MASK

BAHAN UTAMA PURIFYING CLAY MASK YOUTH SHAKLEE

Formula ini bantu menyerap dan menghilangkan bahan pencemar, kotoran dan sebum yang berlebihan untuk membantu meminimumkan penampakan liang pori dan seterusnya memberikan kulit yang lebih licin, bersih, segar dan bebas cela. Selamat tinggal kulit kusam!

****

YOUTH HYDRATING GEL MASK (untuk kulit kering / selalu terdedah dengan air-cond)

Rawatan wajah segera untuk mengembalikan seri wajah.

9 MANFAAT YOUTH HYDRATING GEL MASK
  1. Mencegah jerawat dan bantu menganjalkan kulit
  2. Bantu meningkatkan kadar kolagen dalam kulit
  3. Bantu mengatasi masalah keradangan kulit
  4. Memanjakan kulit dengan kelembapan yang mendalam
  5. Padat dengan Acid Hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba yang hebat
  6. Bersihat anti-oksidan yang mampu melawan radikal bebas
  7. Sesuai untuk kulit kering & selalu terdedah dengan air-cond
  8. Mempercepatkan proses penyembuhan luka jerawat dan memudarkan parut
  9. Melambatkan proses gejala penuaan kulit dan menjaga kulit agar sentiasa lembap, tegang dan awet muda

3 BAHAN UTAMA YOUTH HYDRATING GEL MASK

BAHAN UTAMA HYDRATING GEL MASK YOUTH SHAKLEE

Manjakanlah kulit anda dengan kelembapan yang mendalam untuk kulit yang terhidrat dan segar. Gabungan bahan-bahan ini sememangnya memberikan kesan serta-merta dan kelembapan yang berpanjangan dan cerah berseri.

CARA PENGGUNAAN YOUTH PURIFYING CLAY / HYDRATING GEL
MASK SHAKLEE :

CARA PENGGUNAAN YOUTH MASK SHAKLEE

CARA PENGGUNAAN YOUTH MASK SHAKLEE

GOOD NEWS!

Sempena kedatangan YOUTH face mask dari rangkaian YOUTH skincare ini, setiap belian, anda akan dapat :
  • BELI 1 YOUTH PERCUMA 1 (boleh pilih nak jenis yang sama atau campur)
  • PERCUMA YOUTH ORGANZA BAG
  • PERCUMA YOUTH BRUSH
  • PERCUMA YOUTH MASKS USAGE GUIDE
BELI YOUTH MASK SHAKLEE DAPAT FREE GIFT

Menarik kan? 

Kualiti bahan yang digunakan memang da bomb!
Kalau brand luar sana mesti letak harga tinggi punya lah,
Tapi Shaklee punya baik, jual harga yang memang tak masuk akal.
Berbaloi gila!

Jom SERLAHKAN KESERIAN KULIT anda dengan YOUTH face mask~~~

Lihat :
  • SET SKINCARE YOUTH di sini
  • TESTIMONI SKINCARE YOUTH di sini


******************************************
daftar ahli shaklee percuma free membership shaklee

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

4 comments:

  1. 1st time datang sini.. done follow blog.. jemput datang dan follow blog saya juga.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. pernah pakai yg ni. memang best :) hehe

    ReplyDelete

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com