Home Siapa Saya Disclaimer Mengapa Shaklee Cara Order Nak Jadi Ahli?

Nak Jadi Ahli



Assalamualaikum & Hi !

Okay people ! Since ramai yang tanya macam mana nak jadi ahli / generate side income with Shaklee, meh Zai nak terangkan sikit. Semua orang boleh baca. :)


Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee ?

A: Registration fee is RM79.50(WM) / RM90.10(EM). Ataupun anda boleh beli barangan bernilai RM680 ke atas, anda boleh dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. :) . (Terbuka pada sesiapa yang berumur 18 tahun dan ke atas.)


Q: Berapa modal yang diperlukan ?

A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu kepada customer kita. Senang kan ? :) Unless nak simpan stok kat rumah, suka hati lah invest berapa pun. Hehe.


Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?

A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli. :)


Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?

A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa points kita dapat. :)


Q: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?

A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli. :)


Q: Tapi saya tak tahu macam mana nak mula berbusiness

A: InsyaaAllah Zai akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan Zai, anda dah jadi tanggungjawab Zai, 'anak' Zai. :) Cuma usaha untuk berjaya itu terletak pada diri anda sendiri. InsyaAllah. :)


Q: Saya nak register jadi ahli but tak nak jual-jual ni, boleh ke ?

A: Boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Zai takkan paksa anda jual, tanya lah mana-mana 'anak' Zai, Zai tak pernah paksa. Semua yang nak berbusiness semua atas inisiatif sendiri. If you need guidance Zai akan tolong. :)


Q: Ok, cool ! So bagaimana nak register?

A: Zai boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selesai je Zai daftarkan anda, Zai akan terus bagi ID Shaklee anda. Selepas itu,tunggu member kit sampai di depan pintu rumah anda. :)


Clear tak ? Hehe. If ada soalan tambahan boleh Whatsapp Zai ye. :)


***


Secara keseluruhannya, KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE adalah :

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (30% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus

3) Berpeluang untuk mula menjana pendapatan sampingan melalui bisnes Shaklee

4) Berada dalam group bisnes yang positif, berdaya saing dan sukakan cabaran dalam perniagaan

5) Bernaung di bawah group besar SHAKLEE 2 U di bawah bimbingan Master Iffah Anuar & Master Firdhaus Zulkifli, serta beberapa orang rangkaian Master Coordinator beserta exclusive n personal touch dari Zai sendiri. InsyaAllah. 


Nota Kaki :
  • Shaklee membership is Lifetime, jd anda tak perlu nk bayar for renewal ;) 


Better Late than Never!




Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee (ahli Shaklee), anda boleh menghubungi Zai untuk Zai daftarkan anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di mana-mana branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee Zai 882322 dan anda akan menerima exclusive & personal touch dari Zai online/offline. InsyaAllah ...




Zailatul Akmal

Shaklee Independent Distributor [ID No : 882322]

SMS / WHATSAPP 019 344 3650






Boleh refer sini untuk Senarai Pengedar Shaklee yang sah seluruh Malaysia :)






"Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Saya bertanggunggjawab untuk membimbing dan memberi servis kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee ( ahli Shaklee ), anda boleh menghubungi saya untuk saya bantu proseskan pendaftaran anda atau boleh juga daftar sendiri dengan walk in di branch Shaklee, dengan mendaftar dibawah ID Shaklee saya 882322 dan anda akan diberikan bimbingan daripada saya ..."



TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)


 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png