BERMINAT NAK BUAT SIDE INCOME DENGAN SHAKLEE?

Mesti ramai adik-adik yang sedang belajar atau kakak-kakak serta suri-surirumah yang tengah baca entri ni rasa berminat nak buat side income dengan Shaklee kan?

Tak kurang juga yang sudah bekerja, tapi terfikir macam mana nak cari side income untuk ubah kewangan keluarga. Betul?

Teruskan membaca ya. 

SIDE INCOME SHAKLEE


Come join our team. Build your business now with RYG, team no.1 Shaklee Malaysia.

Dalam RYG, anda dilatih untuk buat sale dgn mudah dan cepat, tapi banyak gile!!!

Waktu musim org cakap sale slow, ekonomi gawat, RYG tetap pecut dan sudah lahirkan ramai business leaders baru serta penerima car bonus.

Team awesome RYG sentiasa positif sampai sale pun berjangkit-jangkit.

SERTAI KAMI RYG SHAKLEE

SALE SHAKLEE

JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE


BONUS SHAKLEE

JUAL PRODUK SHAKLEE

PENDAPATAN JUAL PRODUK SHAKLEE

BONUS JUAL SHAKLEE

Sale dalam sehari saja sudah 200K! Ya dalam sehari.

Macam mana RYG boleh buat sale kencang lantang ni???
Orang cakap sale raya slow??

Tapi RYG pecut sakan.

Takde istilah slow dalam team kami. Coaching hari2.
Group meriah sokmo. Semuanya happening.

Group kami bukan setakat bonding tentang bisnes saja,
tapi we really get to know each other.
Kalau org baru pun akan cepat masuk dgn kami.
Everything is fun and easy for us.

So jangan risau kalau anda rasa tak pandai berniaga. Just join us.

Dalam bisnes Shaklee,

Anda dibayar komisyen yang sangat tinggi untuk jualan anda.
Anda dapat untung runcit setiap hari.

Anda diberi kelas training oleh HQ dan juga mentor masing2.
Anda mendapat guidance business dan juga coaching percuma secara online setiap masa.
Setiap hasil kerja anda disemak untuk pastikan anda tak buang masa dan akan capai sale besar dengan cepat.

Company Shaklee akan hadiahkan car bonus lumayan setiap bulan pada mereka yang layak.
Dalam RYG, dah tak terkira ramainya pemegang car bonus sehingga sebulan RM 8000 utk seorang.

Company menghadiahkan trip ke luar negara setiap tahun bukan saja pada anda seorang tapi pada suami, ibu ayah, ibu dan ayah mertua serta anak-anak anda.
Dan anda berpeluang pergi umrah dgn keluarga secara percuma setiap tahun.

Best ke tak best bisnes ni???
Join us at RYG!!! Kalau tidak anda rugi...

Semua sale laju dan on track. The best people in the best team.

Siapa nak join RYG? Dgn coaching dan guidance dari kami, anda pasti berjaya.
Ukhwah yang hebat dan team yang happening. Tak dapat kat tempat lain.

Dah join baru tau. Jom jom jana pendapatan dgn RYG.

BONUS SHAKLEE

SIDE INCOME SHAKLEE 4 & 5 ANGKA

INCOME SEBULAN SHAKLEE

PENDAPATAN SEBULAN SHAKLEE

BONUS SEBULAN SHAKLEE

Dah terbukti ramai student mampu jana income 4 angka sebulan dengan
biz Shaklee ni saje

Basically bisnes Shaklee ni memang sama macam dropship. 

Cuma bezanya, kalau dropship korang ambil untung produk saja kan ?
Tapi dengan Shaklee, bukan untung produk ja tau, banyak lagi yang korang boleh
dapat. (Tak perlu buat stok pun boleh dapat 4 angka)
  • Tak perlu keluarkan modal
  • Tak perlu simpan stock
  • Tak perlu pos barang
  • Car Bonus (belum termasuk
  • bonus lain dan untung produk)
  • Annual award
  • Incentive trips 5 stars(International & Regional)
  • Tajaan Umrah percuma
  • Income berbaloi dengan usaha.
  • (Setiap bulan akan masuk akaun bank based on sale yg kita buat)

Banyak kan? Sebab tu bila seseorang tu
dah join bisnes Shaklee terus jatuh cinta gitewww.

Kepada korang yang ingin sertai kami korang perlulah:
  • berumur 18 tahun dan keatas
  • warganegara Malaysia
  • belum mempunyai keahlian Shaklee
  • serius dalam berbisnes
  • tak mudah give up
  • betul-betul nak berjaya

Dengan menyertai kami,anda akan sentiasa disokong dengan
  • FREE kelas bisnes dalam group Whatsapp / Telegram / Facebook
  • Group support di whatsapp
  • Gambar produk cantik2 & cun melecun disediakan
  • Testimoni terkini
  • Marketing coaching
  • Online coaching

Jadi, tak perlu risau kalau tak ada pengalaman dalam bisnes online sebab kami akan berikan sokongan pada anda.

Berminat nak jana income Shaklee bersama kami?
Hanya 10 seats saje zai open setiap bulan

Whatsapp zai sekarang - 019-3443650


******************************************
daftar ahli shaklee percuma free membership shaklee

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor




TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

4 comments:

  1. Banyak side income boleh dpt dgn Shaklee :)

    ReplyDelete
  2. wah byknya income dgn shaklee.. mama tak reti lah nak jual2 ni hihi

    ReplyDelete

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com