PROMOSI SHAKLEE OGOS 2019 : HARGA PROMOSI VIVIX, YOUTH SHAKLEE



Weeehooo! Assalamualaikum semua. Masuk bulan baru, of course ada promo yang terbaru kan?
Mesti ramai tertanya-tanya apalah PROMOSI SHAKLEE OGOS 2019 kali ni ?

Tapi nak cakap lah, promosi kali ini adalah promosi fav sis. Sebab customer sis ramai suka promosi yang ni. Paling ramai tanya. Paling ramai tunggu.

Takyah buang banyak masa. Jom tengok apa dia?

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

PROMOSI VIVIX BELI 6 PERCUMA 1 BULAN OGOS 19

PROMOSI VIVIX BELI 2 DISKAUN 5% BULAN OGOS 19

Yang paling ramai grab, yang BELI 6 PERCUMA 1 tu lah.
Untung banyak sangat-sangat!

Nak berkenalan dengan Vivix ni, boleh lihat kat sini.

Nak tengok testimoni Vivix, boleh lihat kat sini.


Selain itu, 3 promosi di bawah ini khas untuk mereka yang baru nak mendaftar.

VIVIX TWIN PACK 👉 GET 10% OFF + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASHBACK

Info Vivix Shaklee boleh lihat di sini

promosi vivix shaklee ogos 2019


DAILY ESSENTIAL 👉 GET 10% OFF + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASHBACK

daily essential shaklee ogos 2019


YOUTH SKINCARE 👉 GET 10% OFF + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE + CASH BACK

Info Skincare Youth boleh lihat di sini

promosi youth shaklee ogos 2019

Promosi lain yang seterusnya pula :

BUY YOUTH MASK 👉 FREE 1, FREE YOUTH BRUSH, FREE YOUTH ORGANZA BAG

Info Youth Mask boleh lihat di sini

youth face mask shaklee

SHAKLEE BABY 👉 GET 30% OFF

shaklee baby

Best sangat promo kali ni.
Banyak benda boleh grab maknanya banyak juga kita boleh JIMAT.

Kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok promo kali ni.




******************************************
daftar ahli shaklee percuma free membership shaklee

Hubungi Zai untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee.


Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor

FB page : Zinnia Z A Online Shop

Berminat nak buat side income dengan Shaklee? Klik sini .


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)

No comments:

Post a Comment

zinniaza.com © . Designed by MaisarahSidi.com